Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-13, 11:54 AM   #626
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8

不過講真佢兩次把劍都整得唔好.....
我記得好似係綠劍來,唔知點解變左S既藍劍...而且又唔夠大把

舊 03-28-13, 02:42 AM   #627
Sar8
The One

隻Perfect strike都幾難玩下....
同埋右肩係咪同把大劍撞位.....

果然5子 Aegis整得最好

舊 03-28-13, 03:04 AM   #628
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Sar8 查看文章
隻Perfect strike都幾難玩下....
同埋右肩係咪同把大劍撞位.....

果然5子 Aegis整得最好
係撞位...右肩不舉

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 08:56 AM   #629
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
其實, 隻Perfect strike不是只求放哂所有裝備上身就算了嗎
唯一叫做有看頭是送火箭炮
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 04:36 PM   #630
Sar8
The One

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
係撞位...右肩不舉
咁呢個真係難搞過空西+pack
炮裝後面果個圓形好似可以拆一半出來...

舊 03-28-13, 05:35 PM   #631
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
開晒盒了

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 05:40 PM   #632
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

今日開了3盒A.strike和I.W.S.P
左右手臂都是掉轉裝的
得隻Prefact strike是裝對的

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-28-13, 06:01 PM   #633
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Prefact strike有無台跟?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 06:36 PM   #634
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: T.K. 查看文章
Prefact strike有無台跟?

我無用度only

舊 03-28-13, 11:02 PM   #635
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: mikemike 查看文章
開晒盒了
強貼留名
非常強大既空間, 財力仲要有愛
小弟只係得隻a strike 同紅西
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 12:13 AM   #636
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
強貼留名
非常強大既空間, 財力仲要有愛
小弟只係得隻a strike 同紅西
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=621

舊 03-29-13, 11:27 AM   #637
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

三兄弟合照

此篇文章於 03-29-13 11:31 AM 被 mikemike 編輯。
舊 03-29-13, 03:49 PM   #638
Sar8
The One

話說我係k島見到你張strike合照........

舊 04-03-13, 11:51 AM   #639
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Sar8 查看文章
你都爭一隻stike
劍炮空,全武,IWSP

隻紅粉strike唔計數
你說的這樣嗎?

此篇文章於 04-12-13 05:26 PM 被 mikemike 編輯。
舊 04-03-13, 11:56 AM   #640
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: mikemike 查看文章
三兄弟合照
我頂
隻II我買唔返啦

舊 04-03-13, 02:37 PM   #641
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
我頂
隻II我買唔返啦
個陣時如果我唔係俾日網毒到我買隻II既話
我都會好似你宜家咁樣

舊 04-03-13, 02:45 PM   #642
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: kyo353 查看文章
個陣時如果我唔係俾日網毒到我買隻II既話
我都會好似你宜家咁樣

(%&*)%)*&)*&*!^$#!@#

太過份了,風涼話

小心笨大出隻改善版通常販賣

舊 04-03-13, 02:52 PM   #643
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章

(%&*)%)*&)*&*!^$#!@#

太過份了,風涼話

小心笨大出隻改善版通常販賣
如果佢個雞冠頭可以轉到,我唔介意買多次

舊 04-04-13, 04:20 PM   #644
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

ROBOT魂 エアリーズ(ノイン機)
販売価格:3,675円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000080887/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 03:25 PM   #645
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009

ROBOT魂 エクストリームガンダム オプションセット
4,410円(税込)
※本商品は海外で販売の予定がございます。

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000080904/

此篇文章於 04-12-13 03:33 PM 被 green232432 編輯。
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 03:40 PM   #646
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: kyo353 查看文章
如果佢個雞冠頭可以轉到,我唔介意買多次
尋日上in's見到有1隻,不過......$1300

......呢個價我買隻matel build返去玩好過啦

舊 04-12-13, 05:58 PM   #647
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
隻EXTREME Gundam質素好EXTREME!b
如果shf都學到r魂一半就好了....

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 04-12-13 06:02 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 07:22 PM   #648
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔錯喎

不過望埋上面對偽自由翼個價…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 07:53 PM   #649
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔錯喎

不過望埋上面對偽自由翼個價…
魂Shop戈個係兩形態4,410yen

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 07:56 PM   #650
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
魂Shop戈個係兩形態4,410yen
另一意味即係叫你硬食另一形態又或者叫你買多個本體啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 01:56 PM

手機版 | APP版