Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-14, 07:19 PM   #451
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
mk 5點walkin 618連特典
799唔好去搶-口-....

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 07:28 PM   #452
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: tung999 查看文章
mk 5點walkin 618連特典
799唔好去搶-口-....
所以我等再版算or回返去6百幾先入手
799我比唔落手
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 09:29 PM   #453
野良猫
God of Gamer
肥倫

嗚哇~
隻特典手有一點白點
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 05:05 PM   #454
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
剛剛我個 fd 出去睇有 d 地方 799 加特典要加多 150
亦有 750 連特典

此篇文章於 03-21-14 05:11 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 06:19 PM   #455
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
今日好似連$7XX既現貨都見唔到.....大圍$8XX....點買呀
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 06:44 PM   #456
flpchoho

引用:
作者: wailala19 查看文章
今日好似連$7XX既現貨都見唔到.....大圍$8XX....點買呀
真係咁多人要
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 08:43 PM   #457
clie

註冊日期: Dec 2001
前年GGG咪又係咁,一年後正常價
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 09:31 PM   #458
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
琴晚無訂七百五照入
出得好過ggg太多
不論設計同QC, 最緊要無股關節鬆既問題
係腳掌怪怪地, 同埋對翼收埋有D TRICKY位

往後無特典應該會平番D
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 09:32 PM   #459
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
琴晚無訂七百五照入
出得好過ggg太多
不論設計同QC, 最緊要無股關節鬆既問題
係腳掌怪怪地, 同埋對翼收埋有D TRICKY位

往後無特典應該會平番D
腳掌有得整, 可以拉出小腿外側提高接地性
對翼我真係玩左好耐都唔識收...

舊 03-21-14, 09:38 PM   #460
野良猫
肥倫

引用:
作者: kyo353 查看文章
冇睇說明書打開、收過一次
之後跟書整,收唔番

俾外面第二塊翼卡住咗
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 10:22 PM   #461
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
無訂、昨天又剛巧唔得閑去買;覺得9,975円對回$780這個價是可以接受,所以照入!

引用:
作者: kyo353 查看文章
引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇睇說明書打開、收過一次
之後跟書整,收唔番

俾外面第二塊翼卡住咗
我整咗半個鐘才能正常地打開和收埋對翼....

另外隻GGGG好多地方都好尖,玩時刺到我好鬼痛!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 10:58 PM   #462
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
無訂、昨天又剛巧唔得閑去買;覺得9,975円對回$780這個價是可以接受,所以照入!

我整咗半個鐘才能正常地打開和收埋對翼....

另外隻GGGG好多地方都好尖,玩時刺到我好鬼痛!
同MB隻DESTINY比已經冇咁尖了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-14, 12:31 AM   #463
wailala19
=. ="

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
剛剛我個 fd 出去睇有 d 地方 799 加特典要加多 150
亦有 750 連特典
宜家有$750連特典我都制
舊 03-22-14, 01:20 AM   #464
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
對翼咁平開好怪.......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:55 AM   #465
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
剛剛至拆隻GGGG出黎玩,呢六舊真係抵到爛,超滿足bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 12:46 PM   #467
rikkusama
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
唔該想問6月出果隻無咀貓合金會幾多號出? THZ

舊 05-07-14, 10:21 AM   #468
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino

http://tamashii.jp/special/tots_robo/

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-14, 11:03 AM   #469
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
幾時會有天空樹ロボ

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 07:58 PM   #470
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
幻の主役機「レイズナーMARK II」、ファンの声を集めて奇跡の商品化!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 07:59 PM   #471
wailala19
=. ="

我想哭了
舊 05-09-14, 10:52 PM   #472
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

根德姆鐵拳

根德姆回力標

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 04:04 PM   #473
Hunter

註冊日期: Jan 2002
終於有合金魂勇者王GGG灰模睇
必買

左右手調轉左

此篇文章於 05-10-14 04:08 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 11:25 PM   #474
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
隻勇者王咁Q巨大

舊 05-10-14, 11:32 PM   #475
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
隻勇者王咁Q巨大
好明顯是25000-30000yen

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 03:37 PM

手機版 | APP版