Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-14, 07:23 PM   #526
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
咩裝嚟?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 07:32 PM   #527
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
似可變或合体Robot多
出裝備應該去星矢個邊

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-14, 06:52 AM   #528
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
合金島風

舊 08-02-14, 10:22 AM   #529
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
katoki版雄火裝,貌似變到形...
遲下會唔會有sic版?

此篇文章於 08-02-14 10:35 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 08-02-14, 11:27 AM   #530
野良猫
肥倫

盾斧變到形吧
舊 08-02-14, 11:56 AM   #531
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: ★星人44★ 查看文章
合金島風

[IMG]SKIP[/IMG]

[IMG]SKIP[/IMG]
貌似得對鞋係合金 :P

舊 08-02-14, 12:09 PM   #532
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: 野良猫 查看文章

盾斧變到形吧
本体胸甲都似打得開,變MA/怪獸mode?

其實好多裝本身已經似Robot

舊 08-02-14, 12:40 PM   #533
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: stamenccy 查看文章
貌似得對鞋係合金 :P
好似仲有對拳頭係合金, 不過隻手會唔會不舉架?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-14, 03:57 PM   #534
野良猫
肥倫

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
本体胸甲都似打得開,變MA/怪獸mode?

其實好多裝本身已經似Robot
我反而覺得人形係冇得變
如果佢出隻可以變火龍就真係超班了

P.S
不過哩套係原創定4G嘅火龍裝?
舊 08-08-14, 10:49 PM   #535
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

Fighter mode好正靚...............完

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-14, 12:47 AM   #536
polyu7
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2008
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
katoki版雄火裝,貌似變到形...
遲下會唔會有sic版?

請問sic版即係有咩分別?
polyu7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-14, 02:29 AM   #537
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: mikemike 查看文章

Fighter mode好正靚...............完
我覺得...25 29 30...既超合金都係

只有FIGHTER MODE

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 03:00 PM   #538
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
27隻超合金係唔係要有SUPER PACK果盒隻腳先改左關節?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 07:00 PM   #539
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
27隻超合金係唔係要有SUPER PACK果盒隻腳先改左關節?
係,有super parts先係完全版,主要加番vf25v2個腰同盆骨雙腳轉位關節
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-14, 03:16 PM   #540
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.tamashii.jp/special/metal_robot/

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-18-14, 03:21 PM   #541
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
得對腳掌係合金O既超合金?

舊 08-19-14, 06:36 PM   #542
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

CHOGOKIN DX TOQ-OH
價格: HK$ 920.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100002033
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-14, 11:39 AM   #543
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 08-21-14, 03:18 PM   #544
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 08-21-14, 07:35 PM   #545
Hunter

見佢設定有旋轉拳頭, 但之後無哂聲仲以為取消左
估唔到仲有保留

今年6月買左金毛, 訂左9月六神
所以對價錢麻木了, 過HKD $2000都無乜感覺

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-14, 03:00 PM   #546
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Hunter 查看文章
見佢設定有旋轉拳頭, 但之後無哂聲仲以為取消左
估唔到仲有保留

今年6月買左金毛, 訂左9月六神
所以對價錢麻木了, 過HKD $2000都無乜感覺
定價要3萬幾yen
希望黎到hk時唔好炒得太緊要啦…
已經留定左錢架喇…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-14, 03:15 PM   #547
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 查看文章
定價要3萬幾yen
希望黎到hk時唔好炒得太緊要啦…
已經留定左錢架喇…
其實去D大鋪訂咗先就唔怕炒

舊 08-22-14, 04:18 PM   #548
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-14, 04:19 PM   #549
小嘉
The One

有心買就訂左佢
咁大盒真心會有幾多現貨
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-14, 04:20 PM   #550
野良猫
肥倫

得噴射器同油管頂位合金?www

買mg ka.ver好過

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版