Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-14, 09:21 AM   #526
火人人
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDFireMan-Man
黃金白羊 WHERE 仲有日版
火人人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 12:31 PM   #527
火人人
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDFireMan-Man
黃金白羊(教皇) WHERE 仲有日版
火人人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 11:43 AM   #528
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 11:44 AM   #529
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
上面0個隻興趣大d

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 12:38 PM   #530
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
底已淆

舊 08-21-14, 01:24 PM   #531
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 02:40 PM   #532
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
上面0個隻興趣大d +1
連埋隻船?
底已淆 +1
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 03:22 PM   #533
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

魂商店 2014年8月22日起接受訂購,2015年2月派貨: 聖鬥士聖衣神話 冥鬥士 天間星 阿格龍 卡戎 9,504Yen連稅

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-21-14, 03:52 PM   #534
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
[路過]船伕個樣幾正www

舊 08-22-14, 03:53 PM   #535
神龍
↘大家比d掌聲

不下敵馬私股

舊 08-28-14, 02:43 PM   #536
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://p-bandai.hk/item/item-1100002122/

Saint Cloth Myth ACHERON Charon

每人限兩隻

舊 10-23-14, 10:58 PM   #537
神龍
↘大家比d掌聲

打開隻撒卡個瞬間shocked咗
砌都慳返, 流石傳說

舊 10-23-14, 11:15 PM   #538
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 神龍 查看文章
砌都慳返, 流石傳說
唔係只要張應募卷咩?

舊 10-23-14, 11:26 PM   #539
神龍
↘大家比d掌聲

咁我都估唔到佢成隻砌好晒拎出嚟就玩得咁搞笑架嘛

舊 10-23-14, 11:39 PM   #540
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:

不下敵馬私股
其實係佢中咗幻朧魔皇拳?

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 10:05 AM   #541
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

所以我只系當呢個系列系SIC

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-24-14, 10:15 AM   #542
神龍
↘大家比d掌聲

一個唔知埋唔埋到尾嘅sic系列

舊 10-24-14, 10:22 AM   #543
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
砌都慳返, 流石傳說
發生咩事?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 11:11 AM   #544
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

其實佢一早講左冇得拆聖衣

不過拎上手睇過就發覺件聖衣有唔少駁位似系拆得開既設計黎

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-24-14, 11:29 AM   #545
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
發生咩事?
無咩事, 只係心態上重覺得呢隻係神話, 一開盒個野見到成隻砌好比你呆咗je

引用:
作者: 魔璃 查看文章
其實佢一早講左冇得拆聖衣

不過拎上手睇過就發覺件聖衣有唔少駁位似系拆得開既設計黎
講係講咗
但我無諗過唔洗砌架嘛

舊 10-24-14, 02:19 PM   #546
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

原來大隻咁多

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-24-14, 04:41 PM   #547
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
魂ネイション2014 『聖闘士星矢』情報 ~序章~

http://blog.livedoor.jp/nation2014/a.../15221687.html

今次又玩咩

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 04:48 PM   #548
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係咪想整SHF Size呀

舊 10-24-14, 04:49 PM   #549
神龍
↘大家比d掌聲

求下你收手啦

舊 10-24-14, 05:12 PM   #550
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
求下你收手+1

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.3 [ 新品消息 大延期 - 6月EX新生星矢, 8月EX人馬, 9月皇級海皇, 10月EX處女 ] 魔璃 收藏品討論版 1178 10-25-12 11:17 PM
吹水專區 Vol.1866《@#$%^&*#$^&$#$%!^#$%個個都走去問有無房開》 mikemike 吹水專區 1001 12-09-11 04:39 PM
聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.2 [10月舊冰河; 示申降臨 - 萌王哈迪斯 / 人馬胸像 / 終於出撒娜同鋼鐵] 魔璃 收藏品討論版 1000 05-12-11 08:09 AM
吹水專區 Vol.1738《~!@#$%^&^~!@#$%^!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 02-14-11 07:36 PM
聖衣神話,鎧傳,宇宙騎士 armor plus討論區 VOL.1 [10月烈火,11月LC輝火,12月奧丁,1月白虎,冥蟹,舊5子企劃中] 神龍 收藏品討論版 1000 10-06-09 08:19 AM

現在的時間是 02:01 PM

手機版 | APP版