Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
電影版>Godzilla: King of Monsters ︱哥斯拉 II: 王者巨獸(2019)<章子怡參演>
鐵之侍 06:00 PM 07-23-18
作者: 信長:
11 會唔會係小美人性質的角色?
一樣可以和怪獸心靈交流
wing 09:23 AM 07-24-18
作者: JoJo:
今次唔會得條門罅睇到哥斯拉 跟手關門喇呱
再係咁我真係要界櫈
+1
信長 01:18 AM 12-11-18

信長 01:20 AM 12-11-18
哥斯拉個size 拍埋去.都變到好細隻
細路翔 08:48 AM 12-11-18
最尾個幕哥老伸出兩隻短手衝過去好萌(咦?
wing 10:17 AM 12-11-18
最重要係吸取上集教訓, 唔好次次隻怪獸出幾秒就轉第二幕
鐵之侍 10:37 AM 12-11-18
怪獸打架時間多過人類文戲就沒問題啦

今次三頭龍能否一雪前恥呢(即使輸都要打殘哥斯拉)
HAKAIDER 06:25 PM 12-11-18
隕石來襲出現王者基多拉?!

係第六代鎧甲摩姊姊?!

即係將 "地球最大決戰" 同 "摩斯拉3 王者基多拉來襲" MAX 埋一齊?!
f2light 11:20 PM 04-23-19

https://www.youtube.com/watch?v=QFxN2oDKk0E

https://www.youtube.com/watch?v=rG74w_-abrA

https://www.youtube.com/watch?v=x310yZWSyks

5月30日上
W!LL 03:26 AM 04-25-19
用埋啲古典樂曲成個感覺好EVA
iu fu pig 10:25 PM 04-26-19
岩岩睇完預告
希望唔會好似上集咁啦
反而有啲期待⋯⋯(保持爽片就好,我淨喺想睇怪獸大戰,唔好加冷有深度嘅情節
HON HON 11:33 PM 04-26-19
如果有IMAX版本應該會睇IMAX...
感覺上好震撼...
赤兵尉SETH 10:37 PM 05-04-19

mrk 10:55 AM 05-08-19
呢5分鐘好正呀!!
首次既美版王者基多拉!

PS:希望呢套香港有IMAX版上映!(對上2套都有,正常今次應該都有IMAX版!)
鐵之侍 05:04 PM 05-08-19
剛才看到大海報會有3d imax版,5月30日上
怪盜小G 01:19 AM 05-11-19
哥斯拉睇IMAX定MX4D好
怪盜小G 06:14 AM 05-25-19
已開賣~~
Dangerous-boy 01:10 PM 05-25-19
第一集睇IMAX,畫面黑暗到睇得好辛苦!C9又出場出得少!
始終仲有小小陰影,都係等版友的報告後才决定睇唔睇!
鐵之侍 02:13 PM 05-25-19
作者: Dangerous-boy:
第一集睇IMAX,畫面黑暗到睇得好辛苦!C9又出場出得少!
始終仲有小小陰影,都係等版友的報告後才决定睇唔睇!
應可放心入場的,很多看過首映的人都是好評
mrk 01:53 PM 05-29-19
作者: 鐵之侍:
剛才看到大海報會有3d imax版,5月30日上
唔該晒!
我前幾日都訂左旺角睇3D IMAX版!

ps:本來想睇元朗個間IMAX版,但佢只有2D IMAX, 所以轉幫襯UA戲院既3D IMAX算!
肉羊哩咖 03:24 PM 05-29-19
影評解禁:如果一心去睇怪獸大亂鬥嘅,應該會好滿意(虛淵你壇嘢,咳);如果想去睇其他嘅⋯⋯咁就唔好咁高期待~
iu fu pig 03:38 PM 05-29-19
作者: 肉羊哩咖:
影評解禁:如果一心去睇怪獸大亂鬥嘅,應該會好滿意(虛淵你壇嘢,咳);如果想去睇其他嘅⋯⋯咁就唔好咁高期待~
哈哈~~去睇老哥嘅觀眾唔會有其他野想睇!?
今次應該唔會正日睇,不過都好期待
基多拉今次保唔保得住個頭⋯⋯
由手機版發出
怪盜小G 02:01 PM 05-30-19
...
一次過同初代(博士)/1995/大怪獸總攻擊致敬,畫面夠震撼值得買4K BD

完後有彩蛋睇埋佢先好走
JoJo 02:15 PM 05-30-19
作者: 怪盜小G:
...
一次過同初代(博士)/1995/大怪獸總攻擊致敬,畫面夠震撼值得買4K BD

完後有彩蛋睇埋佢先好走
今集係咪仍然著墨細膩描寫人類内心世界
怪獸以客串形式出場 戲份點到即止
怪盜小G 02:19 PM 05-30-19
作者: JoJo:
今集係咪仍然著墨細膩描寫人類内心世界
怪獸以客串形式出場 戲份點到即止
致敬爽片一套
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面