Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-15, 02:27 PM   #651
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
自問唔夠勇氣去彌補

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 02:29 PM   #652
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我係笨大,會出隻白獅子先
白獅子用star既野

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 02:35 PM   #653
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: mikemike 查看文章
日元低水呀
上個月隻7000yen robot魂百式
都是同一道理
低極都千三

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 02-21-15, 02:45 PM   #654
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇下到時香港開咩價先決定
不過而家隻ggg已經頂櫃頂,加埋槌唔知點擺
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 03:49 PM   #655
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 真!DC 查看文章
睇下到時香港開咩價先決定
不過而家隻ggg已經頂櫃頂,加埋槌唔知點擺
由手機版發出
我果櫃如果加埋槌真係唔夠位,但佢開個價真係貴得濟,依家諗緊到時訂好定等佢遲d先再買好
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 05:12 PM   #656
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
低極都千三
一係等佢跌囉

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-15, 08:48 PM   #657
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
金鎚開訂蒸粉1130, 孤仔好似12XX
不過孤仔遲下應該跟番蒸粉價

雖然比想像中平, 不過都係PASS
低過1000先考慮

此篇文章於 02-28-15 08:58 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-15, 03:43 PM   #658
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
係咪因為俾官圖呃左www
超合金雄火龍冇乜人講既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-15, 12:26 AM   #659
ai.
RELEASED

我想知道sr合金入面隻godreideen係早唔知幾年前新版tv嗰隻?
但點解個樣同色完全同tv唔同。。。god bird mode就更差,特別係對翼。
https://m.youtube.com/watch?v=pS3dHVajHlA

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-15, 12:45 AM   #660
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: ai. 查看文章
我想知道sr合金入面隻godreideen係早唔知幾年前新版tv嗰隻?
但點解個樣同色完全同tv唔同。。。god bird mode就更差,特別係對翼。
https://m.youtube.com/watch?v=pS3dHVajHlA
SR 係第二套超者雷登果隻神雷登
http://youtu.be/To0VKCjRmIs
你Link果套係第三套雷登,隻金雀好似無乜商品出過
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-15, 12:42 PM   #661
ai.
RELEASED

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
SR 係第二套超者雷登果隻神雷登
http://youtu.be/To0VKCjRmIs
你Link果套係第三套雷登,隻金雀好似無乜商品出過
原來係咁~原來係另一套~唔怪知個樣差咁褒~

都唔明點解出第三套雷登商品~可能唔算大熱作,雖然我都有睇.

舊 03-17-15, 12:42 PM   #662
ai.
RELEASED

唔計自己最愛的GUNBUSTER,所以一早買了SR GUNBUSTER
我依兩個月一共後追買了8隻SR和一隻GX34.
(SR:2月創聖1代,和勇者王)(SR:3月萬能俠連武器SET,舊三一,GGGG,初版帝皇,LAGANN連鑽,ANTI LAGANN)
唔知點解好似著魔~狂買~SR合金後追堅貴,特別隻LAGANN連鑽,咁質量唔值依個價~

考慮緊買唔買創聖EVOL,因為故事好似無1咁有印象.....

想問下真三一再販過嗎?靚嗎?好似好貴......

舊 03-17-15, 04:15 PM   #663
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
唔計自己最愛的GUNBUSTER,所以一早買了SR GUNBUSTER
我依兩個月一共後追買了8隻SR和一隻GX34.
(SR:2月創聖1代,和勇者王)(SR:3月萬能俠連武器SET,舊三一,GGGG,初版帝皇,LAGANN連鑽,ANTI LAGANN)
唔知點解好似著魔~狂買~SR合金後追堅貴,特別隻LAGANN連鑽,咁質量唔值依個價~

考慮緊買唔買創聖EVOL,因為故事好似無1咁有印象.....

想問下真三一再販過嗎?靚嗎?好似好貴......
有無再販我唔肯定…2013年8月出的,應該有出過再販?
但買真三一你可能會需要買埋隻三一色特別版萬能俠…因為把真三一把大斧頭跟左係佢度…

借圖一用

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 03-17-15 04:26 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 05:30 PM   #664
ai.
RELEASED

引用:
作者: Irwin 查看文章
有無再販我唔肯定…2013年8月出的,應該有出過再販?
但買真三一你可能會需要買埋隻三一色特別版萬能俠…因為把真三一把大斧頭跟左係佢度…

借圖一用

都出左好耐~應該有唬~但依家4百尾又真係太貴.

大斧頭在SR Dynamic Option Part Set 不是有嗎?

舊 03-17-15, 08:16 PM   #665
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
都出左好耐~應該有唬~但依家4百尾又真係太貴.

大斧頭在SR Dynamic Option Part Set 不是有嗎?
應該沒有再販;如果有再販,是會有再販日期的
http://tamashii.jp/item_brand/superr...BE%BC%E3%82%80

SR Dynamic Option Part Set是魂限,後追應該幾貴吓!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 11:34 PM   #666
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今日見隻雄火龍合金已經跌到550,應該仲有得跌
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-15, 11:33 AM   #667
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
隻合金魂G7 $880入手、抵玩到爆!
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-15, 08:17 PM   #668
D-boy

新製法でお贈りする「スーパーロボット超合金 マジンガーZ ~鉄(くろがね)仕上げ~」特設ページ公開
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-15, 03:29 PM   #669
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
嘩唔好嚇我喎,做咩香港P-BANDAI賣D咁野....
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100002718/

gogo power ranger~~gogo power ranger~~~

舊 04-21-15, 11:41 AM   #670
T.K.
很黃很暴力

九月新版。

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 06-10-15 11:18 AM 被 T.K. 編輯。
舊 04-22-15, 08:08 PM   #671
D-boy

スーパーロボット超合金 ジェネシックガオガイガー ヘルアンドヘブン発動Ver.
販売価格:12,960円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000097165/

舊 04-25-15, 05:21 PM   #672
D-boy

Super Robot Chogokin GENESIC GAOGAIGAR - Hell and Heaven Ver. -
價格: HK$ 845.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002791/
舊 05-21-15, 01:13 PM   #674
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000097438/
超合金xshf Hulk buster 34,560円

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 09:55 AM   #675
T.K.
很黃很暴力

V型十月再版

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 05:00 PM

手機版 | APP版