Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-11, 01:40 AM   #376
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
http://blog.livedoor.jp/zgmf2/archives/52209577.html
大叔日本開盒
個胸細返,比例正常左好多
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 01:58 AM   #377
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
糧尾,要下個禮拜先有錢買,
希望到時重有合理價買到,唔想等再版...

P.S 隻幽汽好貴,唔訂了,靚但唔值呢個價

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い

此篇文章於 08-26-11 02:03 AM 被 delta 編輯。
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 02:23 AM   #378
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 魔璃 查看文章
http://www.1999.co.jp/10146822

大叔日本已出, 希望香港聽日有

系就好...幾時出Kivala
仲有Saga,The bee,地獄兄弟同Kuuga Rising Ultimate Form
但唔好再未黎就炒到Diend咁
引用:
作者: AnTeD 查看文章
http://blog.livedoor.jp/zgmf2/archives/52209577.html
大叔日本開盒
個胸細返,比例正常左好多
但都係唔滿意個頭改到咁詭異...家下圓頭,大口環同笑得好猥瑣

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 08-26-11 02:29 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 08:26 AM   #379
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino

真系陰功, 好似淋完鏹水咁 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 10:25 AM   #380
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
仲有Saga,The bee,地獄兄弟同Kuuga Rising Ultimate Form
但唔好再未黎就炒到Diend咁

但都係唔滿意個頭改到咁詭異...家下圓頭,大口環同笑得好猥瑣
+1 同感

真係笑(!?)得好醜
雖然都係要俾錢...

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 10:27 AM   #381
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:

<--- 咁既樣

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-28-11, 12:19 AM   #382
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
行版幾時番

今曰見到現時點有水貨, $488

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-11, 08:47 PM   #383
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
今次隻大叔攪咩仲未有行貨?

舊 08-29-11, 09:19 PM   #384
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

聽日都未必有

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-31-11, 01:20 AM   #385
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
我見隻水即刻貴左'''

今日見船$588

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 12:25 PM   #386
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

日本已經劈緊價 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 08-31-11, 12:39 PM   #387
Bandit-Anji
Crazy Gamer

引用:
日本已經劈緊價 ...
點解既
不過劈價

舊 08-31-11, 12:40 PM   #388
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
點解既
不過劈價
S.I.C. VOL.59 仮面ライダーWファングジョーカー&仮面ラ... バンダイ (2011/8/27)
参考価格: ¥ 6,300
価格: ¥ 3,780
OFF: ¥ 2,520 (40%)

18 新品 ¥ 3,780より

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 09-01-11, 12:31 PM   #389
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

見FL fb update左
終於派行貨 ... sosad

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 09-01-11, 01:17 PM   #390
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
不肯報價了
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 08:58 PM   #391
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

終於到手了...頹攝幾張

(゚Д゚)ファングゥ!! (゚Д゚)ジョォカアアァーー!!

終於可以試下3把刀裝哂上去 /

(゚Д゚)スカッルゥー!!

大叔就真系做得嘛嘛地...

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 09-01-11 09:01 PM 被 魔璃 編輯。
舊 09-03-11, 05:19 PM   #392
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
大叔的確係做得麻麻 , 係個樣可以好少少同頂帽如果可以大少少就好 ,
FJ 其實都有D事 , 大脾設計其實會有少少頂住個下體 , 對腳唔可以MARK得太大
忽然覺得之前兩隻真係做得好好
但今次我覺得真係無乜好大令我唔中意O既地方 , 都係滿意的(大叔的樣我接受到)
剩係今次咁多合金野已經好討好

又忽然覺得JOKER 有機會同eternal 同一盒...未必完全係魂SHOP野(希望啦...)
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-11, 08:07 PM   #393
Bandit-Anji
Crazy Gamer

438 入手
FJ
大叔雖然, 但實物上手都幾ok, 滿意

而家諗緊玩唔玩齊form

希望快d 會出女婿SIC啦

舊 09-03-11, 09:26 PM   #394
AnTeD
模型(自家用)山積中

你地就好啦,咁快入哂
我仲要等成十日先有錢…希望到時仲有貨
引用:
但我本身成日都覺得骷髏頭正面就係一個猥瑣既笑容
引用:
終於到手了...頹攝幾張
話說唔做打開肋骨果個胸好似細d,係相既問題定真係厚度有分別?想知
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
438 入手
FJ
大叔雖然, 但實物上手都幾ok, 滿意

而家諗緊玩唔玩齊form

希望快d 會出女婿SIC啦
SIC少出怪人,但佢魂展展出左咁多怪人畫稿…
留定d錢先
舊 09-03-11, 09:26 PM   #395
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

女婿似乎紋水d ...

魂shop個款似想complete電王系列
一般發售... 我諗下年多數都系出OOO先, 0岩0岩播完嘛

淨返東映shop ...

引用:

話說唔做打開肋骨果個胸好似細d,係相既問題定真係厚度有分別?想知
冇得打開既薄少少... 相差1mm左右

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 09-03-11 09:29 PM 被 魔璃 編輯。
舊 09-04-11, 12:26 AM   #396
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:

但我本身成日都覺得骷髏頭正面就係一個猥瑣既笑容
原本個設計笑得有型好多

舊 09-04-11, 01:42 AM   #397
AnTeD
模型(自家用)山積中

引用:
女婿似乎紋水d ...

冇得打開既薄少少... 相差1mm左右
1mm既差距…映相既效果好似收左3mm咁
睇日本開盒真係有差距,但聽落1mm又唔係好多…
真謎

引用:
原本個設計笑得有型好多

你拎呢個版出黎我先知安籐原來頹雕大叔個頭
呢版個頭長d,sic版變圓左
呢版對眼既上眼角位比較尖,sic版直頭唔見左
sic版個笑睇黎就係…直紋太粗既問題…
唔通會成為繼大雄kuuga之後又一變薯左既sic?

此篇文章於 09-04-11 12:34 PM 被 AnTeD 編輯。
舊 09-04-11, 11:36 AM   #398
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
1mm既差距…映相既效果好似收左3mm咁
睇日本開盒真係有差距,但聽落1mm又唔係好多…
真謎
真相

另外

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 09-04-11, 09:37 PM   #399
AnTeD
模型(自家用)山積中

引用:
真相
原來如此
因為黑色底色問題,所以銀色肋骨特別顯眼…
做打開機關個位同條肋骨又特別粗,所以就搞成咁既款
睇黎無乜事/映相都係唔好用開關胸好D

引用:
另外
透明版個頭特別好笑,忍唔住笑到全屋都出黎睇咩事
舊 09-04-11, 10:18 PM   #400
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
你拎呢個版出黎我先知安籐原來頹雕大叔個頭
呢版個頭長d,sic版變圓左
呢版對眼既上眼角位比較尖,sic版直頭唔見左
sic版個笑睇黎就係…直紋太粗既問題…
唔通會成為繼大雄kuuga之後又一變薯左既sic?
又唔係頹雕既,只係冇跟劇中大叔既感覺去改
依家感覺似改造人009個スカル多d
加埋頂帽唔啱size搞到個樣更加猥瑣

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版