Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-16, 01:11 AM   #801
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
買左D.D.PANORAMATION雙子座

................一舊水俾多佢
兄弟唔好中伏
差到咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 01:26 AM   #802
mhcat
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
差到咁
隻雙子根本同扭蛋同級

舊 05-28-16, 10:38 AM   #803
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
扭蛋同級 X
10年前既扭蛋同級 O

3月時已經系秋葉原試玩會玩過, 摸上手已feel到系垃圾級別

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 11:12 AM   #804
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
好野
爛尾系列(應該)
可以慳番
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-16, 11:26 AM   #805
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
跌到60, 70 一隻會買黎擺office 扭下既

舊 05-28-16, 12:16 PM   #806
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 魔璃 查看文章
扭蛋同級 X
10年前既扭蛋同級 O

3月時已經系秋葉原試玩會玩過, 摸上手已feel到系垃圾級別
睇相已經覺得似很多年前冥王篇那套扭蛋,原來已經有十年了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 11:40 AM   #807
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
本身我都想玩呢個size...
因之前一早訂左...所以尋日去拎貨.
開完箱後...
我真心唔會再玩呢個系列..
垃圾..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 08:44 PM   #808
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
北歐巨斧中國貨合金版反抄價正版!

舊 06-17-16, 11:26 PM   #809
D-boy

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 03:51 PM   #810
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
DD似長出咁...
好心佢就set返正常價啦..100蚊一隻我都會買...而家成200幾300..
真係搵鬼買...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 05:09 PM   #811
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
DD我都有期望過 神話又貴又大隻 結果隻雙子咁樣 我當無呢回事算

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 10:31 PM   #812
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
11月牛牛

舊 06-19-16, 07:04 AM   #813
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
聖衣形態..............

金牛 < X

蝸牛 < O

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 06:34 PM   #814
D-boy

[聖闘士星矢 黄金魂] タウラスアルデバランが神聖衣をまとい登場!さらに『黄金魂』シリーズキャンペーンも!
舊 06-24-16, 08:44 PM   #815
D-boy

[コラム] D.D.PANORAMATION サンプルレビュー【一輝&シャカ&アイオリア編】
舊 07-01-16, 06:01 PM   #816
D-boy

【抽選販売】聖闘士聖衣神話EX ピスケスアフロディーテ ~ORIGINAL COLOR EDITION~
販売価格:8,640円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000105269/

【抽選販売】聖闘士聖衣神話EX サジタリアスアイオロス ~ORIGINAL COLOR EDITION~
販売価格:8,640円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000105268/
舊 07-12-16, 08:29 PM   #817
D-boy

[聖闘士星矢] 香港で8月開催「SAINT SEIYA Docks at HONG KONG」の特設ページ公開!
舊 07-14-16, 02:20 PM   #818
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
8月的展覽,想買野都唔知要排幾耐
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-16, 10:49 PM   #820
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

唔知有冇人已經排緊

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 09:47 PM   #821
D-boy

SAINT SEIYA MEMORIGIN WATCH (BANDAI VER.)
價格: HK$ 40,000.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100004806
舊 08-08-16, 11:56 PM   #822
唔好記住我
嗚~~

朋友話10點排到8點..
舊 08-09-16, 12:02 AM   #823
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
朋友話10點排到8點..
朋友排隊見到大量南亞裔排隊黨,見到好多現時點老細大量大量入貨
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 12:52 AM   #824
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: flpchoho 查看文章
朋友排隊見到大量南亞裔排隊黨,見到好多現時點老細大量大量入貨
排頭位全是賓
舊 08-09-16, 05:04 PM   #825
Strider
初段

PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
請問有冇版友知道場內買黃金魂山羊同水瓶幾錢?
噚日睇MxxClub段Live見到白羊只係550,比出面平所以想去入貨
(已經入咗坑,唉)
唔該大家!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.3 [ 新品消息 大延期 - 6月EX新生星矢, 8月EX人馬, 9月皇級海皇, 10月EX處女 ] 魔璃 收藏品討論版 1178 10-25-12 11:17 PM
吹水專區 Vol.1866《@#$%^&*#$^&$#$%!^#$%個個都走去問有無房開》 mikemike 吹水專區 1001 12-09-11 04:39 PM
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.2 [10月舊冰河; 示申降臨 - 萌王哈迪斯 / 人馬胸像 / 終於出撒娜同鋼鐵] 魔璃 收藏品討論版 1000 05-12-11 08:09 AM
吹水專區 Vol.1738《~!@#$%^&^~!@#$%^!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 02-14-11 07:36 PM
聖衣神話,鎧傳,宇宙騎士 armor plus討論區 VOL.1 [10月烈火,11月LC輝火,12月奧丁,1月白虎,冥蟹,舊5子企劃中] 神龍 收藏品討論版 1000 10-06-09 08:19 AM

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版