Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-24-09, 11:52 AM   #76
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
越睇落下越覺係曬命post

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 12:50 PM   #77
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
樓主做了替身,不過樓主已經賺晒
為樓主萬歲

舊 04-24-09, 02:00 PM   #78
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 基路亞 查看文章
大家講到樓主好似沉船咁
我飲緊水睇你呢句差d噴左出來
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 03:27 PM   #79
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Suda 查看文章
越睇落下越覺係曬命post

認同.
紫外線指數仲要係 10, 強度 "極高"

舊 04-24-09, 05:45 PM   #80
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
響個咁forum出d咁既topic, 擺明想放閃光玉啦.....
見你打到好似俾女食左咁, 點我都覺得你有賺.
好過d人洗唔知幾多先有得食, 執到啦你.
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 08:17 PM   #81
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
個女仔咁隨便,會唔會之前有幾手 (光速逃
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 08:52 PM   #82
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
大家唔好咁樣,咩閃光曬命....... ~___~

每個處境都一樣有佢o既煩惱嘛,
唔開心,自然都想同人分享

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 02:51 AM   #83
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Middle 查看文章
大家唔好咁樣,咩閃光曬命....... ~___~

每個處境都一樣有佢o既煩惱嘛,
唔開心,自然都想同人分享
煩 ?
煩以後冇得 ?
煩比左2k出黎 唔夠 ?
煩第一次 完人好回味 ?

唔好話我小人
個女仔唔係好女仔
都唔見到樓主係好男人

對唔住我直接左少少
不過樓主post得出黎就預左冇不同的回應

舊 04-25-09, 07:29 AM   #84
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 神京 查看文章
煩 ?
煩以後冇得 ?
煩比左2k出黎 唔夠 ?
煩第一次 完人好回味 ?

唔好話我小人
個女仔唔係好女仔
都唔見到樓主係好男人

對唔住我直接左少少
不過樓主post得出黎就預左冇不同的回應
失戀時,
會亂諗埋呢d 野好正常ja ,
唔忿氣、唔甘心有邊個未試過?
會咁樣亂諗,又唔等如可以抹殺當時人o既真情、認真;
人好唔好,只睇一條thread ,
我就唔敢亂講,而且都唔係最重要丫?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 10:59 AM   #85
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
1 放閃光彈
2 無品,趙完唱。
開始為對樓主這個tipic的認真感到後悔
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 12:41 PM   #86
Wizhei
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
無眼睇........講講下好似變左另一回事。
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 01:04 PM   #87
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我飲緊水睇你呢句差d噴左出來
我睇到你句野都係~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 01:08 PM   #88
Game Master
狙擊王

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
開始為對樓主這個tipic的認真感到後悔
唉~~~~
我係諗唔到...我係真係like佢....
但係一齊既時間係咁短暫....

你地覺得晒命既,我無野好講...

我呢幾晚都訓唔到....
因為...我唔想發夢見到佢...
我怕我見到佢我會哭泣...

人係好矛盾的...

舊 04-25-09, 01:15 PM   #89
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
嘿嘿
係喎
其實樓主賺到笑啦
2K...除番開唔洗4百一次
但係咁頻密會不享受
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 01:36 PM   #90
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: 0001 查看文章
唉~~~~
我係諗唔到...我係真係like佢....
但係一齊既時間係咁短暫....

你地覺得晒命既,我無野好講...

我呢幾晚都訓唔到....
因為...我唔想發夢見到佢...
我怕我見到佢我會哭泣...

人係好矛盾的...
[扮專家MODE ]

樓主,既然已成事實,就要去面對...

你唔瞓就以為唔會再見到佢...

總有一日某時某地都可能會相見...唔通又好似而家咁!?

而且挨壞左自己身子...最痛心既都唔會係佢...

當係為左自己好,為左其他人好...

接受事實,各自為自己既未來而生活!!!

[/扮專家MODE ]

舊 04-25-09, 01:47 PM   #91
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 二伍 查看文章
但係咁頻密會不享受
似係佢享受多過我.....=_=|||

舊 04-25-09, 01:49 PM   #92
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Orage 查看文章
[扮專家MODE ]

樓主,既然已成事實,就要去面對...

你唔瞓就以為唔會再見到佢...

總有一日某時某地都可能會相見...唔通又好似而家咁!?

而且挨壞左自己身子...最痛心既都唔會係佢...

當係為左自己好,為左其他人好...

接受事實,各自為自己既未來而生活!!!

[/扮專家MODE ]
明的.....
但情既野...第一次...邊會咁快好....

希望可以快d搵到另一個啦....

舊 04-25-09, 01:49 PM   #93
二伍

引用:
似係佢享受多過我.....=_=|||
貼錢買難受
慘過做鴨
舊 04-25-09, 01:51 PM   #94
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Wizhei 查看文章
無眼睇........講講下好似變左另一回事。
咪就係....

舊 04-25-09, 01:59 PM   #95
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
1 放閃光彈
2 無品,趙完唱。
係咪閃光彈則見仁見志
其實代入落去樓主既價值觀(其實佢骨子裡都應該係幾傳統同純情)的話
對佢黎講呢味天堂地獄五重天都幾甘的

至於係咪冇品,講真,冇開真名冇貼相的話,都唔算o趙完唱吧?
如果就連宣洩情緒都做唔到的話,咁就真係有點兒那個咧

至於樓主,既然係你既性格使然令你可以咁快去咁深咁投入一段感情的話
那也是沒辦法的事。
既然傷心係必然的結果,到頭來都係要承受同面對。
如果因為怕於夢中相見而感到傷感最後割趾就履,倒頭來總是得不償失。

反正都係blues mood,一次過將要哭的眼淚哭盡,繼而重新振作再出發仲好嚕。

舊 04-25-09, 02:03 PM   #96
Game Master
狙擊王

我POST我同佢既MSG係想大家分析下我同佢之間既野姐....

希望真係可以投入新一段既感情....

舊 04-25-09, 02:05 PM   #97
Game Master
狙擊王

引用:
貼錢買難受
慘過做鴨
但我心靈上都幾滿足....
都唔算慘的....

我其實只要抱住佢已經夠啦....
但係...佢有需要既我都唔可以咁自私的
=_=|||

舊 04-25-09, 02:10 PM   #98
二伍

引用:
但係...佢有需要既我都唔可以咁自私的
=_=|||
你真偉大
舊 04-25-09, 02:14 PM   #99
Game Master
狙擊王

引用:
你真偉大
唉~~~~
算啦....過去左的....

舊 04-25-09, 02:17 PM   #100
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
你真偉大
點解我橫睇掂睇你句野似揶揄多過真心?

論壇跳轉

現在的時間是 01:14 AM

手機版 | APP版