Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-10, 11:14 PM   #476
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
m卡兩張,mp卡兩張.....r卡4張(其實m,mp同r係咩意思???)........唔中爛鐵.......白卡未齊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-10, 11:27 PM   #477
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
m卡兩張,mp卡兩張.....r卡4張(其實m,mp同r係咩意思???)........唔中爛鐵.......白卡未齊

我2張MP咭 係 響介 同正樹

M係 古鐵 同魔裝 -.-

M係閃 MP係另一種插圖的閃

R得4張?冇可能架

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 01-12-10 11:29 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-10, 11:40 PM   #478
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

r應該total11先頭排順序冇抽出來....

>>M係閃 MP係另一種插圖的閃
..即係mp o個兩張其實仲有一張係同編號m卡???
好似呢張咁...?
點解萌咁多
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b105035824

c,u,r又點計??(比例)

第一次咁爆盒....感覺好失落................真係講句用幾十蚊直接買張卡都冇咁空虛..............

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-12-10 11:46 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 01-13-10, 12:31 AM   #479
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
r應該total11先頭排順序冇抽出來....

>>M係閃 MP係另一種插圖的閃
..即係mp o個兩張其實仲有一張係同編號m卡???
好似呢張咁...?

點解萌咁多
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b105035824

c,u,r又點計??(比例)

第一次咁爆盒....感覺好失落................真係講句用幾十蚊直接買張卡都冇咁空虛..............
正是

E姐仲正呀 mp版

R一包一張 u 一包好似3張 剩下的就係c(白咭)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-10, 09:08 PM   #480
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
OG卡我有d興趣,請問邊度重有得買?今日行完信和都話賣晒......
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-10, 11:37 PM   #481
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: tsddr 查看文章
OG卡我有d興趣,請問邊度重有得買?今日行完信和都話賣晒......
荃豐唔知仲有冇....

另...知唔知想散買有冇邊度有??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-16-10, 06:29 PM   #482
tsddr
Crazy Gamer

已買左2 box,巧合地中了以下四張的M & MP版

響介, ラトゥーニ,魔裝機神 & グルンガスト零式

好想中E姐張MP
舊 01-20-10, 12:13 PM   #483
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-10, 12:28 PM   #484
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
D卡一盒要幾錢
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-10, 12:36 PM   #485
tsddr
Crazy Gamer

引用:
作者: 斯羅 查看文章
D卡一盒要幾錢
我買$350一盒
舊 01-20-10, 12:52 PM   #486
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
入了一盒....希望齊到爛鐵夫妻於愿足已

一陣開....
想問一盒大約幾$?

引用:
作者: tsddr 查看文章
我買$350一盒
oh thx
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-10, 02:08 PM   #487
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
壽屋飛標又掟中古鐵
好一個ver 2.0

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-10, 04:12 PM   #488
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
開叔架ゲシュペンスト Mk-II改家下幾錢到?

此篇文章於 01-20-10 04:16 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-10, 09:30 PM   #489
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: mikemike 查看文章
獸屋屈我機
我隻1.0 都未砌...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 01:43 PM   #490
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
新手一
問想問問有無辦法改做妖精的關節啊?..

我個fd個隻個波joint..斷左..
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 01:50 PM   #491
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Suda 查看文章
壽屋飛標又掟中古鐵
好一個ver 2.0
學埋晒bandai d衰野.....
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 01:53 PM   #492
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 凌龍 查看文章
新手一
問想問問有無辦法改做妖精的關節啊?..

我個fd個隻個波joint..斷左..
手把劍果粒?

我隻都就快斷

舊 01-21-10, 01:56 PM   #493
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
手把劍果粒?

我隻都就快斷
佢係膊頭白色個..

此篇文章於 01-22-10 11:33 AM 被 凌龍 編輯。
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 10:18 PM   #494
Owen
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
開叔架ゲシュペンスト Mk-II改家下幾錢到?
精品 $199
Owen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 10:49 PM   #495
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
獸屋屈我機
我隻1.0 都未砌...
+1

引用:
作者: Owen 查看文章
精品 $199
小弟唔太清楚...請問呢間野係邊度??

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 10:55 PM   #496
Terry仔

事實上,第一部古鐵D動作真係生硬得好緊要(頭果幾部機戰模型都係差不多)
都唔知幾時先出到龍虎王, 虎龍王
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-10, 10:59 PM   #497
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲記得1.0肩關節一砌好就裂開了.........
之後改boxart版本係唔係一樣就唔知了.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-22-10, 12:07 AM   #498
Owen
Senior Gamer

引用:
作者: Reishin 查看文章
+1

小弟唔太清楚...請問呢間野係邊度??
信和2樓姑住一扭隔黎再隔黎
Owen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-10, 09:42 AM   #499
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Owen 查看文章
精品 $199
精品?係舗頭名?
在那一區的?

Thx

舊 01-22-10, 10:02 AM   #500
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
精品?係舗頭名?
在那一區的?

Thx
店舖名
不過唔知佢講緊信和中間個層死角位的街鋪個價
定係老深福榮街批發個價

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 07:23 PM

手機版 | APP版