Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-15-10, 05:51 PM   #26
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
你係想講,就算另一半同EX見面,亦唔代表會同感情事有關,亦都唔一定會影響到同現任既關係..吧.

辛苦你了
你的話雖然很難明, 但似乎是這樣....

不過, 我個case係10年前分手, ex 亦有未婚妻的情況
兩個男人仲有共同興趣
做到frd唔奇

舊 05-15-10, 05:52 PM   #27
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: shiro_b 查看文章
你有所不知, 原來男人都可以好易亂諗
我見隔離有個軍事區, 極有可能吸引到事主兩人..
如果兩人其實都係gaf版友咪好笑.....

(非常大可能係我自己想出來的....)
男人先至容易亂諗
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 05:54 PM   #28
shiro_b

引用:
男人先至容易亂諗
咁女仔係咪多數唔俾男朋友同ex見面

本人的男顏知己們經常瞞住女朋友見ex, 仲時有過火行為!

所以.... 本人認為放男人去見ex更加危險!!

舊 05-15-10, 05:56 PM   #29
超必

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
你會俾女朋友見前男友ma ????
可能2,3個月一次~(可能係單獨or 一班舊同學)
佢同ex 係同學
絕對不會俾!!!

仲要擺出一副(不高興)、(妒忌)的咀臉!!!

女朋友做D咁野,來來去去,都是故意:令你神經緊繃.....永遠把她放在第一位!!!

所以,閣下順水推舟,表現不客氣,這才是女朋友:樂於見到的反應!!!!

P.S. 這種時候,做大男人,好過做假君子....
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 05:57 PM   #30
雷火武
ワールド・エンド

引用:

呢個應該係你自己仲清楚...

其實放男人去見ex 或者任何女人都有一定危險架啦

我講野好難明嗎?深受打擊..
舊 05-15-10, 06:00 PM   #31
shiro_b

引用:
呢個應該係你自己仲清楚...

其實放男人去見ex 或者任何女人都有一定危險架啦

我講野好難明嗎?深受打擊..
你問我呢d 騎呢人....
我梗係話ok, 仲會跟埋去添

咁就打擊(shock)..

舊 05-15-10, 06:04 PM   #32
雷火武
ワールド・エンド

引用:
你問我呢d 騎呢人....
我梗係話ok, 仲會跟埋去添

咁就打擊(shock)..
你好騎呢咩?

另,如果個男既去見ex,你跟埋去既話,成件事就唔同哂
通常都係講緊,只係個男自己一個去既話,你比唔比
舊 05-15-10, 06:11 PM   #33
shiro_b

引用:
你好騎呢咩?

另,如果個男既去見ex,你跟埋去既話,成件事就唔同哂
通常都係講緊,只係個男自己一個去既話,你比唔比
我諗去左佢都唔會講
由佢....反正我管唔到

管得太緊, 到時男人走左, 冇人會同情我....
自己都唔原諒自己
放任好呀, 我放任佢佢放任我

ps 我真係覺得自己好騎呢, 成日諗埋d 同一般女性背道而馳的東西. 女仔朋友都少過人. 就算有, 都以男人婆為主. 如同自己.

舊 05-15-10, 06:18 PM   #34
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
我諗去左佢都唔會講
由佢....反正我管唔到

管得太緊, 到時男人走左, 冇人會同情我....
自己都唔原諒自己
放任好呀, 我放任佢佢放任我

ps 我真係覺得自己好騎呢, 成日諗埋d 同一般女性背道而馳的東西. 女仔朋友都少過人. 就算有, 都以男人婆為主. 如同自己.
師姐,隨波逐流有時未必係好事呀+

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 06:22 PM   #35
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
他們的話題不離槍, 菲林相機, 同埋佢地上開個論壇的人的閒話.....等等
哈哈, 男人好多都鍾意玩槍
其實我覺得相機係槍的一種
引用:
其實我地唔騎哩架, 只係我地唔係佔大比數果堆之嘛
唔見得佔大比數果堆女仔先至似女仔的想法嘛
老實講丫 你都唔算男人婆 你男左享邊呀.............

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 06:27 PM   #36
shiro_b

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
哈哈, 男人好多都鍾意玩槍
其實我覺得相機係槍的一種

其實我地唔騎哩架, 只係我地唔係佔大比數果堆之嘛
唔見得佔大比數果堆女仔先至似女仔的想法嘛
老實講丫 你都唔算男人婆 你男左享邊呀.............
我睇得太快, 睇到打手槍....................

呢.... 那些女性為主forumn的post如:

"今日禾著duck巧令, 同親愛的去行街街"
"bf看不出唇膏轉了色好灰!"
"點解總是碰到壞男人..."
"各位sis用幾錢剪個頭?"
"大家最愛牌子?"

我都覺得好悶....

我以為女人的話題都係呢d

舊 05-15-10, 06:56 PM   #37
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:

佢要見一樣咪可以瞞住你去見
比得你知可以叫尊重你

做個臭四咀臉發下肥四
好可能只係會令你情人係你身上加個"亂諗野"、"心空小"標籤
就算做到好緊張
初初覺得你緊張佢之後咪又多數會覺得你煩
You are what you say
你點去表達比人睇
人就會覺得你係點的人

舊 05-15-10, 08:38 PM   #38
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
我睇得太快, 睇到打手槍....................

"大家最愛牌子?"

我都覺得好悶....

老實講, 我自己換了唇膏顏色都睇不出自己有咩分別......
"點解總是碰到壞男人"<---呢個都有開topic的價值的...
"大家最愛牌子"<---潮流區
著得好靚同情人行街呢d之廢話只適宜出現於日記
幾錢剪頭呢個真係理解唔到......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 11:51 PM   #39
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
男人先至容易亂諗
同意
作為男人的我, 認架~~~

引用:

"大家最愛牌子?"

我都覺得好悶....

我靠, 妳簡直特別到不行喇
妳骨子裡大概是一名瀟灑的男孩吧
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-10, 12:12 AM   #40
shiro_b

引用:
作者: 卡柏 查看文章
我靠, 妳簡直特別到不行喇
妳骨子裡大概是一名瀟灑的男孩吧
我唔介意女人會講八卦,化妝,男人,我都可以吹兩咀.

但係我介意有d女人除左呢d之外咩都唔識
咩都冇興趣, 連少少常識都冇,活在自己的世界,不知人間何世,等待心目中的王子而不努力腳踏實地面對現實.

舊 05-16-10, 12:21 AM   #41
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
我唔介意女人會講八卦,化妝,男人,我都可以吹兩咀.

但係我介意有d女人除左呢d之外咩都唔識
咩都冇興趣, 連少少常識都冇,活在自己的世界,不知人間何世,等待心目中的王子而不努力腳踏實地面對現實.

sosad

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219

此篇文章於 05-16-10 12:24 AM 被 碧克 編輯。
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-10, 12:29 AM   #42
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
唔好 off 太遠............... ~__~"

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-10, 07:35 PM   #43
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
其實反映左心裡面點諗~最終個日都無出到去食飯~
一班人出去其實我都無咩野~
(真係唔明點解佢唔識避免下~)

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-10, 10:14 PM   #44
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
其實反映左心裡面點諗~最終個日都無出到去食飯~
一班人出去其實我都無咩野~
(真係唔明點解佢唔識避免下~)
你唔講,
人地可能真係覺得無乜野嘛

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 12:15 AM   #45
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
你會俾女朋友見前男友ma ????
可能2,3個月一次~(可能係單獨or 一班舊同學)
佢同ex 係同學
何止GF, 老婆都沒問題啦~~~!

反而想知為什麼不比見?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 11:25 AM   #46
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: KIM 查看文章

反而想知為什麼不比見?
因為沒有自信

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 01:23 PM   #47
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
咁似我呢幾日的情況... 不過男女倒返轉

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 01:43 PM   #48
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
男人先至容易亂諗
男女係呢方面係冇分別~

舊 05-17-10, 01:44 PM   #49
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: KIM 查看文章

反而想知為什麼不比見?
如果你因為咁傷過一次, 你唔會再咁講....

舊 05-17-10, 05:51 PM   #50
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
你會唔會諗得太遠呢?

我可以答你: 冇呢回事

希望大家唔好成日作無謂猜測, 如果唔係我水清都唔清.
係我諗野污濁,十分抱歉,請別介懷

論壇跳轉

現在的時間是 03:06 AM

手機版 | APP版