Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-15, 12:18 PM   #276
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: clie 查看文章
呢個造型掂喎之前都聽聞話支炮可以攝落個空位
而家隻原色我已經想入兩隻,人型同鷹分開DISPLAY(可惜無$)
攝入那個空位?
你指將black wing個頭反轉後那個?
我插唔入,好似

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 07:52 PM   #277
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ai. 查看文章
攝入那個空位?
我插唔入,好似
同鷹合體唔係要拆咗斷空炮咩?
我以為原設定點都係得一支炮
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-15, 10:47 PM   #278
ai.
RELEASED

引用:
同鷹合體唔係要拆咗斷空炮咩?
我以為原設定點都係得一支炮
https://youtu.be/LkwEaMHVm_g?t=1m49s
有一招用舊炮

舊 11-30-15, 04:55 PM   #279
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:

攝入那個空位?
我插唔入,好似
插唔入的冇錯

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 09:56 PM   #280
clie

引用:
係喎,爆咗太耐唔記得
舊 12-10-15, 06:50 PM   #281
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
有冇人知岩男普通版同特別版分別幾銀?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-15, 11:47 AM   #282
野良猫
肥倫

原來下星期玩具展會有岩男特別版仲要唔駛抄價,去搏下先
舊 12-11-15, 07:44 PM   #283
clie

呢隻有啲重口味
舊 12-12-15, 10:02 PM   #284
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
岩男速報
黑金:$1980
普通:$880............
;(
好彩$680個時已入....

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 06:51 PM   #285
野良猫
肥倫

九展真係好,安排買限量品嘅人响街度食風排隊
舊 12-17-15, 07:29 PM   #286
clie

有咩正嘢值得排??(唔知有展覽)
舊 12-17-15, 08:07 PM   #287
野良猫
肥倫

引用:
有咩正嘢值得排??(唔知有展覽)
岩男特別版,超想要
舊 12-18-15, 11:28 AM   #288
野良猫
肥倫

黑金岩男正價入手

但會場竟然冇普通版賣
舊 12-18-15, 12:20 PM   #289
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 野良猫 查看文章
黑金岩男正價入手

但會場竟然冇普通版賣
收工去應該冇黑金喇唉

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 12:29 PM   #290
野良猫
肥倫

引用:
作者: fami~yan 查看文章
收工去應該冇黑金喇唉
冇可能有啦
淨係今朝排隊都近一百人(佢FB寫限144隻)

WALK IN嘅又可以排隊買,成個場千值條龍最多人

另外睇過Hulkbuster實物,真係好有霸氣
亦有展出蛇叔手同部二足步行機

P.S
笨大都唔知放啲釘整個排隊位嚟做乜,根本都冇人排

P.S2
SONY個場位姐姐有料到,不錯看
舊 12-18-15, 01:12 PM   #291
野良猫
肥倫

真係太帥所以同佢影咗幾張
同埋原來有合金成份?隻腳明顯有重量
希望普通版有再販個價可以低番啲可以入埋

p.s
見官網仲有隻灰色…

此篇文章於 12-18-15 01:14 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-19-15, 10:03 AM   #292
7ming_格鬥苦手
小霸王

作為其中一個買到黑金既人表示.....班阿叔真係好煩,係爆粗個隻煩,人地訂左規矩你可以選擇跟或者唔跟,係度呻吟都唔知做乜.....加埋都過百歲人啦,好難怪會比人標籤左「毒__通常都係好煩 」,雖然睇個款都似炒家多。有個阿叔去廁所仲要仆街......

其實千值咁樣做ok的,但如果可以買賣其他野更好,還掂你兩條隊都係同一時間收錢.........如果覺得會比人話唔公平既,咪整張限定隊點心紙,限其他款既數量囉......買完黑金真係會去其他檔架啦....

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
舊 12-19-15, 01:44 PM   #293
野良猫
肥倫

引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
作為其中一個買到黑金既人表示.....班阿叔真係好煩,係爆粗個隻煩,人地訂左規矩你可以選擇跟或者唔跟,係度呻吟都唔知做乜.....加埋都過百歲人啦,好難怪會比人標籤左「毒__通常都係好煩 」,雖然睇個款都似炒家多。有個阿叔去廁所仲要仆街......

其實千值咁樣做ok的,但如果可以買賣其他野更好,還掂你兩條隊都係同一時間收錢.........如果覺得會比人話唔公平既,咪整張限定隊點心紙,限其他款既數量囉......買完黑金真係會去其他檔架啦....
原來你都有去排

只係替工作人員辛苦要對住嗰班癲嘅
排到咁上下有得入面坐住等已經好好仲可以去廁所

不過我冇諗過WALK IN都可以排限定,如果真係早入場嘅話真係一早入咗手
我仲傻傻的買完黑金再去排,以為會有普通版賣
好在有工作人員俾張紙我睇,見個名都係限定先知原來冇普通版
舊 12-19-15, 09:07 PM   #294
clie

原來係ROCKMAN X,當年買BOM BOM都有追吓
舊 12-20-15, 10:24 AM   #295
7ming_格鬥苦手
小霸王

我排頭20,早買完唔使煩...同埋唔係為左慳個$1240都唔鬼去排 ;(
walk-in限定可能應該其中兩條大陸仔吧
我見佢兩個本身入5樓等既,但又嘈話有排等買唔到其他野,之後識員比佢地走,叫佢地盡快返黎
而咁巧合我出去廁所時見到佢地同King Arts既職員打招呼,帶佢地走後門潛左去KA先.......之後又到佢地買千值,但又唔排限定隊?咁樣串埋成件事合理晒?

此篇文章於 12-20-15 11:32 PM 被 7ming_格鬥苦手 編輯。
舊 12-31-15, 05:01 PM   #296
ai.
RELEASED

想八下,其實去TOYSOUL買ROCKMAN係點排?
要幾多點去到先有位買?

舊 12-31-15, 05:13 PM   #297
野良猫
肥倫

引用:
想八下,其實去TOYSOUL買ROCKMAN係點排?
要幾多點去到先有位買?
佢有安排位置排隊等拎籌,不過原來WILK IN入場都可以直接去排隊買
我都係七點左右去到排38,大概9點左右就有人通知排尾位嘅有機會派哂啲籌

9︰45左右安排入去觀眾席坐住等夠鐘
到咗十點開場佢先按排十個十個咁落去買,但當時WILK IN嘅已經買緊所以仲等緊嘅人開始嘈

佢有三個收銀位兩個係專門俾有籌嘅人買,得番一個應付WILK IN客

如果知佢WILK IN都可以買到我一定入去等開場算
舊 12-31-15, 05:40 PM   #298
ai.
RELEASED

引用:
作者: 野良猫 查看文章
佢有安排位置排隊等拎籌,不過原來WILK IN入場都可以直接去排隊買
我都係七點左右去到排38,大概9點左右就有人通知排尾位嘅有機會派哂啲籌

9︰45左右安排入去觀眾席坐住等夠鐘
到咗十點開場佢先按排十個十個咁落去買,但當時WILK IN嘅已經買緊所以仲等緊嘅人開始嘈

佢有三個收銀位兩個係專門俾有籌嘅人買,得番一個應付WILK IN客

如果知佢WILK IN都可以買到我一定入去等開場算
咁姊佢同大會分開排,都無夾過?

咁大會排隊等拎籌係地下G定上3樓?

舊 12-31-15, 06:04 PM   #299
野良猫
肥倫

引用:
咁姊佢同大會分開排,都無夾過?

咁大會排隊等拎籌係地下G定上3樓?
舊 01-02-16, 11:31 AM   #300
7ming_格鬥苦手
小霸王

我覺得似係千值同TS員工溝通問題,攪排隊個班係TS員工,好似咩都唔知咁,淨識攪排隊,又唔同千值個邊員工夾下幾點落去..........千值又低能,得兩個收銀..至少三個啦下話,預左多人架啦....變到同上年HT一樣on居居咁等幾粒鐘.......慶幸係walk-in買唔到.....至少我朋友排係walk-in隊買唔到....anyway第二個收銀姐姐唔錯~

又anyway...見街有大貨返,入多左隻原色....XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RIOBOT 破刃之劍 デルフィング 第二形態 Kentmk25 收藏品討論版 1 01-06-11 11:27 PM

現在的時間是 03:26 PM

手機版 | APP版