Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-19-17, 03:34 PM   #901
skyED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ps4boy 查看文章
預番格位放白銀、海鬥、北歐時候!
若果佢出神鬥EX我會買齊

聖衣神話系列班神鬥個樣實在太膠

舊 06-19-17, 05:59 PM   #902
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: skyED 查看文章
若果佢出神鬥EX我會買齊

聖衣神話系列班神鬥個樣實在太膠
最怕係像EX海鬥士爛尾,連魂限都冇影!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-17, 06:00 PM   #903
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
除了神鬥雙頭龍同海鬥海魔女個樣做得唔錯
其他北歐同海鬥士真係執執佢

舊 06-20-17, 04:44 PM   #904
skyED

引用:
作者: lwl 查看文章
除了神鬥雙頭龍同海鬥海魔女個樣做得唔錯
其他北歐同海鬥士真係執執佢
你指聖衣神話?

我覺得海鬥已經唔錯, 明顯好過班神鬥

我之前Show神鬥都只係放聖衣形態, 成班鬥雞真係冇眼睇

舊 06-20-17, 04:51 PM   #905
skyED

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
最怕係像EX海鬥士爛尾,連魂限都冇影!
對!

海鬥EX出唔出都冇所謂, 真心覺得聖衣神話海鬥已做得好靚, 所以海龍同海魔女我都冇買

個陣B記聖衣神話系列神鬥同海鬥梅花間竹咁出, 但質數相差好遠, 好明顯係兩條line生產

舊 06-23-17, 10:45 AM   #906
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
今年看好雙頭龍Ex!

舊 07-25-17, 12:49 PM   #908
lwl

美羅終於靚仔返

舊 08-01-17, 08:38 PM   #910
D-boy

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 09:57 PM   #911
D-boy

SAINT CLOTH MYTH GODDESS ATHENA -ORIGINAL COLOR EDITION-
價格: HK$ 845.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006617

此篇文章於 08-11-17 10:54 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
舊 09-21-17, 03:24 PM   #912
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
第13人來了

舊 09-21-17, 09:01 PM   #913
lwl

其實佢係乜料?有無故事

舊 09-21-17, 10:17 PM   #914
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: lwl 查看文章
其實佢係乜料?有無故事
SS Next dimension, 剛登場

舊 09-21-17, 10:49 PM   #915
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
好似係第一次原色版行先

舊 09-29-17, 07:48 PM   #916
D-boy

Saint Cloth Myth EX Griffon Minos
價格: HK$ 915.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006789
舊 10-06-17, 07:34 PM   #917
D-boy

【魂ネイション2017開催記念商品】「聖闘士聖衣神話EX 十三番目の黄金聖闘士 ~ORIGINAL COLOR EDITION~」レビュー
舊 10-25-17, 09:52 PM   #918
D-boy

[ヒロインフィギュアブログ] 【11/7締切!】「聖闘士聖衣神話 女神アテナ ~ORIGINAL COLOR EDITION~」商品サンプルレビュー
舊 11-16-17, 09:50 PM   #919
D-boy

【魂ウェブ商店】11月20日受注締切!「聖闘士聖衣神話EX グリフォンミーノス」神話比較レビュー!
舊 11-30-17, 12:47 PM   #920
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
https://twitter.com/amiamihobbynews/...93668297007104

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神級 アテナ

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 12:48 PM   #921
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://twitter.com/amiamihobbynews/...93527645216768

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神話 ライブラ紫龍

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-30-17, 12:49 PM   #922
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://twitter.com/amiamihobbynews/...93411400073216

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神話 アクエリアス氷河

舊 11-30-17, 01:10 PM   #923
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://twitter.com/amiamihobbynews/...98965711331328

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神話 キャンサーデスマスク ORIGINAL COLOR EDITION

舊 11-30-17, 01:11 PM   #924
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://twitter.com/amiamihobbynews/...99257794281472

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神話 ライブラ童虎 ORIGINAL COLOR EDITION

舊 11-30-17, 01:11 PM   #925
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://twitter.com/amiamihobbynews/...99463264735232

【魂ネイション2017】 聖闘士聖衣神話 ガルーダアイアコス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.3 [ 新品消息 大延期 - 6月EX新生星矢, 8月EX人馬, 9月皇級海皇, 10月EX處女 ] 魔璃 收藏品討論版 1178 10-25-12 11:17 PM
吹水專區 Vol.1866《@#$%^&*#$^&$#$%!^#$%個個都走去問有無房開》 mikemike 吹水專區 1001 12-09-11 04:39 PM
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.2 [10月舊冰河; 示申降臨 - 萌王哈迪斯 / 人馬胸像 / 終於出撒娜同鋼鐵] 魔璃 收藏品討論版 1000 05-12-11 08:09 AM
吹水專區 Vol.1738《~!@#$%^&^~!@#$%^!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 02-14-11 07:36 PM
聖衣神話,鎧傳,宇宙騎士 armor plus討論區 VOL.1 [10月烈火,11月LC輝火,12月奧丁,1月白虎,冥蟹,舊5子企劃中] 神龍 收藏品討論版 1000 10-06-09 08:19 AM

現在的時間是 02:31 PM

手機版 | APP版