Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-08, 01:44 PM   #401
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
DX合金水貨大cut
得船仔叫多少少貨(但佢炒硬)
邊架到先﹖
F定S?
THANKS

舊 12-24-08, 01:46 PM   #402
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: luciferdark 查看文章
邊架到先﹖
F定S?
THANKS
聽聞就both

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 01:53 PM   #403
luciferdark

引用:
聽聞就both
大鑊....

舊 12-24-08, 02:03 PM   #404
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: luciferdark 查看文章
大鑊....
sorry
消息來源話
S直頭無得比
F得1-2隻

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-24-08, 02:12 PM   #405
luciferdark

引用:
sorry
消息來源話
S直頭無得比
F得1-2隻
咁唔洗咁早出去了
無就算

舊 12-26-08, 08:28 PM   #406
野孩子
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
25F, 25S 合金到著, $9XX
野孩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 02:30 AM   #407
oscar0828

註冊日期: Aug 2008
好彩時光機訂左,8舊
oscar0828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 08:18 AM   #408
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
買開果間大cut單
頭癙

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 08:35 AM   #409
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

買唔到就等
我唔信笨大唔返出

舊 12-27-08, 10:26 AM   #410
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
買唔到就等
我唔信笨大唔返出
同意
食到應一應
不過唔知幾時再販就是

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 10:40 AM   #411
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
同意
食到應一應
不過唔知幾時再販就是
其實頭批貨的貨量太少
相信好快有第二批
問題是再有幾多來港

舊 12-27-08, 03:56 PM   #412
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
成$950...可以無視
我寧願買Yamato的VF-1S

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 10:32 AM   #413
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
dx SZ 東門 rmb880......掏寶有 rmb7xx
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 04:58 PM   #414
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: pulpman 查看文章
dx SZ 東門 rmb880......掏寶有 rmb7xx
比香港平多了...

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 05:02 PM   #415
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

睇完其他forum的相
隻合金的確幾樣衰
和初出宣傳圖時一樣醜

舊 12-29-08, 05:18 PM   #416
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
睇完其他forum的相
隻合金的確幾樣衰
和初出宣傳圖時一樣醜
連變型結構都比模型差
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 05:31 PM   #417
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
睇完其他forum的相
隻合金的確幾樣衰
和初出宣傳圖時一樣醜
講真好彩cut單.....睇左近期d相,隻野真係唔值9xx.....

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 08:42 PM   #418
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
睇完其他forum的相
隻合金的確幾樣衰
和初出宣傳圖時一樣醜
咁既價錢
咁既質數 p

舊 12-31-08, 01:57 AM   #419
oscar0828

註冊日期: Aug 2008
琴日入左,成千一
oscar0828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-08, 02:08 AM   #420
Led Mirage

引用:
作者: oscar0828 查看文章
琴日入左,成千一
我忍~~~~
笨大出既我信一定再販

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-08, 02:15 AM   #421
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: oscar0828 查看文章
琴日入左,成千一
一對嗎
不會是千一一隻都入吧