Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
holsety 05:05 PM 11-29-17
點睇男主角都吾順眼^^! 除人設外其他野都唔錯,所以先玩~
講兒童同向王道,lv5 d game 都有代表性
padage 05:05 PM 11-29-17
作者: MultiPASS:
人設係上兩集嘅死穴,日本外國插得最多。
X尾段擬似KOS-MOS個樣被人垢病到暈...
今集日式動畫風同上兩集比算順眼,年齡唯有自我腦補啦!
呢種人設同厚重宏大故事好違和, 如果搵吉田明彥會好d
歌絲˙暮斯 05:06 PM 11-29-17
條女現晒形,咩兒童向姐
MultiPASS 05:07 PM 11-29-17
作者: GUSTAV:
明明XB人設好好
審美角度各有不同,
我冇貶低XC1同XCX人設嘅意思,
不過各大討論區主流意見係咁,
開發組自己都講今次人設有參考大家意見嘛!
harakuma 05:09 PM 11-29-17
審美角度各有不同,
我冇貶低XC1同XCX人設嘅意思,
不過各大討論區主流意見係咁,
開發組自己都講今次人設有參考大家意見嘛!
個homura我幾喜歡, 腳震果下直情係Thin本分鏡.
MultiPASS 05:11 PM 11-29-17
作者: padage:
呢種人設同厚重宏大故事好違和, 如果搵吉田明彥會好d
我記得Xenosaga第一集人設(唔係等身大)開始都有俾人兒童向,話同故事背景好違和,
到第二集轉左等身大人設啲人又話做乜唔用番第一集....
harakuma 05:13 PM 11-29-17
想兒童向咪:Tale of heart anime版;
想成長向咪:Tale of heart CG版.
padage 05:15 PM 11-29-17
我記得Xenosaga第一集人設(唔係等身大)開始都有俾人兒童向,話同故事背景好違和,
到第二集轉左等身大人設啲人又話做乜唔用番第一集....
我覺得xb1係中容之道,可以接受,xbx如果有睇原稿人設係好正的但個建模師出問題整成咁
天野 05:18 PM 11-29-17
作者: 赤武神:
同初頭公佈主角比個樣已經成熟左好多 已經修改左唔少
係咩?
其實我只係睇左e3段片
因為我買硬,費時睇咁多
當我冇講過
赤武神 05:21 PM 11-29-17
作者: 天野:
係咩?
其實我只係睇左e3段片
因為我買硬,費時睇咁多
當我冇講過
唔係大改,但順眼好多冇咁死o靚仔feel
MultiPASS 05:24 PM 11-29-17
作者: harakuma:
個homura我幾喜歡, 腳震果下直情係Thin本分鏡.
睇左咁多trailer,對焰呢個角色不斷加分中。
希望XC2會俾番以前玩JPRG嘅感覺,令人不其然代入故事中。
harakuma 05:37 PM 11-29-17
睇左咁多trailer,對焰呢個角色不斷加分中。
希望XC2會俾番以前玩JPRG嘅感覺,令人不其然代入故事中。
yeah!今晚應該有人玩緊,

跟住呢個POST會好快被暫時鎖, 免得有人透
ZERO NEKO 05:50 PM 11-29-17
睇黍行最快都要聽日
信長 05:51 PM 11-29-17
係咪正常價位都係近500 ?
ZERO NEKO 06:08 PM 11-29-17
大概係 行有鎖匙扣送比預訂果班
MultiPASS 06:08 PM 11-29-17
作者: padage:
我覺得xb1係中容之道,可以接受,xbx如果有睇原稿人設係好正的但個建模師出問題整成咁
1可能角色係SD模所以打折扣(希望有高清重製)
X個模因為要可以容許customize角色所以冇計。
2用日式簡單畫風可以最大化人物表情,
睇啲trailer每個角色情感表達都好到肉就知。
強殖裝甲加爾巴 06:22 PM 11-29-17
我都係一代fans,X唔啱玩
但一代都唔係神到冇缺點,堆副任唔係去A區殺X怪,就係去B區揾某某,唔玩又難升級,玩又有點流水作業feel,提示唔夠加上日文更難揾,今集有中文真係還神!
lodoss 06:22 PM 11-29-17
作者: harakuma:
想兒童向咪:Tale of heart anime版;
想成長向咪:Tale of heart CG版.
你講起就記得呢隻,初出時諗緊買邊個版,
但諗諗下有其他game玩之下就忘記買,
如果一咭2版本就已經買左
lodoss 06:27 PM 11-29-17
作者: 強殖裝甲加爾巴:
但一代都唔係神到冇缺點,堆副任唔係去A區殺X怪,就係去B區揾某某,唔玩又難升級,玩又有點流水作業feel,提示唔夠加上日文更難揾,今集有中文真係還神!
x我爆左主線, side quest就差幾個
反而1只玩左開頭, 女主角死左就冇玩(唔知係唔係真死, 唔好劇透呀, 諗住玩返1先買2來玩)
歌絲˙暮斯 06:31 PM 11-29-17
作者: 強殖裝甲加爾巴:
X 呢方面仲要無聊 d XD
X&Y 06:40 PM 11-29-17
如果揀錯字幕語言既話要洗save data 重新開game
ELT 06:43 PM 11-29-17
剛剛去完ssp, 得一間有 530
其實行版係咪同日版一樣,只係多張代理貼紙?
ゆり 07:19 PM 11-29-17
作者: ELT:
剛剛去完ssp, 得一間有 530
其實行版係咪同日版一樣,只係多張代理貼紙?
咁依家應該一間都無
tung999 07:38 PM 11-29-17
觀塘498入左
無貼價錢以為又炒價 一問498
lineage19 07:42 PM 11-29-17
1可能角色係SD模所以打折扣(希望有高清重製)

X個模因為要可以容許customize角色所以冇計。

2用日式簡單畫風可以最大化人物表情,

睇啲trailer每個角色情感表達都好到肉就知。

Xenoblade 1?
最大問題係d貼圖太低清

Sent from my iPhone using Gaforum
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面