Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-24-13, 07:15 PM   #1251
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
yuukia217

佐級場用低LV玆達打7min囉0分仲拔線

--------

880 ass 0擊破笑左

-------------

機師擊破新高

此篇文章於 04-24-13 10:35 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 08:10 PM   #1252
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: chow263 查看文章
yuukia217

佐級場用低LV玆達打7min囉0分仲拔線

--------

見到啲高ASSIST但零擊破嘅隊友,會俾個讚安慰下佢。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-13, 07:04 PM   #1253
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

最憎打沙漠場皆因我part親既通常都係攻到人基地但俾人放左彈依然會舉軍回防的白痴

中尉場喎

礦場排尾2係因為頂多都係死左先響果點復活姐@@

---------------------------

942:名無しさん@ゴーゴーゴーゴー!:2012/11/14(水) 21:27:08.48 IDVwV6d9/0downup
【ID】 FRANZ0218
【罪状】回線
【説明】点差がついたところで中盤に切断。どっちが先か忘れたがどっちも0スコア

是日極品

此篇文章於 04-25-13 07:42 PM 被 chow263 編輯。
舊 04-26-13, 09:34 AM   #1254
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
尋晚打3場都無人support,好火
到第4場大勝+擊破數10都唔覺開心
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 05:18 PM   #1255
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
隨機入場有無可能有50%勝率
9成都係高分輸波

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 05:37 PM   #1256
Kain

引用:
作者: Cucu 查看文章
隨機入場有無可能有50%勝率
9成都係高分輸波
我全部都玩野團
勝率56%左右
舊 04-26-13, 06:03 PM   #1257
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
引用:
作者: Kain 查看文章
我全部都玩野團
勝率56%左右
隨機好似唔會去host個邊

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 06:17 PM   #1258
ALEX000
Junior Member

註冊日期: Sep 2009
想問下加零件應該係加三防好定加血好?
ALEX000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 06:25 PM   #1259
HI_Ricky
深山人士

PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: ALEX000 查看文章
想問下加零件應該係加三防好定加血好?
3防點都最好吧.

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 07:40 PM   #1260
Kain

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
3防點都最好吧.
HP LV3,4基本上唔會撞到甲
我HP Lv5會優先過甲
新型FRAME唔會裝

引用:
作者: Cucu 查看文章
隨機好似唔會去host個邊
無咩關係
舊 04-26-13, 08:52 PM   #1261
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
其實D分大約點計?
有次只KO 一架MS, 就有4,8XXEXP, 有次打了6架MS, 就得1,8XXEXP!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 09:21 PM   #1262
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
其實D分大約點計?
有次只KO 一架MS, 就有4,8XXEXP, 有次打了6架MS, 就得1,8XXEXP!!!
睇人地部機 同 人 幾多 Cost
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 10:00 PM   #1263
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
睇人地部機 同 人 幾多 Cost
俾人爆左基地會少好多。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-13, 12:49 AM   #1264
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

打咁耐軍事場第1次可以做聯邦囉先機殺兩部後就企晒響B點度唔追人又唔修機等對面擺陣的

----------------------

5 vs 5山場58xx:5xxx,第1名16xx我14xx分囉3粒星一個讚都冇
唔係我公然衝入對面基地拉3件傻佬有兩件係支機兼有個係天上狙返去玩成min俾你地追返個分後可以守山窿到完場都唔知贏唔贏到la
雖則我都係讚左對面最低分件傻佬

此篇文章於 04-27-13 01:14 AM 被 chow263 編輯。
舊 04-30-13, 10:48 PM   #1265
Kain

成功指揮一班廢柴反敗為勝
無人都市
第一場4汎1支,我係重GC
成班友縮縮縮唔知縮咩送埋中央廣場個點俾人
已經縮到得番一條線仲要分散
唔洗問梗係大敗
縮又打唔中人不如死左佢啦

廢事轉房用埋d油算
第二場4汎1格,我轉用無雙突擊專用PG
因為我知道用支援都救佢地唔到,自己爽下算數
點知班友完全無反省,又係縮去後面送個點俾人
除左猛落command叫一齊攻都無野好做
咁就晒左一半時間
應該出左10次command左右我示範突擊先令佢地開始做野
最後贏少少
4隻汎BZ居然怕2隻BR勇1隻BR炮勇1隻B3虎(仲有隻唔記得)
我一衝過去就散晒啦,問題係無人BACKUP我之嘛
最尾隻B3虎想跳過層樓走佬俾我BR擊落
本來贏緊半部機分
最抵死係有隻勇俾我拖2刀打停之後橫BOOST一直LOOP打左3/4血
出TACKLE又係死,又無緊急回避

此篇文章於 04-30-13 11:03 PM 被 Kain 編輯。
舊 04-30-13, 11:06 PM   #1266
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

4張0星就真係4張銅晶
+3舖兩張銅晶圖
有冇人好似我咁兩個acc每日坐底3場然後玆達都係遙遠無期架

不如500日圓限期販賣咪仲好?
反正出咁多限定機我都冇福消受架la,
又或者好似副acc部BD2頭幾日就80%不過80%到完場<<雖則遲出的BD3成了我唯4的限定機[其餘為sml,兔渣[兩acc],強人[主acc]
想捐錢俾你地但你地真係好似唔想要咁我真係冇計

--------------------

副acc連打3舖終於俾我一晚由66衝到96%,究竟能不能贏得最後勝利呢?

ass一樣,擊破分我高成倍幾,個damage獎係第2名度

-----------------

作為一個大尉host響都市場俾人放彈走返去拆彈............
然後隻勇士又唔知做咩明明果時唔係安全time又大把血又走去放彈....................................................................................
明明成場佔盡優勢兩個弱智行動就倒輸..................

這是昨晚苦戰6舖出來的

此篇文章於 05-01-13 12:30 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-01-13, 12:02 PM   #1267
TCS_disable
我有車車~

用左我 7格儲備 先解禁部機
換句話,剩靠一整日嘅支給,今日基本出唔切圖...

此篇文章於 05-01-13 02:19 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 05-01-13, 12:27 PM   #1268
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

[IMG][/IMG]

結果都係要燒港acc珍貴的支給

----------------

■イベント期間
2013/4/18 14:00 から、2013/5/1 13:59まで

仲有半粒鐘,到底趕唔趕得切呢?????????????

--------------------------

11點2到開始苦戰到呢下終於
晒我兩個支給@@

http://pgdp.channel.or.jp/gundam/ps3/information/?p=795
軍事雞地又變返黎

此篇文章於 05-01-13 01:30 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-01-13, 02:31 PM   #1269
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Kain 查看文章
廢事轉房用埋d油算
第二場4汎1格,我轉用無雙突擊專用PG
因為我知道用支援都救佢地唔到,自己爽下算數
點知班友完全無反省,又係縮去後面送個點俾人
除左猛落command叫一齊攻都無野好做
咁就晒左一半時間
應該出左10次command左右我示範突擊先令佢地開始做野
最後贏少少
4隻汎BZ居然怕2隻BR勇1隻BR炮勇1隻B3虎(仲有隻唔記得)
我一衝過去就散晒啦,問題係無人BACKUP我之嘛
最尾隻B3虎想跳過層樓走佬俾我BR擊落
本來贏緊半部機分
最抵死係有隻勇俾我拖2刀打停之後橫BOOST一直LOOP打左3/4血
出TACKLE又係死,又無緊急回避
我自護山岳試過一個人引晒聯邦 全部人 返入 Base, 叫佢地 一気に攻めるぞ!
兩個同我禁 無理するう

最後我知嘅係... 成班四個人 Full 血龜係 C Plant.... 打鬼咩.....
之後佢地係咁打 無理するう , 最後我係咁禁 一気に攻めるぞ!

之後班友先肯郁....最後先輸好少...

不過有場山岳仲經典, 打剩一分鐘, 全軍圍死對面隻狙擊之後,全軍後推贏少少
舊 05-01-13, 10:14 PM   #1270
Kain

更新
開放某d機上位lv
軍事基地變番風和日麗
哈囉3倍
舊 05-02-13, 01:08 AM   #1271
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: chow263 查看文章

--------

-------------

出得黎行

舊 05-02-13, 05:02 PM   #1272
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
點解我只得3張MAP?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 11:33 PM   #1273
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

外加score,damage,被damage 3粒星囉晒兼完場1min連斬滿血渣坦>老虎>伊夫逆轉但完場後1個讚都冇

隻80分極品吉改幫對面神救仲搞到我無lala死左獲我都未同你計

又好好彩咁我都真心讚左對面俾左斬爆得最多既渣坦

引用:
作者: KIM 查看文章
點解我只得3張MAP?
日服與港服的差異

---------------------------------------

snoopy-koku

是日極品
全場就見過佢坐過2次ms,一次係一開波被秒殺果位
第2次就係俾人攻入基地果時清完場之後走去佔A點結果俾人搶機
其他情況下都係響B點or基地復活坐飛船飛到死為止

唔係對面有兩隻雷+我方4主力都有返咁上下兼10%修正冇可能贏

此篇文章於 05-03-13 12:15 AM 被 chow263 編輯。
舊 05-03-13, 02:11 PM   #1274
ALEX000
Junior Member

奇景:
見到隊友明明換左武器,支80mm已經掛左係後面但支槍仍然開火...
是否新技能?
ALEX000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-13, 10:34 AM   #1275
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: ALEX000 查看文章
奇景:
見到隊友明明換左武器,支80mm已經掛左係後面但支槍仍然開火...
是否新技能?
一d都唔奇

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 11:39 PM

手機版 | APP版