Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-13, 09:07 PM   #226
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: monkeylove 查看文章
如果有得重做返RX78, Z, ZZ, X , wing 同00 (其他配角機)就好了
其他唔知,但Legend版 rx78應該一定會出
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 09:46 PM   #227
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: martinnitram 查看文章
無圖
gundam converge 出新坑 Ex 系, Ex01 係殺帝利 (可換成損戰版)
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 09:55 PM   #228
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……
你講的是ASSAULT KINGDOM

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 11:20 PM   #229
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
你講的是ASSAULT KINGDOM
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 11:30 PM   #230
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Rance 查看文章
反而BB戰士HI-ν之後都無哂聲氣...
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール

相薄

此篇文章於 08-08-13 12:32 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 11:56 PM   #231
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
講真計死貨有排都未到呢個系列 (望望旁邊d 人像,戰隊,卡餅.......
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 10:56 AM   #232
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
講真計死貨有排都未到呢個系列 (望望旁邊d 人像,戰隊,卡餅.......
由手機版發出
無玩開其他唔知, 但又其實高達系的話點死都無 converge 剩款咁死...
舊 08-08-13, 10:57 AM   #233
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール
未出已經知顏色?
舊 08-08-13, 04:55 PM   #234
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
未出已經知顏色?
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻

相薄

此篇文章於 08-08-13 05:01 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 08-08-13, 05:48 PM   #235
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
無玩開其他唔知, 但又其實高達系的話點死都無 converge 剩款咁死...
咁因為番貨比其他多....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 11:39 PM   #236
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻
唔係 8 月中先出? 有較位果隻仲以為係 T.Art 先用
舊 08-08-13, 11:41 PM   #237
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
咁因為番貨比其他多....
由手機版發出
唔通真係咁好賣...
BTW, 今日行過零食見 11 仲有散款 (無 G-Bull), 未買版友可以留意下
舊 08-11-13, 08:00 PM   #238
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
KNIGHT UC有試辦了

舊 08-11-13, 08:40 PM   #239
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
見到塊面諗起千生…唔係正面都睇唔真對眼

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-13, 08:56 PM   #240
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好明顯得個殼,,,,冇眼係應該

-------------------------------------

http://www.carddass.com/sdg/special/special10.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-12-13, 02:12 PM   #241
大覺屋師真
The One

http://blog.livedoor.jp/beater_26-om.../30565373.html
日本next15報告.香港幾時到呀

http://sranngurenn.blog70.fc2.com/?no=2867
另,超正saga2 review

相薄
舊 08-16-13, 10:31 PM   #242
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.sunrise-inc.co.jp/sunfes/...ex.html#sc0824

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-21-13, 04:48 PM   #243
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

唔好咁孤寒好喎,比多版馬腳都唔過份啦下嘩

舊 08-21-13, 05:02 PM   #244
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: Rance 查看文章

唔好咁孤寒好喎,比多版馬腳都唔過份啦下嘩
咁人地trading card張圖都係用騎士馬腳.....
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 05:20 PM   #245
大覺屋師真
The One

笨大:買多盒騎士啦朋友

相薄
舊 08-21-13, 07:45 PM   #246
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
遲下會唔會出多隻特別版架
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 08:10 PM   #247
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
但馬腳同個人明顯唔同色喎……
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 08:16 PM   #248
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Sito 查看文章
笨大︰「所以咪叫你買多隻然後噴白佢囉
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 08:17 PM   #249
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

=====================================

引用:
去時代買$10白馬啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-21-13 09:19 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-22-13, 08:39 AM   #250
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
張卡都係唔同色
轉貼
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 01:09 PM

手機版 | APP版