Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-16-13, 08:53 PM   #276
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
天元SET已出,600蚊好貴....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 10:55 PM   #277
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
問答無用!!速影~

隻嘢QC唔錯~
我好滿意

舊 01-16-13, 10:58 PM   #278
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
傷眼手機相

隻野QC唔錯,幾好玩
不過個人認為成600蚊呢個價唔多值
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 11:08 PM   #279
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
話曬超合金,其實隻本體重吾重手
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 11:21 PM   #280
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: 058719057 查看文章
話曬超合金,其實隻本體重吾重手
OK墜手,應該有4隻千值練咁重

另外,見玩具日報d人插到呢隻一文不值,
可能我美感異於常人啦~

此篇文章於 01-17-13 12:05 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 11:18 AM   #281
鷹柳

註冊日期: Jul 2005
我個人幾滿意隻天元 除左膝蓋太大入之外
整體滿意, 紅色係膠紅 但原料紅比想像中好.
可動比想像中出色 係 局買鑽失敗左, 我自己冇買鑽
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 12:44 PM   #282
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: 拉打龍騎 查看文章
我個人幾滿意隻天元 除左膝蓋太大入之外
整體滿意, 紅色係膠紅 但原料紅比想像中好.
可動比想像中出色 係 局買鑽失敗左, 我自己冇買鑽
我都冇買鑽,
個人覺得本體值4舊,
但套鑽真係唔值兩舊

舊 01-18-13, 03:40 PM   #283
鷹柳

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
我都冇買鑽,
個人覺得本體值4舊,
但套鑽真係唔值兩舊
我連勇者王隻翼都唔捨得買。。。何況今次既鑽,真係唔夠愛~
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 09:04 PM   #284
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
スーパーロボット超合金 氷竜・炎竜&ビッグオーダールーム スペシャルページ公開
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 09:06 PM   #285
D-boy

Super Robot 超合金 Anti-Gurren Lagann
價格: HK$ 580.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000360/

[魂ウェブ商店] スーパーロボット超合金 アンチ・グレンラガン 受注開始
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-13, 09:53 PM   #286
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
但套鑽真係唔值兩舊
+1
幾舊膠$200超厄錢

不過冇鑽頭geグレンラガン唔係グレンラガン

<-入左1set

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-13, 04:11 PM   #287
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: 真!DC 查看文章
+1
幾舊膠$200超厄錢

不過冇鑽頭geグレンラガン唔係グレンラガン

<-入左1set
個價插緊水,
應該你入都唔算太貴吧

舊 01-20-13, 04:32 PM   #288
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
個價插緊水,
應該你入都唔算太貴吧
都近六百
唔入埋又好似差咁D野咁
猶豫左陣都係豪比佢

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-13, 05:04 PM   #289
松浦亞N
禁則事項です!

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDneoheero
XBox Live GamertagNagato Saber
鑽頭係男人嘅浪漫! 所以我入左1set天元
松浦亞N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-13, 06:34 PM   #290
faiz555bun
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
yahoo bid左本體$299

舊 01-20-13, 08:04 PM   #291
AnTeD
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
請問各位知唔知邊度有鑽散賣同價位如何?thx

此篇文章於 01-21-13 04:41 AM 被 AnTeD 編輯。 原因: 英文打錯
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-13, 12:48 AM   #292
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 真!DC 查看文章
都近六百
唔入埋又好似差咁D野咁
猶豫左陣都係豪比佢
+1
冇鑽頭既邊係天元

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-13, 10:34 PM   #293
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
天元我500蚊KO左~
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 11:17 AM   #294
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 11:40 AM   #295
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: mikemike 查看文章
呢set配件又限定?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 11:48 AM   #296
AnTeD
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: colus 查看文章
呢set配件又限定?
見到天元SET鑽頭鋪頭係唔係都綁住賣,我真係情願佢限定單出好過
貴少少好過硬食多部機本身
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 12:12 PM   #297
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: AnTeD 查看文章
見到天元SET鑽頭鋪頭係唔係都綁住賣,我真係情願佢限定單出好過
貴少少好過硬食多部機本身
但係咁計落限定分分鐘係兩舊膠收你400喎...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 01:09 PM   #298
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: colus 查看文章
但係咁計落限定分分鐘係兩舊膠收你400喎...
唔好嚇人LA
兩舊膠係$2XX~$250左右
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 08:04 PM   #299
D-boy

魂アイテム「ブレイブアップ! スーパーロボット超合金 勇者警察ジェイデッカー」公開
舊 02-15-13, 05:04 PM   #300
D-boy

Super Robot 超合金 EFFORT & GUTS Weapon Set
價格: HK$ 380.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000405/

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 06:29 PM

手機版 | APP版