Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-15, 11:40 PM   #226
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Gaiking the Knight只入左原色,造型唔錯

此篇文章於 08-04-15 11:50 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:46 PM   #227
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
遲大到的 RE3 IP ( ´ ▽ ` )ノ 同兩位大哥會合

盜寶者與食Q
舊 08-14-15, 02:57 PM   #228
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
知道千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版在那有售??以前當年賣幾錢?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-15, 11:43 AM   #229
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
有無人有玩1000toys個幾隻東亞重工?入左隻擄獲體

貳老師係咪唔再同佢地合作啦...?

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 03:15 AM   #230
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
有無人有玩1000toys個幾隻東亞重工?入左隻擄獲體

>>>>係

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 02:48 PM   #231
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
引用:
作者: Led Mirage 查看文章

>>>>係
有無來源睇下...
難得有個咁SF系列.....

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-15, 09:02 PM   #232
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
感覺係貴價山口式

獅子文完勝

甚麼年代了............
相信日後見四百......

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 11:51 AM   #233
ai.
RELEASED

想後追天元,但唔明點解可以炒貴一倍,隻野好似同SR差唔多大,還是細少少??考慮緊買唔買.
天元是全膠嗎?有金屬嗎?

還有,隻超獸依家買唔買好?定係賭佢將來有改良版或合一版或ACGHK限定版?
引用:
作者: ai. 查看文章
知道千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版在那有售??以前當年賣幾錢?
最後不用650入了一隻千值練 RIOBOT CREATION 初號機 EVA SHOP 限定版.
想不到是全膠,不過有STAND跟,好似現在Gaiking the Knight無STAND?恐龍三一同天元有無STAND?
但隻色唔錯,除金屬色外,啲綠幾靚,因為全身綠色都有用透明件。
手臂可動性比想像中差,口和胸甲可開合,如果有控制室可動就完美。
https://www.facebook.com/hobby.ai.7

舊 09-07-15, 10:19 AM   #234
ai.
RELEASED

我覺得自己追千值練追到傻左,因為千值練過定價一向過高.(平的話唔會覺得自己傻)
以前買(DIE BUSTER)7號都唔覺得千值練特別吸引,只係D金屬位油得幾靚.
直到今年7月ACGHK2015,排完買了最吸引RE-EDIT3 Iron Patriot後,至到今日為止追翻灑,
Ironman RE-EDIT1-2, 聖衣神話版Ironman, 黑三一, Eva初號機(EVA STORE版), Dinogetter1, 超獸機神, Gaiking the Knight.
昨天又上網BID了天元突破~炒到成千幾蚊~之前2千幾買超獸機神已經覺得傻了,連炒到近一個DOUBLE的天元突破已經完全傻了.

去了旺角千值練官鋪,隻HULKBUSTER灰件真係好靚.
HULKBUSTER訂了,WARMACHINE無訂,應該唔炒吧~依家考慮緊隻BLACK WING.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7/...38?pnref=story

舊 09-08-15, 07:28 PM   #235
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
昨天又上網BID了天元突破~炒到成千幾蚊~之前2千幾買超獸機神已經覺得傻了,連炒到近一個DOUBLE的天元突破已經完全傻了.
天元係12年9月出,日圓九算幾,我訂都要800以上,所以而家個價未必算炒得厲害
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 09:22 PM   #236
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
我覺得自己追千值練追到傻左,因為千值練過定價一向過高.(平的話唔會覺得自己傻)
以前買(DIE BUSTER)7號都唔覺得千值練特別吸引,只係D金屬位油得幾靚.
直到今年7月ACGHK2015,排完買了最吸引RE-EDIT3 Iron Patriot後,至到今日為止追翻灑,
Ironman RE-EDIT1-2, 聖衣神話版Ironman, 黑三一, Eva初號機(EVA STORE版), Dinogetter1, 超獸機神, Gaiking the Knight.

去了旺角千值練官鋪,隻HULKBUSTER灰件真係好靚.
HULKBUSTER訂了,WARMACHINE無訂,應該唔炒吧~依家考慮緊隻BLACK WING.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7/...38?pnref=story
有超獸其實BLACK WING唔駛再考慮直接訂啦

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 10:53 PM   #237
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

really?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:17 PM   #238
C.Ryo
Game Master

總結

引用:
作者: mikemike 查看文章

really?!
千記技術做得出,係唔包唔易爛啫
不過都好期待呢隻終結之Metal Gear
舊 09-09-15, 09:23 PM   #239
clie

引用:
作者: fami~yan 查看文章
我訂左BLACK WING但未打算入超獸,對當年MAX隻GGGG有陰影
舊 09-10-15, 12:27 PM   #240
ai.
RELEASED

引用:
作者: clie 查看文章
天元係12年9月出,日圓九算幾,我訂都要800以上,所以而家個價未必算炒得厲害
但無跌機咩?有人同我講跌到5字頭.
我在日本YAHOO拍賣BID返黎要1260,我再用信用卡,要加多3%無咩錢了迫住簽卡.

引用:
我都想緊~知道在官店訂要落幾錢訂金嗎?

引用:
我訂左BLACK WING但未打算入超獸,對當年MAX隻GGGG有陰影
有咩問題??

引用:
作者: mikemike 查看文章
really?!
又幾靓~唔知會唔會KONAMI網限?

舊 09-10-15, 01:50 PM   #241
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
有咩關係................................................

引用:
我都想緊~知道在官店訂要落幾錢訂金嗎?
落一半訂,$525

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 01:53 PM   #242
ai.
RELEASED

有樣野想問下,FINAL斷空我,其實強在那方面?
我好似以前玩機戰時未用過,少了背炮,只係變了BLACK WING做翼,
有無咩武器多了或改了?
引用:
落一半訂,$525
比想像中多,希望VIP特價還有~

舊 09-11-15, 10:44 PM   #243
clie

引用:
但無跌機咩?有人同我講跌到5字頭.
我在日本YAHOO拍賣BID返黎要1260,我再用信用卡,要加多3%無咩錢了迫住簽卡.
當年千值啲好嘢一出就俾人掃晒,邊有機會跌,初號機一出無耐就跌到5字頭
破刄而家新品都係萬六羊,比當年十算買貴少少,呢條LINE無以前炒得咁勁
舊 09-11-15, 10:50 PM   #244
clie

引用:
有樣野想問下,FINAL斷空我,其實強在那方面?
我好似以前玩機戰時未用過,少了背炮,只係變了BLACK WING做翼,
有無咩武器多了或改了?
以ALPHA3計,獸性化後所有招1.2倍攻力,FINAL斷空炮殺傷力數1數2(數值本來唔係TOP)
5人全部有熱血/氣合,一開波就放大絕,近遠攻加分身差不多玩晒
舊 09-12-15, 12:40 PM   #245
ai.
RELEASED

引用:
當年千值啲好嘢一出就俾人掃晒,邊有機會跌,初號機一出無耐就跌到5字頭
破刄而家新品都係萬六羊,比當年十算買貴少少,呢條LINE無以前炒得咁勁
原來初號機跌到5字頭,係跌邊嗰版?普通版定eva store版?
早排用620~30買了隻全新有雪梨紙的eva store版。
依家yahoo拍賣咩版都炒到7百幾8百。

原來出過破刄,想問下係邊條line,想上官網睇下。
出了2,3個版本?有咩分別?係唔係有甲那個版本齊灑野?

千值依家係炒的人多,買的人少,個個等跌價。

舊 09-12-15, 12:41 PM   #246
ai.
RELEASED

最後訂了隻black wing.
引用:
以ALPHA3計,獸性化後所有招1.2倍攻力,FINAL斷空炮殺傷力數1數2(數值本來唔係TOP)
5人全部有熱血/氣合,一開波就放大絕,近遠攻加分身差不多玩晒
但動作上,武器上係無分別??

此篇文章於 09-12-15 12:44 PM 被 ai. 編輯。
舊 09-12-15, 01:03 PM   #247
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
分身自己裝parts 咋?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 01:49 PM   #248
ai.
RELEASED

我又貼下.可動性真係好好~如果可以大多一兩個頭身位,象mode隻耳大d就完美了.
https://www.facebook.com/hobby.ai.7

引用:
作者: T.K. 查看文章
分身自己裝parts 咋?
那部機??

舊 09-14-15, 06:18 PM   #249
clie

引用:

原來初號機跌到5字頭,係跌邊嗰版?普通版定eva store版?
早排用620~30買了隻全新有雪梨紙的eva store版。
依家yahoo拍賣咩版都炒到7百幾8百。

原來出過破刄,想問下係邊條line,想上官網睇下。
出了2,3個版本?有咩分別?係唔係有甲那個版本齊灑野?

千值依家係炒的人多,買的人少,個個等跌價。
應該係普通版
破刄喺第一頁有圖,出過兩個形態,買紅色嗰款最齊裝備
舊 09-14-15, 06:19 PM   #250
clie

引用:
但動作上,武器上係無分別??
ALPHA3就無分別,Z就唔清楚

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
RIOBOT 破刃之劍 デルフィング 第二形態 Kentmk25 收藏品討論版 1 01-06-11 11:27 PM

現在的時間是 10:44 AM

手機版 | APP版