Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-18, 09:24 PM   #976
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
又新金魂line Full Action, FA, 造型優化加超可動,真係有競爭先有進步
不過睇黎SR已斷

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 09:56 PM   #977
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
『超合金魂』シリーズに、斬新な可動ギミックを搭載した「FULL ACTION」ラインが誕生!ティザーページ公開!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-18, 02:27 AM   #978
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
唔講真係以為係千記出

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-18, 08:36 PM   #979
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
無得變型合體點都差D

舊 02-11-18, 12:14 AM   #980
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
無得變型合體點都差D+1
當係高可動性既sr合金吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 02:47 PM   #981
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
見到又係超力、V形、泰坦3,即時無興趣!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 03:00 PM   #982
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
即係將速水仁司d手辦變成可動合金。
由手機版發出
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 04:31 PM   #983
ゆり

註冊日期: Nov 2004
所以係大版既sr合金?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 04:48 PM   #984
真!DC
Banned User
奉行我道

看了一下實物展出
幾型
有金屬感塗裝
由手機版發出
舊 02-11-18, 08:14 PM   #985
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
睇咗版肯肯定會當做超級系嘅metal build, 同MB萬能俠同size,開價肯定睇齊

舊 02-19-18, 11:58 AM   #986
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000123...204.1518971411

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 02-19-18, 05:31 PM   #987
D-boy

これが人類最後の希望―2/24発売「超合金魂 GX-77 ジプシー・デンジャー」製品サンプルレビュー
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 05:49 PM   #988
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
GX-80中到應一應
但得一幅圖咁大把都有
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 08:45 PM   #989
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

根本係玩個底座

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 09:13 PM   #990
C.Ryo
Game Master

可唔可以唔要底座平一半

舊 02-19-18, 09:19 PM   #991
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

井上17歲

舊 02-19-18, 09:34 PM   #992
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

你又叫Exelion..................?!雖然是同一間公司!

舊 02-19-18, 10:04 PM   #993
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://p-bandai.jp/item/item-1000123458/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 09:49 AM   #994
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
HK笨 會5會開訂?

舊 02-21-18, 03:14 PM   #995
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100007646

港魂開了

舊 02-21-18, 09:56 PM   #996
D-boy

引用:
作者: mikemike 查看文章
但沒初回特典
舊 02-22-18, 02:13 PM   #997
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁無信心出p bandai限定....

舊 02-22-18, 02:28 PM   #998
真!DC
Banned User
奉行我道

隻艦本身冇乜野玩唔似機人有變形又有得擺pose
由手機版發出
舊 02-22-18, 02:46 PM   #999
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 真!DC 查看文章
隻艦本身冇乜野玩唔似機人有變形又有得擺pose
由手機版發出
合金魂都唔係第一次出艦

舊 02-22-18, 11:39 PM   #1000
clie

奇怪完全無人提隻嘢膠到無朋友,剩係得我覺得?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 04:00 PM

手機版 | APP版