Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-17, 03:53 PM   #401
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
更新後比賽autoplay快左好多
連盟lv上限去到20
即係又可以再加多D人入黎
希望搵到D活躍既人啦

舊 07-21-17, 05:03 PM   #402
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
ai都勁左少左亂後傳 正
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 05:08 PM   #403
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
今日打錢日
有咁多儲咁多
嚟緊好多野要升..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 06:16 PM   #404
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: ShinDou 查看文章
ai都勁左少左亂後傳 正
希望遲d可以加埋禁止autoplay出必殺技就好
入到小禁區都開必殺技真系好浪費體力

引用:
作者: aquarius 查看文章
今日打錢日
有咁多儲咁多
嚟緊好多野要升..
小弟都盡量刷緊,但都系得400幾萬,幾隻覺醒已經玩完

此篇文章於 07-21-17 06:20 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 07:37 PM   #405
ShinDou

已經儲左150石等有SSR UP先會射,得SR保底都唔會射 XD
舊 07-21-17, 07:50 PM   #406
Crazy Gamer

小弟本身儲左21x石,今日射左100石落新pool,1隻ssr都冇
跟住落黎都系學師兄咁儲石等ssr up先抽好了

舊 07-21-17, 07:53 PM   #407
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
已經儲左150石等有SSR UP先會射,得SR保底都唔會射 XD
咁應該有排你等XD
而所謂SSR UP咪又係得個講字
月尾限有合用既就出手喇!
真係唔知隻GAME可以捱幾耐
見好多人已棄
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 08:13 PM   #408
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
20抽... 無SSR...
單抽... 反而中隻舊既SSR DF...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 08:15 PM   #409
ShinDou

咁快棄﹖隻GAME系統其實冇問題,真係好似以前打開果隻足球小將咁玩,個問題應該出係D活動太易打,同埋D人太易升,個個升晒UR99就冇野好做,又唔係個個鐘意挑機,有D只係想打下電腦過下癮
舊 07-21-17, 08:20 PM   #410
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
咁快棄﹖隻GAME系統其實冇問題,真係好似以前打開果隻足球小將咁玩,個問題應該出係D活動太易打,同埋D人太易升,個個升晒UR99就冇野好做,又唔係個個鐘意挑機,有D只係想打下電腦過下癮

問題所在,隻GAME無咩好做
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 02:38 PM   #411
aquarius
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=mIoZuWUvt-0

打リーグ輪波仲多分, 係唔係堅? w
舊 07-22-17, 05:34 PM   #412
ShinDou

其實係咪BUG﹖點解出晒R打47萬隊俾人炒5粒有14萬分﹖
舊 07-22-17, 05:47 PM   #413
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
星期五update已修正

舊 07-23-17, 11:13 AM   #414
Crazy Gamer

有shareplay刷快好多好多,上次辛坦拿真系可惜太遲先上黎問
小弟用自動編成火野搶左辛坦拿正選,睇黎前者數值仲高少少,今次一定要刷到60lv

舊 07-23-17, 11:31 AM   #415
ShinDou

不過新坦拿招超低胸勁好多,距離唔扣攻,遠射易好多,不過我上次都冇刷,掛住R主線D石,而家都差唔多R晒VERY HARD D石了
舊 07-23-17, 11:49 AM   #416
Crazy Gamer

原來必殺仲有SP分別,師兄唔講小弟都完全冇留意過haha
不過小弟隻辛坦拿必殺得21lv,應該都系火野60lv強少少吧(希望

舊 07-23-17, 12:12 PM   #417
ShinDou

LV會加招必既攻,即係上面個數字,下面個數字就係扣幾多氣

但如果當中圈射埋去,超低胸因為距離唔扣攻,只要佢射個路線果幾條友BLOCK唔停個波去到龍度個數都唔會減得幾多,但龍馬果招只係吹飛1人,距離扣攻其實扣得好快,中圈射埋去應該多數扣到0,就算BLOCK唔停個龍應該都接得到
舊 07-23-17, 12:44 PM   #418
aquarius
Game Master

咁史奈達招必扣唔扣距離
用auto play史奈達比辛坦拿攻得積極D喎

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 07-23-17, 12:59 PM   #419
ShinDou

暫時淨係見過超低胸果招寫住有距離無視,其他冇呢個效果既應該都係會扣攻
舊 07-23-17, 01:29 PM   #420
Crazy Gamer

引用:
LV會加招必既攻,即係上面個數字,下面個數字就係扣幾多氣
但如果當中圈射埋去,超低胸因為距離唔扣攻,只要佢射個路線果幾條友BLOCK唔停個波去到龍度個數都唔會減得幾多,但龍馬果招只係吹飛1人,距離扣攻其實扣得好快,中圈射埋去應該多數扣到0,就算BLOCK唔停個龍應該都接得到
師兄咁樣一講即刻無限遺憾早兩日開始玩早兩日上黎問應該就有隻60lv辛坦拿用
唯有希望呢隻game會有ev復刻啦,雖然就算有都有排

舊 07-23-17, 01:37 PM   #421
ShinDou

不過派既SSR能力低過抽既好多,正常都係要抽到隻新坦拿食左佢先算用得 XD

隻GAME遲D應該會再出D有距離無視既石抽角既,我都冇刷之前隻新坦拿,得LV6 XD

而家執晒主線VERY HARD D石有196了,唔知幾時先有POOL岩抽 XD
舊 07-23-17, 04:40 PM   #422
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
不過派既SSR能力低過抽既好多,正常都係要抽到隻新坦拿食左佢先算用得 XD

隻GAME遲D應該會再出D有距離無視既石抽角既,我都冇刷之前隻新坦拿,得LV6 XD

而家執晒主線VERY HARD D石有196了,唔知幾時先有POOL岩抽 XD
等每月的Dream FES, 或者睇下傳聞的200萬download的event會唔會出

唔係的話, 再等有無機會有機率5%UP以上的POOL時抽會比較好
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 10:25 AM   #423
aquarius
Game Master

終於攞到リーグ岬太郎
唔課金嚟講算好用吧

日向online好似難攞D

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 07-24-17, 10:42 AM   #424
ShinDou

我聯賽都夠COIN換泰萊但唔打算換,因為本身抽到,等佢轉景品先換 XD

ONLINE我直頭冇打過 @@
舊 07-24-17, 12:26 PM   #425
Crazy Gamer

聯賽岬比schedule打返黎果堆SSR OMF強好多,總數值好似高5、6000,小弟都努力儲緊聯賽coin換佢返黎
有d後悔衝動升左リバウール做UR

online打過3場覺得幾好玩,有d緊張

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 02:41 AM

手機版 | APP版