Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-13, 07:59 PM   #701
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
龍星丸有邊到開左單?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 08:11 PM   #702
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ouki 查看文章
龍星丸有邊到開左單?
一扭開左好耐

無啦咩?

而家睇番訂價唔怪得有人話賺到笑
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 08:35 PM   #703
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
一扭開左好耐

無啦咩?

而家睇番訂價唔怪得有人話賺到笑
少有回我WO。。。

訂開野GE 2間都未開單所以問下姐
舊 05-12-13, 09:34 PM   #704
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
龍星丸有邊到開左單?
一扭最早開咗要五百幾但都訂爆
精品開咗一輪都唔知有無十隻,之後再開幾十隻要有其他訂單再排隊訂

amiami 前幾日一開訂瞬殺,夜晚再開第二輪都好快訂爆 (我呢個時候訂到)

有人話皆旺有d 舖而家仲有得訂....

舊 05-12-13, 09:44 PM   #705
小嘉
The One

548麻

我知道D批價就知今次賺爆

我訂果時

目測已經60幾人訂左...

此篇文章於 05-12-13 09:47 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 09:54 PM   #706
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
548麻

我知道D批價就知今次賺爆

我訂果時

目測已經60幾人訂左...
=.=548!?文哥同船都好似未開。。。睇下點先。。。
舊 05-12-13, 10:36 PM   #707
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
開到咁既價都咁多人訂,俾著其他舖都唔開留返現貨黎炒啦

舊 05-12-13, 10:45 PM   #708
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
小文話應該唔開訂,落就落咗order,怕睡橫巷大cut!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 11:04 PM   #709
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔理了-.-落定半打冇死 應該...

老瑞終於有單-.-

小+話既$548....嘛..的確會賺到笑

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-13-13 12:05 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 11:55 PM   #710
ouki
戸松控

引用:
作者: mikemike 查看文章
小文話應該唔開訂,落就落咗order,怕睡橫巷大cut!
禁又係。。。上次邪虎文哥都話俾人大CUT(好彩我有份取姐)。。。

禁得有現貨先再睇

不過E期文哥D貨好LATE先有=。=
舊 05-13-13, 11:59 PM   #711
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

痴線…未出都炒到咁貴
去吉吉島/反嘔城買益大財團都唔益呢班無良炒家

7月尾有動漫節,笨大有冇機向會場偷步買

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 05-14-13 12:14 AM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-13, 11:55 AM   #712
kyo353
Game Master

9月出聖約
睇黎非規格機都應該會有

舊 05-22-13, 11:56 AM   #713
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
靚仔到爆

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-13, 05:46 PM   #714
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我驚官圖無限好

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-13, 10:25 PM   #715
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
風神&雷神!!

引用:
魂Web商店商品:
(1) S.H. Figuarts Kamen Rider Wizard 白い魔法使い
(2) S.H. Figuarts DRAGONBALL改 クリリン
(3) 魔戒可動 炎刃騎士
(4) ROBOT魂 新機動戰記高達 W - ヴァイエイト
(5) ROBOT魂 新機動戰記高達 W - メリクリウス

舊 05-22-13, 10:29 PM   #716
kyo353
Game Master

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
風神&雷神!!

又要上去搵頑仔啦

舊 05-22-13, 11:52 PM   #717
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: kyo353 查看文章
又要上去搵頑仔啦
同捆發售
ROBOT魂 新機動戰記高達 W - Vayeate & Mercurius 7,875Yen連稅

另外...
ROBOT魂 機動戰記高達OO 電影版 - OO Quanta (Trans-AM Ver.) 4,200Yen連稅

舊 05-23-13, 01:07 AM   #718
nick8861
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
聖約不是魂限?
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-13, 01:13 AM   #719
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: nick8861 查看文章
聖約不是魂限?
9月一般商品

舊 05-23-13, 11:17 AM   #720
nick8861
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
9月一般商品
bandai 傻左

仲諗住紅版會魂限

魂限聖約會出咩樣
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-13, 12:19 PM   #721
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
痴線…未出都炒到咁貴
去吉吉島/反嘔城買益大財團都唔益呢班無良炒家

7月尾有動漫節,笨大有冇機向會場偷步買
我以前5隻鋼衣加埋都唔洗呢個價。仲有隻黑龍角($75)係度

冇錯,我係冇野搵黎講

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-13, 10:52 PM   #722
kyo353
Game Master

引用:
作者: nick8861 查看文章
bandai 傻左

仲諗住紅版會魂限

魂限聖約會出咩樣
未開VPS裝甲版
又或者白色十字版

舊 05-24-13, 01:42 AM   #723
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 04:01 PM   #724
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kog 查看文章
竟然出哩架野?
係都出左其他敵機先啦
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 05:56 AM   #725
seed0.0
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009

seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 03:06 PM

手機版 | APP版