Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-27-17, 03:29 AM   #176
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
咁即係你自己都承認你搞到GAME界出現生態災難啦

早d認咪唔使搞到一身蟻慘過刑事留案底囉
一早認左有份貼片上 Youtube 又點? 承認有問題又點?

代表你地可以繼續係日常生活騷擾我,跟蹤我,損害我聲譽,甚至影響到我人身安全,甚至要我放棄現有名字?

只要我當初相信代理同零售無做錯, 錯嘅點都唔係我, 而家件事只係代理跟返廠商要嘅安排
又係我錯啊? 果堆當年買偷跑整 ISO 果班人又點計? 我知呢度有人做過同賺過錢.

唔好意思, 你地咁樣騷擾我程度已經超乎霸凌, 我名正言信係受害者.
而且你地要嘅偷跑一直存在, 所以你地針對我嘅理由完全站唔住腳.

而且今次件事帶出黎嘅信息
即使你班人咁樣嚴重騷擾我, 對外顯示你地嘅會使用軟及硬暴力去對待發布偷跑消息嘅消費者足足八年
一樣阻止唔到其他人去公開任何偷步早賣嘅資料同消息. 證明你地所做嘅一切行動無效不特止, 仲要係表現暴力

情況同 ACG Secrets 果個 貓A 話開個板制止亂婊人一樣, 掛羊頭賣狗肉, 實則站係道德高地去決定一個人係圈子存活

而家有埋助證,你地點樣公開我私隱,聯合佢地用流言,去誹謗去脅迫一個人從社會消失.

講多轉, 責任我會認, 但我係唔會就範

此篇文章於 10-27-17 03:40 AM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 07:05 AM   #177
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
我認錯,但我唔覺得自己有錯

馬鹿は死ななきゃなおらない: (ヽ^ゝ^)

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂

此篇文章於 10-27-17 07:11 AM 被 風音 編輯。
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 07:33 AM   #178
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
樓上既朋友好勁,咁多錯別字,邏輯又混亂,咁都睇得明
仲難明過D地盆師傅寫野
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 07:55 AM   #179
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
你咪係傳說中_街_家_貴巨巨?

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 08:28 AM   #180
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
買家話買正版鋪又無話唔比玩等於佢無錯
鋪話佢賣正版批發又無話唔比賣又無錯
然後批發又話香港代理無話唔比派貨又無錯
香港代理又話日本代理無話唔比提早派比批發加上運輸有遲有早又係無錯
日本代理又無諗到印碟間廠會on schedule 印好諗住早D 派貨廢事遲又無錯
GAME 廠做完隻game send個Golden image 比印碟廠唔算係錯
製作team 做完隻game send 比game 廠做QA 又唔算錯

如果擺上youtube 條友無錯我都唔知邊個錯了
咁最錯係決定賣呢隻game 辛苦你合法地早買兩日去炫耀囉
其實咁耐以黎都有架啦,只係你咁唔好彩攪到咁大鑊
有咩好怨

正題個youtuber 比人ban ,但任記有無咩大動作
咁係佢好彩囉, 加上其實好小事,

最錯其實就係你 8 年黎一講到呢個topic 就入去做怨婦
攪到自己辛苦足8 年
但又好笑喎
覺得自己無錯既嘢你又偏偏唔繼續做
革命失敗咪呢隻囉

個concept 錯到離晒譜(呢度講緊做人)
聽番facebook 條voice message 合集片,小學雞到不得了
話人攪佢8 年無安寧要攪到人呢刻都無安寧
心諗: 做咩_ ?

btw 人abuse 到咁大鑊做咩唔報警?人生安全喎大佬。

此篇文章於 10-27-17 08:39 AM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 08:44 AM   #181
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
正日哥「錯嘅點都唔係我」

我地「我地點都會唱X你架喇」

一樣之嘛

你自己唔認衰,唔改名潛水
我地都係一日叫你正日哥,同埋D GAME一唔偷跑就舊事重提架喇

大家咁話O者

舊 10-27-17, 08:52 AM   #182
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
鬼得閒唱衰佢咩,只係當一個人去到邊都到邊
你一提佢就得番野可以分享既時候,邊有得救丫…
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 09:35 AM   #183
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
原來有扮日版呢招

https://zh-hk.facebook.com/hashtag/%...73752792808146

Switch在七月的重頭注目作《Splatoon 2》本星期內推出,要做「正日哥」還是要贏在起跑線?除了看價錢,更要留意香港Game舖會返什麼版本,各……
hk01.com

引用:
Dave Yiu 扮日版喺因為行貨偷跑會比供應商Blacklist
7月25日 10:55

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 09:45 AM   #184
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
講到要生要死咁,報警啦。
正所謂人善人欺天屈機嘛…
作為一袋花生友,在下絕對支持你。

舊 10-27-17, 10:00 AM   #185
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
講到要生要死咁,報警啦。
正所謂人善人欺天屈機嘛…
作為一袋花生友,在下絕對支持你。

講來講去又咪又係果D, 講幾年, 呢D論點都應該講過哂囉.

我覺得花生友都唔應該支持囉.... 除非你好鍾意睇不斷重播的劇集

舊 10-27-17, 10:02 AM   #186
神人ではない!新人だ

引用:
作者: wing 查看文章
講來講去又咪又係果D, 講幾年, 呢D論點都應該講過哂囉.

我覺得花生友都唔應該支持囉.... 除非你好鍾意睇不斷重播的劇集
未見過佢報警,係咪應該支持下先
講到八年令佢枕食難安、神智不清、精神緊張、少不得志…點都應該報警拉_晒D欺凌人士啦

此篇文章於 10-27-17 10:06 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 10:03 AM   #187
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
千言萬語都表達唔到我對正日哥既景仰
三幾個字就得

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 10:06 AM   #188
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
係得你地先咁好氣同佢講jer

舊 10-27-17, 10:24 AM   #189
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
做左CD-ROM咁多年,我終於主動研究控制台點用

本人到此一遊,留字

舊 10-27-17, 10:26 AM   #190
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
原來有扮日版呢招

https://zh-hk.facebook.com/hashtag/%...73752792808146

Switch在七月的重頭注目作《Splatoon 2》本星期內推出,要做「正日哥」還是要贏在起跑線?除了看價錢,更要留意香港Game舖會返什麼版本,各……
hk01.com
以我所知, 根本同一批貨黎
舊 10-27-17, 10:33 AM   #191
柚原このみ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
樓上既朋友好勁,咁多錯別字,邏輯又混亂,咁都睇得明
仲難明過D地盆師傅寫野
由手機版發出
又係你個_街_家_貴
明你就唔係_街_家_貴啦
聲譽?從來都無過,撞親個頭
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 10:34 AM   #192
柚原このみ

引用:
作者: 112914 查看文章
做左CD-ROM咁多年,我終於主動研究控制台點用

本人到此一遊,留字
copy有如爛屎一樣代名詞再去黑名單真係好痛苦
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 10:36 AM   #193
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
鬼得閒唱衰佢咩,只係當一個人去到邊都到邊
你一提佢就得番野可以分享既時候,邊有得救丫…
由手機版發出
如果我「唔知錯」,

咁我應該咁多年,都貼晒我手邊咁多隻Game偷跑圖

諷刺嘅係, 八年間, 現時我手上有98% PSP , PS3 到 3DS Game都係早貨,
方法一如以往, 俾訂金
而且不論邊間舖頭都有早派, 再問埋有無得賣,無邊間會拒絕

所以 Zero 果單, 係未日版, 以我所知, 根本同一批貨黎

所以你班人騷擾我之餘, 完全達唔到你地預期效果

此篇文章於 10-27-17 10:47 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 10-27-17, 10:55 AM   #194
神人ではない!新人だ

邊個會預期插一件__仔,世界就唔會再有__仔
只係講到燒書埋人,大家一定諗起秦始皇。
其實佢仲慘,俾人欺凌咗二千年

舊 10-27-17, 11:01 AM   #195
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我訂日版先有得早
訂行都正日攞
到底咩事?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 11:06 AM   #196
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
copy有如爛屎一樣代名詞再去黑名單真係好痛苦
只要三個按鍵,再加幾下左鍵就能一勞永逸,我人生首次讚嘆『系統』的效率與方便

是否一坨爛屎我不敢評論,但對於因為標題而進來八卦一下,眼睛卻被污染一事頗有感受

舊 10-27-17, 11:24 AM   #197
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 真!DC 查看文章
我訂日版先有得早
訂行都正日攞
到底咩事?
由手機版發出
你地出黎嘈嘅結果
舊 10-27-17, 11:33 AM   #198
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
偷跑自己靜雞雞玩咪算 直乜鬼播 都唔知D 人咩心態 想話比人知早D玩好威威?
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 11:38 AM   #199
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wai2408 查看文章
偷跑自己靜雞雞玩咪算 直乜鬼播 都唔知D 人咩心態 想話比人知早D玩好威威?
其實自己起server(有啲係60日free,有email就得),搵cdn(甚至唔搵),放link畀人睇

舊 10-27-17, 11:47 AM   #200
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
講到尾upload咪都係為like為錢為自hi

早賣係人情,Ban人係道理
二件事來的
gamer都咁様,唔怪得香港game書做唔起(苦笑

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
5/18 水木一郎、堀江美都子、影山ヒロノブ「ANISONG BIG3 SUPER LIVE 2014 IN HONG KONG」開催決定! money 日本動漫畫討論版 44 07-23-21 04:12 PM
賣「Super Show 5」Super Junior World Tour in Hong Kong 1480 4張 kennth991 買賣專區 0 05-23-13 10:30 AM
MAKE IN HONG KONG同MADE IN HONG KONG係咪唔同意思? RPG之鬼 學術文化綜合研討區 5 02-19-06 09:44 PM
[GBA]Super Mario advance 4 圖片 (= FC Mario Bros 3) neo2046 手提遊戲機討論版 24 07-07-03 12:28 PM

現在的時間是 11:51 AM

手機版 | APP版