Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-13, 01:59 AM   #26
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: seed0.0 查看文章

官圖無限好,且看實物如何
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-13, 02:13 AM   #27
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
先不管皇叔,你看我這個黑影怎麼樣

舊 03-26-13, 02:38 AM   #28
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Rance 查看文章
Hi Nu?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 01:18 AM   #29
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
沙薩比之後跳過Nu, 直出Hi Nu?
咁有冇機會笨大自己出隻夜鶯先
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 02:42 PM   #30
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
係咪得我一個想起孔明大哥....
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 03:48 PM   #31
Sito
人修羅

引用:
突擊自由都有機會?
舊 03-28-13, 12:28 AM   #32
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
今晚到左喇

開箱, 都係得張紙咁大把(見到寫住saga2全9種, 興奮)

最正嘅我覺得係黃金騎士身型好大隻, 仲大隻過今set回復正常size嘅next12任何一隻又夠晒金, 最有質感係佢.
其次沙撒比造型上都唔差. 重高實物嚟講其實唔錯. 重高mk2都OK啦
舊模嘅騎士因為當時係超級縮水身型, 對比起嚟真係扣晒分. 加上隻色開頭以為有D金屬質感點知出嚟效果唔得. (我果隻仲要塊面有D黑色油整花左, 不過最唔掂果隻先出事, 算係幸運)
三神器始終繼承自佢, 都係細細粒size, 但勝左D裝備搭救番成個造型
另外今set竟然一個base都冇

相薄

此篇文章於 03-28-13 12:35 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 07:27 AM   #33
*苔蘚*
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: Sito 查看文章
突擊自由都有機會?
沒可能
*苔蘚* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 09:02 AM   #34
小晶晶

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
今晚到左喇

開箱, 都係得張紙咁大把(見到寫住saga2全9種, 興奮)

最正嘅我覺得係黃金騎士身型好大隻, 仲大隻過今set回復正常size嘅next12任何一隻又夠晒金, 最有質感係佢.
其次沙撒比造型上都唔差. 重高實物嚟講其實唔錯. 重高mk2都OK啦
舊模嘅騎士因為當時係超級縮水身型, 對比起嚟真係扣晒分. 加上隻色開頭以為有D金屬質感點知出嚟效果唔得. (我果隻仲要塊面有D黑色油整花左, 不過最唔掂果隻先出事, 算係幸運)
三神器始終繼承自佢, 都係細細粒size, 但勝左D裝備搭救番成個造型
我隻三神器中左sad
塊面好似有d裂痕既模印
師兄你有無?
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 01:20 PM   #35
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 小晶晶 查看文章
我隻三神器中左sad
塊面好似有d裂痕既模印
師兄你有無?
你咁講我認真d望又真係有d裂痕既印咁款喎
之前以為係d油吾均雲深色左一撻
好彩就咁睇又吾太覺眼

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 01:24 PM   #36
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
係咪得我一個想起孔明大哥....
臥龍先生無槍喎,隻野好似攞住支槍喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 09:37 PM   #37
dreaming1234

註冊日期: Apr 2012
今次新三國玩到四凶

dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 09:49 PM   #38
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

劉備爆甲換裝都仲講得通,其他三位好似入面個角色都唔同樣架喎 點變

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 09:51 PM   #39
小嘉
The One

飛哥同二哥仲係Z,ZZ?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 09:56 PM   #40
dreaming1234

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
劉備爆甲換裝都仲講得通,其他三位好似入面個角色都唔同樣架喎 點變

見到隻鳳凰去左皇叔度
唔會係四凶上左曹操, 所以飛去左皇叔掛
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 10:55 AM   #41
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.carddas.com/sdg/special/special06.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-29-13, 02:05 PM   #42
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
今晚到左喇

我仲未收到CALL....間野好似放緊假...
有STAGE 2...正WO...下次唔知會有咩人..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 02:14 PM   #43
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我仲未收到CALL....間野好似放緊假...
有STAGE 2...正WO...下次唔知會有咩人..

http://www.gaforum.org/showthread.ph...4#post10263974

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-29-13, 02:48 PM   #44
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
上身順手變埋樣
睇呢係四位變哂,其他人唔改喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 03:02 PM   #45
Sito
人修羅

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
上身順手變埋樣
咁都好d,成個系列重頭出過會死人的……
舊 03-29-13, 03:11 PM   #46
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇笨大想將主力出o係legend 系列,d 二打六不在變身list 中 放心
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 10:05 PM   #47
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-29-13, 10:46 PM   #48
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
好似唔太....特別咁.....
不過佢出幾多,我都會買哂既....
因真係幾正下..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 05:33 PM   #49
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
上身順手變埋樣
一隻劉備都出10個version,仲洗其他人咩
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-13, 12:05 AM   #50
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://wxypaper.blogspot.hk/2013/03/...2download.html

/

================================================

開始講故仔了..........
http://www.carddass.com/sdg/about/about02.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-04-13 12:18 AM 被 亍 ◣ 編輯。

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版