Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-23-09, 08:08 PM   #1
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
長短腳之戀

男仔會唔會介意自己女友高過你?
女仔又介唔介意男友唔夠你高

此篇文章於 06-23-09 09:10 PM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-09, 09:02 PM   #2
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
唔介意
不過好多女仔介意自己高過男方
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 09:52 AM   #3
小蜜梨啦
Junior Member

引用:
作者: POKA 查看文章
男仔會唔會介意自己女友高過你?
女仔又介唔介意男友唔夠你高
點解咁問呢?
小蜜梨啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 09:56 AM   #4
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
咁有冇女仔會介意男友個胸大過自己呢又?

真心相愛便行.

舊 06-24-09, 10:48 AM   #5
Game Master
狙擊王

引用:
作者: loser 查看文章

真心相愛便行.
唔知...
我只知我成日俾ex揸=_=|||
(我係男)

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 11:25 AM   #6
POKA
Banned

引用:
作者: 小蜜梨啦 查看文章
點解咁問呢?
純粹想知下
引用:

真心相愛便行.
反而普普通通個D比人追晒,靚又高個D 又好多都冇仔

引用:
作者: 0001 查看文章
唔知...
我只知我成日俾ex揸=_=|||
(我係男)
反攻啦
舊 06-24-09, 11:45 AM   #7
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
我無咁既煩惱
矮得過我果d都好弊下

我識得有兩對朋友都係女高過男
仲要女其實都唔係好高, 都係5呎4左右

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 12:00 PM   #8
POKA
Banned

引用:
作者: KammyKammy 查看文章
我無咁既煩惱
矮得過我果d都好弊下

我識得有兩對朋友都係女高過男
仲要女其實都唔係好高, 都係5呎4左右
1.6M唔夠!?
舊 06-24-09, 12:13 PM   #9
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
1.6M唔夠!?
係……

咁…都有原因的

A男是有為青年, 和A女兩人都是社會精英,
除了身高外其實他們很合拍的

至於B女呢, 因為自身條件不高, 從來無人追,
佢對B男其實勁多不滿, 和B男拍拖都係想騎牛馬,
點知拍左好多年拖都無馬搵到
最後佢地今年內會結婚

講番TOPIC, 我覺得如果真係鍾意的, 身高其實小問題啦

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 12:56 PM   #10
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我已經夠矮 矮過我真係好難受.........
我會介意 試過同一個我差唔多高的男仔一齊
無法一頭挨落去佢胸口真係覺得若有所失

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 12:58 PM   #11
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我都講真果句 接受唔到同自己差不多高或矮過自己
但如果真係同矮過自己既人拍拖
都唔會計較既

舊 06-24-09, 01:01 PM   #12
Game Master
狙擊王

引用:
反攻啦
我無咩著數....
最多都係回本~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 01:08 PM   #13
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
男人都會想挨架喎..
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 04:24 PM   #14
Tseee
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
揾條長d既電梯解決

舊 06-24-09, 04:27 PM   #15
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
我介意女仔太矮, 有GAKKY咁高(167-8)就最FIT喇.

舊 06-24-09, 05:19 PM   #16
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
問女士們
通常男仔高你幾多最好?
半個頭?一個頭?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-09, 06:00 PM   #17
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
會prefer高過自己/平頭
但係真係鐘意的話, 都已經不會是問題了吧 >3<

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-09, 12:19 AM   #18
POKA
Banned

引用:
作者: KammyKammy 查看文章
係……

咁…都有原因的

A男是有為青年, 和A女兩人都是社會精英,
除了身高外其實他們很合拍的

至於B女呢, 因為自身條件不高, 從來無人追,
佢對B男其實勁多不滿, 和B男拍拖都係想騎牛馬,
點知拍左好多年拖都無馬搵到
最後佢地今年內會結婚

講番TOPIC, 我覺得如果真係鍾意的, 身高其實小問題啦
人係有感情既動物,往往以為騎牛搵馬點知對牛牛有了深深的感情

引用:
如果佢同樣高,但好大隻又點先
引用:
作者: 管家婆 查看文章
我都講真果句 接受唔到同自己差不多高或矮過自己
但如果真係同矮過自己既人拍拖
都唔會計較既
熱戀個陣眼睇唔到野~
引用:
作者: 0001 查看文章
我無咩著數....
最多都係回本~~~
回本

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
男人都會想挨架喎..
無錯

引用:
作者: irismong 查看文章
會prefer高過自己/平頭
但係真係鐘意的話, 都已經不會是問題了吧 >3<
女仔高男2-3CM左右.但男既好大隻呢
舊 06-25-09, 12:44 AM   #19
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
問女士們
通常男仔高你幾多最好?
半個頭?一個頭?
半個頭 個頭可以一野冚埋佢心口度 正

舊 06-25-09, 12:51 AM   #20
袓哥

註冊日期: Aug 2002
唔介意
但想點都想自己高D
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-09, 01:33 AM   #21
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:

真心相愛便行.
甘會引唔住成日渣胸大的男朋友的喎
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-09, 02:20 AM   #22
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
好多有$佬, 身邊果位都超高~~~
引用:
我矮你少少, 妳實唔接受我啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-09, 02:28 AM   #23
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
作者: 管家婆 查看文章