Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-25-08, 01:55 AM   #51
Assassin
Insane Gamer
鳥巢驚魂

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Middle 查看文章
頭先同女友傾開、佢問左一條問題:
樓主女友有無o係xanga 度講點解同ex 分手?
又有無o係xanga 度講點解會同樓主一齊?
佢同ex分手既原因係佢ex唔再鐘意佢同唔理佢
同我一齊既原因我自己都冇問過佢
相信呢個又係一個我唔想知道既原因

講返正題
我岩岩比左個信息佢同佢傾
不過佢冇回到我
我諗佢訓左掛
相信聽日就會有一個令大家都會解脫既答案

〔版主按:請注意重覆留言問題,已將多餘的刪走,謝謝〕

前方就會有一個難以置信的世界在等你

此篇文章於 08-25-08 10:51 AM 被 Middle 編輯。
Assassin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 02:42 AM   #52
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
樓主好似預左散咁~
呢個係你心中所想的結局??
你唔使咁激動狂留言嘛~
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 03:06 AM   #53
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
我認為樓主段感情係凍過水...
好聚好散吧... 樓主... 4個月唔算長, 可以話比較易放低...呱? (當然真係樓主自己既事).

你既然唔信個女仔...比你幾愛都係假...
最怕到你ok果時個女仔已經比你折磨到心淡...
到時陷入痛苦又係你自己...-0-"
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:37 AM   #54
liverwan

註冊日期: Dec 2004
其實...樓主你一問就等於話佢知你唔信佢了
本身你就諗住散吧?
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:48 AM   #55
JENOVA
老喇

註冊日期: Jan 2007
Nintendo Switch ID5296-3362-8806
PSN  IDfatfai111
XBox Live GamertagJENOVA111
同意樓上
因為開始唔信就已經有散既念頭...
我試過發現女友呃我...
之後個心係有條刺,跟本就放唔低
但係我都係好鐘意我女友...
宜家都唔知點咁

舊 08-25-08, 08:50 AM   #56
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: Assassin 查看文章

講返正題
不過佢冇回到我
我諗佢訓左掛
人家同ex係數年,你同人地只係幾個月。

你有幾咁鍾意人?我睇唔出囉!

人地以前既事關你咩事?唔做好而家同將來係度拘泥d唔關你事既過去,

或者你講得啱,自私到唔配拍拖。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 09:58 AM   #57
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
究竟係解決你既答案丫?
定係拯救你既答案呢!!

舊 08-25-08, 10:39 AM   #58
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

講返正題
不過佢冇回到我
我諗佢訓左掛
咁可能佢果陣時自己都淡左?
有時女仔分手時,無論仲鍾唔鍾意都係表現得好傷心

記得係慢慢傾訴、唔係講數,
唔係一定只係得解脫呢個答案o既......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 10:42 AM   #59
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
人家同ex係數年,你同人地只係幾個月。

你有幾咁鍾意人?我睇唔出囉!

人地以前既事關你咩事?唔做好而家同將來係度拘泥d唔關你事既過去,

或者你講得啱,自私到唔配拍拖。
唔係用時間唻比吧
而且好自私又好諗埋一邊,唔等於佢唔係真係鍾意人o既......

舊 08-25-08, 11:11 AM   #60
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
究竟係解決你既答案丫?
定係拯救你既答案呢!!
好明顯係引刀一快~~~我喜歡

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 11:48 AM   #61
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
真係心裏有條刺咪分咯,如果妳都過唔到自己過關,老老實實,真係對你GF好唔公平
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 11:59 AM   #62
小雨
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
有時做人唔好太聰明...
每個人都有自己既秘密同過去...
人地無直接話想俾你睇...
但你又自己去睇...人地都唔係寫俾你睇既..
同埋你只不過係佢男朋友...又唔係夫婦...
佢就算背住你有秘密都好正常...
就算係結左婚...自己都要有番自己既空間la...
有時好多野唔知比知道好...知道左自己又難受..
同埋唔好覺得佢個心入面100%都係你...
就算佢ex既比重比你多...你都要接受...
因為我覺得係好正常...
唔好唸咁多...
好好享受同佢一齊既時間仲好...

舊 08-25-08, 12:20 PM   #63
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
到底是男人和女人的分別,還是性格問題? 我的朋友,就算抓到對方無數次的慌言,還是能自己找到籍口相信對方,而且利害到在我吐她糟之前就馬上補充証据去支持她的論點。可樓主只是看了對方的舊網誌就打定退堂鼓……是愛情度不足嗎?

想對樓主說,每個人都是有歷史的,沒有那些歷史的話就沒有你所愛上的她。喜歡一個人,就連過去一起喜歡上吧。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 12:43 PM   #64
The One
業餘歌手

引用:
作者: GEESE 查看文章
好明顯係引刀一快~~~我喜歡
煙火永遠是燦爛的

舊 08-25-08, 12:46 PM   #65
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
拍得果4個月拖就想取代人地5年時間既地位~

分手啦~對相方都好d..尤其係對女方果面~

舊 08-25-08, 12:54 PM   #66
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
到底是男人和女人的分別,還是性格問題? 我的朋友,就算抓到對方無數次的慌言,還是能自己找到籍口相信對方,而且利害到在我吐她糟之前就馬上補充証据去支持她的論點。可樓主只是看了對方的舊網誌就打定退堂鼓……是愛情度不足嗎?
有時可能經驗尚淺

OT

OT 一下:
早前睇到呢個廣告,可能唔係個個都睇得明

個廣告係賣二手車 =p

舊 08-25-08, 02:13 PM   #67
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
如果個女仔依家無搵ex 的話就ok
你唔可以否定對方的過去
唔通個女仔右要介意你之前 d ex 咩?

仲有你話佢地g前好happy,右諗到結婚
大佬呀
有邊個女仔拍拖唔想happy?
有邊個女仔拍拖唔諗結婚?

唔好always focus 嚮唔開心ge野度
最緊要依一刻佢對你好,大家都愛大家未得law

love 係要+埋包容ga

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 02:41 PM   #68
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
每個人都有自己o既過去.
當時對自己中意o既人做任何事都無可厚非.
唔到你管.

最緊要佢而家中意你, 對你好就得喇.
亦都唔好計較佢對以前果個有幾好.

感情係需要時間去培養的.

舊 08-25-08, 02:52 PM   #69
The One
業餘歌手

引用:
作者: loser 查看文章
每個人都有自己o既過去.
當時對自己中意o既人做任何事都無可厚非.
唔到你管.

最緊要佢而家中意你, 對你好就得喇.
亦都唔好計較佢對以前果個有幾好.

感情係需要時間去培養的.
佢搞到自己冇哂勇氣去打呢場仗
但係佢更忘記左呢場仗既敵人正正就係自己

舊 08-25-08, 03:22 PM   #70
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
睇完: 只有四隻字感想:自討沒趣
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 03:30 PM   #71
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: lauchai 查看文章
佢搞到自己冇哂勇氣去打呢場仗
但係佢更忘記左呢場仗既敵人正正就係自己
最大敵人..自尊心?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:03 PM   #72
The One
業餘歌手

引用:
作者: POKA 查看文章
最大敵人..自尊心?
不!
是心魔
是一個令自己同GF個EX比較既心魔

舊 08-25-08, 05:27 PM   #73
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
自己無自信就唔好浪費大家既機會成本

舊 08-25-08, 05:55 PM   #74
源光寺曉
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2007
If you havn't trust her anymore after these few case , just let her / yourself go.
"Unbelieve" isn't a good thing between any communicate of person like Love or Friend etc...

P.S Sorry I am in office now and the computer can't type any chinese.= =

Blazblue
你冇得贏既原因就係你冇跟聲優一齊叫!

源光寺曉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 06:22 PM   #75
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
呃我就冇既~佢有兩個xanga
一個已經冇用成年幾
一個就寫而家既
只係我見到佢舊個個入面寫到佢自己有幾愛佢個ex
仲話諗住結婚
分手個陣有幾咁唔開心(我睇左成晚....睇返個5年d野咁濟....早知唔睇好過睇 )
係果一下我就不期然咁諗...
到底我算係d咩呢
只係一個水泡
可能跟住寫會嫁的人就係你, 俾D自信

[人地同人拍緊拖寫野都差唔多, 唔同寫同佢唔長久...散硬咩.....]

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:46 PM

手機版 | APP版