Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-11, 10:05 AM   #26
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
9500即係成千銀啦
唔知邊度有得訂呢

舊 10-23-11, 10:29 AM   #27
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
隻天元睇実物真係無得頂

舊 10-23-11, 12:47 PM   #28
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kyo353 查看文章
9500即係成千銀啦
唔知邊度有得訂呢
兩大玩具批發都話自己有代理
EL AG都咁講

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 04:47 PM   #29
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: kyo353 查看文章
9500即係成千銀啦
唔知邊度有得訂呢
應該下年一二月有得訂,但唔知點解所謂有行都好貴
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 04:59 PM   #30
clie

引用:
作者: mikemike 查看文章
為了未來隻グレンラガン有個大鑽
今日買左佢

$198
竟然跌到一字頭
比對返先發現千值練ver有好多位改左設計
舊 10-23-11, 08:51 PM   #31
御緣
Ultimate Gamer
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
如果佢真係出埋其他VER,隻隻都咁費,真係要諗下邊D LINE要CUT

舊 10-23-11, 08:55 PM   #32
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: clie 查看文章
竟然跌到一字頭
比對返先發現千值練ver有好多位改左設計
唯一無個大鑽頭

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-05-11, 10:26 PM   #33
clie

雖然都大半個月前既事,而家HK好多地方都有訂
一般都接近八魚尾,而家訂都係等第二批貨
小弟仲未決定入唔入
上個月再販隻第三型態,小弟有訂拎左貨
但之後都唔多見有現貨賣
呢條線好似唔預訂就冇乜機會o係街度撞到
想天元系列繼續出落去,但遲早隻隻過萬yen
舊 12-14-11, 12:04 PM   #34
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008

雖然可動性唔高但造型的確唔錯
關節好實淨,唔用座站立拎武器一樣無問題
亦因為關節實過頭換手換得好痛苦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:02 AM   #35
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 如月刃 查看文章

雖然可動性唔高但造型的確唔錯
關節好實淨,唔用座站立拎武器一樣無問題
亦因為關節實過頭換手換得好痛苦
日本方面傳出關節災情
雙葉慘案串:
ttp://nov.2chan.net/y/res/2371912.htm
主要是關節受力點斷裂
把玩時要小心
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 02:46 PM   #36
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: AnTeD 查看文章
日本方面傳出關節災情
雙葉慘案串:
ttp://nov.2chan.net/y/res/2371912.htm
主要是關節受力點斷裂
把玩時要小心
隻野咁貴...爛左真係心痛死

舊 12-16-11, 02:25 AM   #37
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
隻野咁貴...爛左真係心痛死
又唔洗慌既
反正佢既關節係好似轉輪科技果種設計
去模型鋪買包關節技換哂d關節就得
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 11:12 AM   #38
野良猫
肥倫

引用:
作者: AnTeD 查看文章
又唔洗慌既
反正佢既關節係好似轉輪科技果種設計
去模型鋪買包關節技換哂d關節就得
即係點?有冇圖可以睇下
我試過拔粒的出嚟但拔唔到,手腕同粒的好似LOCK死咗咁,太大力我又驚整爛

依家換手真係好痛苦,搞到手指頭痛哂都未必換到隻手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-12, 03:57 PM   #39
clie

隻EVA尋日見到出左
7800YEN之前見預訂要800蚊
但旺角有店賣5XX,唔知係咪而家有平既代理
黎緊隻天元突破可能都可以八算以下買到現貨
舊 01-28-12, 04:07 PM   #40
flpchoho
Ultimate Gamer

引用:
隻EVA尋日見到出左
日本值崩得仲快,5000yen都唔使有交易
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-12, 04:48 PM   #41
kyo353
Game Master

引用:
隻EVA尋日見到出左
咁平
早知唔BID出去買現貨啦

舊 01-28-12, 11:21 PM   #42
clie

咁好可能呢隻產量比以前多,BLOG都有提過以前成日供不應求
但如果滯銷,下隻天元好可能又會少返貨
舊 02-12-12, 04:43 PM   #43
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 06-03-13, 09:11 PM   #44
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
終於出la!!.....又係9月?!

RIOBOT(ライオボット) ジェフティ[千値練]《09月予約》
http://sen-ti-nel.co.jp/product-abou...bout1_012.html

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 06-03-13 09:52 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-13, 12:22 PM   #45
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
隻千値練Jehuty唔駛半日網上已經全線SOLD OUT晒....傻的嗎?

此篇文章於 06-04-13 12:41 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 06-04-13, 01:11 PM   #46
kyo353
Game Master

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
隻千値練Jehuty唔駛半日網上已經全線SOLD OUT晒....傻的嗎?
兆萬唔知有冇得訂
千值練係個度有間合作店

舊 06-04-13, 01:25 PM   #47
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
因為佢嘅出貨量唔多

舊 06-04-13, 02:29 PM   #48
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
咁香港點訂?
雖然之前一扭有得訂佢d產品
但今次危危乎
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-13, 03:55 PM   #49
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: 小晶晶 查看文章
咁香港點訂?
雖然之前一扭有得訂佢d產品
但今次危危乎
可以上佢官網或者兆萬三樓訂
不過仲未有...

舊 06-04-13, 06:42 PM   #50
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
兆萬三樓有得訂
承惠九條魚全數兩魚訂
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RIOBOT 破刃之劍 デルフィング 第二形態 Kentmk25 收藏品討論版 1 01-06-11 11:27 PM

現在的時間是 04:51 PM

手機版 | APP版