Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-12, 01:15 AM   #376
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
手入

估唔到Saber會有新聖劍..........

舊 08-03-12, 07:48 PM   #377
gingq7

註冊日期: May 2008
play-asia竟然有, 價錢仲要很平 (A/B賞)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 09:32 PM   #378
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章
play-asia竟然有, 價錢仲要很平 (A/B賞)
遲左,買唔到隻A

同B一樣623??

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 04:44 PM   #379
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
遲左,買唔到隻A

同B一樣623??
A賞其實我都係靠估
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 06:12 PM   #380
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
成set入左

好滿足
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 07:16 PM   #381
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
隻saber都幾樣衰下

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 07:42 PM   #382
小嘉
The One

引用:
作者: mikemike 查看文章
隻saber都幾樣衰下
比面10周年咋

我都覺得唔合格

青子好好多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 08:55 PM   #383
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 小嘉 查看文章
比面10周年咋

我都覺得唔合格

青子好好多
唔靚就話之佢100周年

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-04-12, 09:22 PM   #384
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
唔靚就話之佢100周年
講真一番獎用禁GE價..正常應該有高質數...但事實都係同D1-2百貨仔差唔多=.=SABER那把不是男版那把嗎!?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 11:29 PM   #385
hata97174
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
有冇人想放TYPE MOON 一番E獎的海報??
我想要空之境界同月姬的海報~@@
hata97174 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 12:21 AM   #386
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://www.moeyo.com/2012/08/wf2012s_whf16_famima.html

呢set香港有冇人會入?

想要g賞..........
http://www2.moeyo.com/img/12/08/03/4/411.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-05-12 12:27 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 12:25 AM   #387
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
高價收B獎~~~~所有黏土人都是我的

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 12:25 AM   #388
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
講真一番獎用禁GE價..正常應該有高質數...但事實都係同D1-2百貨仔差唔多=.=SABER那把不是男版那把嗎!?
係男版個把

舊 08-05-12, 12:47 AM   #389
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ouki 查看文章
你要知原本只是800yen一抽的東西

舊 08-05-12, 12:52 AM   #390
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: :bface: 查看文章
高價收B獎~~~~所有黏土人都是我的
$1200

我落佐3個大箱(¥800x300)

舊 08-05-12, 01:16 AM   #391
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
$1200

g呢?
有冇一套?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 10:04 AM   #392
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
你要知原本只是800yen一抽的東西
如果好似星人禁神抽就冇計啦.....但唔計A/B那D...其他有幾多件值800YEN....=.=抽獎本來就係係有D好伏GE野先會有好野
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 01:58 PM   #393
Game Master

引用:
$1200
比多三件安慰獎來,等我多d野拎走得唔得

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
舊 08-05-12, 02:15 PM   #394
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
$1200

1200 full set?
我唔信
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 02:28 PM   #395
Game Master

引用:
作者: shion_rei 查看文章
我唔信
佢指1200賣個B獎比我
off 左topic,sorry

BD版白毛、各種天魔
舊 08-05-12, 02:40 PM   #396
★星人44★
Moderator

引用:
作者: :bface: 查看文章
比多三件安慰獎來,等我多d野拎走得唔得
一定得

引用:
作者: shion_rei 查看文章
我唔信
有病就睇醫生啦
病向淺中醫
遲了就唔好啦

舊 08-06-12, 12:59 AM   #397
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
找到唔該通知埋我
上星期去問過幾間都唔做

引用:
一定得

有病就睇醫生啦
病向淺中醫
遲了就唔好啦
無呀…有閒錢先…

而家重找緊人幫我收全set

此篇文章於 08-06-12 01:43 AM 被 YALIU 編輯。
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 02:09 PM   #398
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
一定得

有病就睇醫生啦
病向淺中醫
遲了就唔好啦
即係有冇g 獎?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 04:43 PM   #399
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
引用:
$1200

咁A獎幾多銀?

有d興趣收晒AB獎
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:14 PM   #400
★星人44★
Moderator

http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m97892856

你地夾份Bi―大箱除開会好D?
重24KG
係郵局寄郵船返香港応不過¥7000

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版