Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-01-10, 05:47 PM   #26
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
男人仲悲, 要對住呢堆港女.

舊 07-01-10, 06:05 PM   #27
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: sgouki 查看文章
身為男人~我覺得好多男人既自大自悲~自怨自捱~都比港女恐怖~
女人唔係好東西~男人都一樣~性格唔會因為性別而有大差異~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 07-01-10, 06:08 PM   #28
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: sgouki 查看文章
咪下下都港女先

女人對男人有要求就話人港女,男人咪一樣對女人有要求,咁咪港男囉,呢D跟本就相向,無分別喎

舊 07-01-10, 06:10 PM   #29
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
做男人仲悲慘
STRIFE 目前離線  
舊 07-01-10, 06:17 PM   #30
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
月入 20+k(貧賤夫妻百事哀,維持一個家庭2人加埋30K其實都算勉強OK)
有一二十萬流動資產 or 已買樓有自己房間唔係上下格床 (首期可以一人一半)
有依d條件o既男仕, 大把選擇啦, 洗乜要揀中女
30k先生活勉強OK....香港好多人都可以叫做窮民

此篇文章於 07-01-10 06:19 PM 被 ELT 編輯。
ELT 目前離線  
舊 07-01-10, 06:24 PM   #31
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
怨婦的悲哀

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 07-01-10, 06:24 PM   #32
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
咪下下都港女先

女人對男人有要求就話人港女,男人咪一樣對女人有要求,咁咪港男囉,呢D跟本就相向,無分別喎
真是少見

龍爺都可以有這種回應

舊 07-01-10, 06:25 PM   #33
darkvolver
頹冗

PSN  IDhwong909
引用:
作者: mikemike 查看文章
怨婦的悲哀
念大悲咒

舊 07-01-10, 06:29 PM   #34
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ELT 查看文章
30k先生活勉強OK....香港好多人都可以叫做窮民
事實上~香港有50%以上係窮民~

(=v=)b 目前離線  
舊 07-01-10, 06:43 PM   #35
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
人選你,你選人
有咁既要求多數已經比其他女既一早MARK左...

廿幾歲個陣又唔識搵,到而家搵邊度夠靚妹鬥

搵大陸既更加唔駛諗
做生意既10個有9.5個都有嫖,飲,賭,吹

舊 07-01-10, 08:34 PM   #36
James7s
Crazy Gamer

嫖賭飲吹…

嫖︰
型男- 這是逢場作慶
醜男- 警察﹗這裡有變態﹗

賭︰
型男- 好有眼光啊…
醜男- 死賭鬼…

飲︰
型男- 紅酒是氣質、白酒是品格、烈酒是豪邁喔~
醜男- 要嘔別過來

吹︰
型男- 呼煙圈好型喔~
醜男- 你煙味很臭…

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線  
舊 07-01-10, 08:39 PM   #37
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
少索不努力,老殘徒傷悲

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 07-01-10, 08:56 PM   #38
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
咁我講下我既目標女性

同年齡 or2年上下限 (我2x )
不煙酒賭(正常男人都唔會簡呢d)
不追星,名牌 (呢d我好怕)
對長輩有禮貌(基本野)
對運動有興趣(我經常做gym )
適處理家務 煮飯(呢兩樣我日日做 但冇理由我一個做哂掛)
樣貌不太要求

以上

此篇文章於 07-01-10 09:11 PM 被 捲毛老爺 編輯。
捲毛老爺 目前離線  
舊 07-01-10, 09:08 PM   #39
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
咪下下都港女先

選擇上女人完全冇優勢可言, 講過好多次, 女人只會向上揀, 男人可以向下揀, 仲要揀高自己幾班就真係信下第二個主好過.........

舊 07-01-10, 09:15 PM   #40
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
咁我講下我既目標女性

對長輩有禮貌(基本野)
樣貌不太要求

以上
哈哈...你個笑話好好笑.
我身邊認為好既女仔,我估都做唔到以上全部要求.

老土D講句,互相包容互相理解先係最實際.

嘿哈兒 目前離線  
舊 07-01-10, 09:20 PM   #41
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
咁我講下我既目標女性

對長輩有禮貌(基本野)

以上
你都好有要求~

(=v=)b 目前離線  
舊 07-01-10, 09:24 PM   #42
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
哈哈...你個笑話好好笑.
我身邊認為好既女仔,我估都做唔到以上全部要求.

老土D講句,互相包容互相理解先係最實際.
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
你都好有要求~

部份可以取捨既~

不過有d要企硬 如不煙酒賭 追星名牌 <----不過呢幾樣係香港 好似係通病
捲毛老爺 目前離線  
舊 07-01-10, 09:26 PM   #43
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
咁我講下我既目標女性

對長輩有禮貌(基本野)
樣貌不太要求

以上
好高要求

舊 07-01-10, 09:29 PM   #44
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
[老句子]
人揀你,你揀人
一切看...緣份

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 07-01-10, 09:39 PM   #45
bbmanonline
Crazy Gamer
Key社之吉詳物

註冊日期: May 2006
引用:
咁我講下我既目標女性

對長輩有禮貌(基本野)
樣貌不太要求

以上
我找到

bbmanonline 目前離線  
舊 07-01-10, 09:39 PM   #46
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
部份可以取捨既~

不過有d要企硬 如不煙酒賭 追星名牌 <----不過呢幾樣係香港 好似係通病
係香港~我諗唔追星名牌+你要求既年後層+樣貌不太要求既~全香港既女性唔多過2%~祝君好運~

(=v=)b 目前離線  
舊 07-01-10, 09:43 PM   #47
Martius
Senior Gamer
菖蘭劍蒲花花

註冊日期: Mar 2008
引用:
咁我講下我既目標女性

對長輩有禮貌(基本野)
樣貌不太要求

以上
>不煙酒賭
>不追星,名牌
......

您須要的是一個癵女友......
Martius 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉貼]韓國媒體爆料 明太祖可能是高麗人 HEAD_HUNTER ~清談館~ 51 09-06-10 11:57 AM
轉貼:"不要做中國人的孩子" 二階堂青丸 ~清談館~ 54 04-23-10 11:32 PM
[轉貼]一些意想不到的錯誤常識 alextang1030 ~清談館~ 44 07-26-09 11:36 AM
【轉貼】RMS-116H Hobby Hi-Zack Delight986 收藏品討論版 0 11-07-08 03:48 PM
[轉貼]死亡筆記借題四格漫畫 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 7 01-14-08 03:55 PM

現在的時間是 05:01 AM

手機版 | APP版