Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-10-15, 04:50 PM   #351
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
三個鐘內重練

同一問題, chapter 4 呢個 quest 「ブレイドレベルを学ぶ」邊度接 ? 完全搵唔到
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:10 PM   #352
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
手多接左個伴任搞到卡住晒做唔到主線果果伴,又唔可以CANCEL真係煩....想問問個城有無地方可以改時間?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:15 PM   #353
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: fortel 查看文章
手多接左個伴任搞到卡住晒做唔到主線果果伴,又唔可以CANCEL真係煩....想問問個城有無地方可以改時間?
自己屋企。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:15 PM   #354
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
三個鐘內重練

同一問題, chapter 4 呢個 quest 「ブレイドレベルを学ぶ」邊度接 ? 完全搵唔到
https://www.youtube.com/watch?v=YTSqddMIZUs
舊 05-10-15, 05:19 PM   #355
fortel
Game Master

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
自己屋企。
姐係邊到

救命呀,而家埋左係個 青い電流触手 到,點唔知點拎
舊 05-10-15, 05:24 PM   #356
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
姐係邊到

救命呀,而家埋左係個 青い電流触手 到,點唔知點拎
青い電流触手要打爆隻怪嘅触手先會出,再唔係用42張飛換都得。
原初の荒野のスティル・グイラなどから青い電流触手を1コ収集する
スティル・グイラは原初の荒野の北西にあるビアーノ川に生息(夜のみ)している
他には第104区(FNS)の北にある水源洞窟内にいるケイブ・グイラなどが落とす
どちらも触手を部位破壊する必要があるので、陸まで引っ張って戦おう

ブレイドホーム入面一度開唔到嘅門

此篇文章於 05-10-15 05:31 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 05-10-15, 05:26 PM   #357
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
エーテル反射貫通要ルトル咩料?
3種用ticket換到gee野都換左都味開
定我要做任先開到制作圖

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:31 PM   #358
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
三個鐘內重練

任務板附近有個升blade lv ge白衣女

引用:
除左屋企 你睇小地圖有個時鐘ge地方(屋企度門 街邊紅色座椅)

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:31 PM   #359
fortel
Game Master

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
ブレイドホーム入面一度開唔到嘅門
唔該晒

同埋有人話ブレイドホーム有到可以用TICKET換item,我而家比個item卡住左成隻game完全玩唔到
舊 05-10-15, 05:34 PM   #360
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
唔該晒

同埋有人話ブレイドホーム有到可以用TICKET換item,我而家比個item卡住左成隻game完全玩唔到
怪出既都可以換
blade home 行入去squad console 度第6項可以換 前提係你有ticket
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:36 PM   #361
fortel
Game Master

引用:
作者: will1223 查看文章
怪出既都可以換
blade home 行入去squad console 度第6項可以換 前提係你有ticket
咁就死啦...

我而家比呢舊野卡住左成隻game,卡到隻game死晒
舊 05-10-15, 05:38 PM   #362
Crazy Gamer
薛西佛斯

引用:
作者: 代官 查看文章
エーテル反射貫通要ルトル咩料?
3種用ticket換到gee野都換左都味開
定我要做任先開到制作圖
你想整Reflection N-ETHER XX ?

要 穴あき水かき 5

引用:
咁就死啦...
上面有網友用日文答左你
簡單講117區左上個沼澤夜晩有隻會飛ge触手怪會掉 唔掉試下部位破壞

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」

此篇文章於 05-10-15 05:47 PM 被 Tannhauser Gate 編輯。
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 05:44 PM   #363
will1223
Crazy Gamer

引用:
咁就死啦...

103區右上有4隻(夜晚) 冇記錯1X~2X lv
換就要42張ticket
舊 05-10-15, 05:45 PM   #364
fortel
Game Master

引用:
103區右上有4隻(夜晚) 冇記錯1X~2X lv
換就要42張ticket
我而家先18lv,真係完全卡死左
舊 05-10-15, 05:54 PM   #365
will1223
Crazy Gamer

引用:
一係找人同你打場35lv 世界boss啦 打ticket 啦
行埋1,2邊唔好被打到等完場
舊 05-10-15, 05:54 PM   #366
Crazy Gamer
薛西佛斯

引用:
18lv無問題 隻怪20lv 可以打贏

舊 05-10-15, 05:56 PM   #367
fortel
Game Master

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
18lv無問題 隻怪20lv 可以打贏
岩岩搵到隻野,26lv 慢慢升lv算
舊 05-10-15, 06:07 PM   #368
Crazy Gamer
薛西佛斯

你搵個隻係咪湖邊?
117區左上個靜寂沼澤個隻20

舊 05-10-15, 06:09 PM   #369
fortel
Game Master

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
你搵個隻係咪湖邊?
117區左上個靜寂沼澤個隻20
我上網d人叫我去103

而家去睇睇,thx
舊 05-10-15, 06:12 PM   #370
will1223
Crazy Gamer

引用:
我上網d人叫我去103

而家去睇睇,thx
岩岩過去睇睇 隻野11~15lv
夜晚限定(7PM-5AM)

有冇人用pro controller
idle左陣再連番會自動行
舊 05-10-15, 06:16 PM   #371
fortel
Game Master

引用:
岩岩過去睇睇 隻野11~15lv
夜晚限定(7PM-5AM)

有冇人用pro controller
idle左陣再連番會自動行

其實係唔係25果隻?
舊 05-10-15, 06:18 PM   #372
will1223
Crazy Gamer

引用:
[IMG]pic[/IMG]
其實係唔係25果隻?
25個隻你未夠打住

粒野唔易出
舊 05-10-15, 06:18 PM   #373
fortel
Game Master

引用:
25個隻你未打得住

粒野唔易出
咁就真係卡關達人啦呢次
舊 05-10-15, 06:21 PM   #374
Crazy Gamer
薛西佛斯

引用:
其實係唔係25果隻?
我行左去103隔離個湖真係十幾lv

你lock個隻係精英(超越體,名前面有漢字)

舊 05-10-15, 06:25 PM   #375
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
粒野用券換左去算啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 發售中 MO 電視遊戲討論版 693 07-22-16 02:29 AM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第二回:去埃瘋洗衣洗件衫先[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 833 12-25-12 06:05 PM

現在的時間是 11:23 PM

手機版 | APP版