Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-09, 08:12 PM   #451
oscar0828
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
想問下in's point邊間既1/72 vf-25f賣$22x,搵唔到
oscar0828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 09:06 PM   #452
oscar0828

唔記得講...
今日出mk見到macross f既官方fan book出左,3舊
一本講vf既書,5舊=口=
仲有macross ace都出左
舊 02-02-09, 10:10 PM   #453
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

1/72スケール VF-25S スーパーメサイアバルキリー オズマ機
3月下旬入荷予定
価格6,825円

1/72スケール VF-25G メサイアバルキリー ミシェル機
3月下旬入荷予定価格4,725円

S 有用過e套裝備咩....
終於出四眼仔機 ,不過又是單機先行

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 11:02 PM   #454
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
VF-25F DX合金4月再販

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 01:20 AM   #455
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
引用:
作者: oscar0828 查看文章
唔記得講...
今日出mk見到macross f既官方fan book出左,3舊
一本講vf既書,5舊=口=
仲有macross ace都出左
5舊嗰本係天神英貴嘅valkyrie畫集,今次係再版
macross ace $79

舊 02-05-09, 04:36 PM   #456
oscar0828

125mm, Megahouse, 5,700yen 2009年5月下旬

身為ranka fans一定入
希望快d出埋女王啦

此篇文章於 02-05-09 05:23 PM 被 oscar0828 編輯。
舊 02-05-09, 04:38 PM   #457
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
小姐邊位....

Rice

舊 02-05-09, 05:54 PM   #458
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: riceking 查看文章
小姐邊位....

Rice
印係monster上面ge monster

舊 02-05-09, 06:09 PM   #459
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: luciferdark 查看文章
印係monster上面ge monster
嗯 可脫?

舊 02-05-09, 09:36 PM   #460
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
嗯 可脫?
你認為有得脫咩

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 02-07-09, 08:00 PM   #461
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
而家有無邊有有得散買女王水貼 ?

舊 02-08-09, 04:15 PM   #462
oscar0828

引用:
作者: StOnE 查看文章
而家有無邊有有得散買女王水貼 ?
yahoo 有得bid
bid到160,直購3舊半

此篇文章於 02-08-09 04:17 PM 被 oscar0828 編輯。
舊 02-10-09, 07:53 PM   #463
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
hk有女王貼紙連機賣未 ?

舊 02-13-09, 12:02 AM   #464
simonwongdx

引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
hk有女王貼紙連機賣未 ?
灣仔有 $#*)

舊 02-13-09, 06:34 AM   #465
StOnE
Game Master

引用:
作者: simonwongdx 查看文章
灣仔有 $#*)
個盒面有無標示話有送多張貼 ?

舊 02-14-09, 01:18 AM   #466
simonwongdx

引用:
個盒面有無標示話有送多張貼 ?

大致是這樣

舊 02-15-09, 05:37 PM   #467
StOnE
Game Master

引用:
作者: simonwongdx 查看文章

大致是這樣
THANKS
灣仔係唔係太源街個頭 ?
今日經過無, 應該賣晒了

舊 02-15-09, 11:04 PM   #468
simonwongdx

引用:
THANKS
灣仔係唔係太源街個頭 ?
今日經過無, 應該賣晒了
係"梨警"酒店隔離

貨還有很多 不過貴左

另:灣仔紅髮 vf-25f(無女王水貼)$@$(

舊 02-20-09, 12:08 PM   #469
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 02-21-09, 01:29 PM   #470
kog
Moderator
リン・ミンメイ

情報

妖精水貼
葵芳 $48,$35(有少量)

vf25f+裝甲
CWB SHIP SHIP $499

舊 02-21-09, 02:23 PM   #471
kog
Moderator
リン・ミンメイ

http://www.1999.co.jp/10082659
裝甲不能脫,只可選擇有甲或冇甲製作.

此篇文章於 02-21-09 03:13 PM 被 kog 編輯。
舊 02-21-09, 05:05 PM   #472
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: oscar0828 查看文章
想問下in's point邊間既1/72 vf-25f賣$22x,搵唔到
咁抵?我都想響邊

此篇文章於 02-21-09 08:03 PM 被 0340 編輯。
0340 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-09, 10:08 PM   #473
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: kog 查看文章
情報

妖精水貼
葵芳 $48,$35(有少量)

vf25f+裝甲
CWB SHIP SHIP $499
旺角太空船下午$499已入手了

舊 02-21-09, 11:27 PM   #474
oscar0828

0係yahoo bid左 1/60 vf-0a 工藤機 boxset,今日拎左 第一隻yamato
不過賣家ghost頭果舊野同說明書
之前有人話vf-0a隻手好鬆,但我果隻冇呢個問題
順手入埋macross ace同超時空進宙式既poster,加埋一張金牛加碗車仔麵
舊 02-22-09, 02:51 PM   #475
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

Yamato 1/2000 DYRL MACROSS

http://www.macrossworld.com/mwf/inde...pic=29205&st=0

大隻得恐怖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:26 PM

手機版 | APP版