Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-18, 06:13 PM   #4076
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
外型有執過下, 又執得幾好喎

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-18, 03:00 PM   #4077
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
乜咁似火龍果 XD
客官, 加o的觸手就無咁似

http://p-bandai.jp/item/item-1000126543/

舊 07-05-18, 03:02 PM   #4078
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
外型有執過下, 又執得幾好喎
我只係記得個飛碟個飛行狀態, 就咁睇真係無印像

舊 07-05-18, 06:48 PM   #4079
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: martinnitram 查看文章
我只係記得個飛碟個飛行狀態, 就咁睇真係無印像
花辨改成向外返遶起, 同邊位起角

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 09:27 AM   #4080
happy_treefd
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: martinnitram 查看文章
客官, 加o的觸手就無咁似

http://p-bandai.jp/item/item-1000126543/
FW 出MA依然出得幾好,機體面相已經出得好怪
呢隻必入

舊 07-07-18, 04:13 PM   #4081
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 05:21 PM   #4082
Fio

改得幾好,更加有妖花嘅生物感
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 06:08 PM   #4083
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
紅色骨架...
https://twitter.com/HobbySite/status...420896258?s=19
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 09:54 PM   #4084
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 07-10-18, 10:07 PM   #4085
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
佢成副骨用哂硬膠,玩多幾玩已經鬆哂...

舊 07-13-18, 10:05 AM   #4086
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出

此篇文章於 07-13-18 01:14 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-17-18, 07:08 AM   #4087
J+1
望過黎呀!!!!!!

中午開始
http://p-bandai.jp/item/item-1000127237/
由手機版發出
舊 07-17-18, 10:56 AM   #4088
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: J+1 查看文章
中午開始
http://p-bandai.jp/item/item-1000127237/
由手機版發出
wa連埋咭咁正
依隻真係冇得避

相薄
舊 07-17-18, 11:53 AM   #4089
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
可以裝閃光結晶,不過唔送,笑左
輕裝個太陽之閃光結晶太大粒啦
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 08:43 PM   #4090
J+1
望過黎呀!!!!!!

貼呢邊...

三神器...

由手機版發出
舊 07-17-18, 10:32 PM   #4091
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 07-18-18, 12:15 AM   #4092
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
wa連埋咭咁正
依隻真係冇得避
已訂
唔敢等港魂開,貴左一百幾十當買安心

舊 07-18-18, 11:10 AM   #4093
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
已訂
唔敢等港魂開,貴左一百幾十當買安心
聽完你講再睇睇fb, 孤仔話日本一小時截左, 依家已經係二次受注
今次咁hit都係訂左日版先安全D

相薄
舊 07-18-18, 06:33 PM   #4094
J+1
望過黎呀!!!!!!

下set SP..龍機再來...

由手機版發出
舊 07-20-18, 05:01 PM   #4095
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢隻玩左差唔多3年都未執

https://www.gundam.info/news/games/n...180719_13.html
由手機版發出
舊 07-22-18, 07:22 AM   #4096
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
K澤好心就收皮,就算你再點加大紅字宣傳都改變唔到F Ex05小人訂既事實,完全同時代脫節既選角,要買既一早已經買左Saga,又平又多角色,點解要訂EX05,唯一似樣係F出決鬥,Mse出F90
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-18, 11:14 AM   #4097
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
呢排先有心情砌返mse ,質素真喺好過F好多,至少唔會有砌唔到嘅經驗
不過講返啲魂shot嘅情況,一來出得太密,想買都消化唔哂,而且太貴啦
其實DX都好正,不過一盒模型(分分鐘喺一隻game)嘅價錢買扭蛋,除非大愛啦

F06一致好評我都未折,其實出多啲特別機會開心好多
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-18, 11:06 AM   #4098
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
呢排先有心情砌返mse ,質素真喺好過F好多,至少唔會有砌唔到嘅經驗
不過講返啲魂shot嘅情況,一來出得太密,想買都消化唔哂,而且太貴啦
其實DX都好正,不過一盒模型(分分鐘喺一隻game)嘅價錢買扭蛋,除非大愛啦

F06一致好評我都未折,其實出多啲特別機會開心好多
由手機版發出
EX 系列我已當FIGURE 咁買了
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-18, 07:30 AM   #4099
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000126475/
由手機版發出
舊 07-27-18, 10:09 AM   #4100
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
,唯一似樣係F出決鬥,Mse出F90
由手機版發出
seed d機造型好靚仔
希望再下set可以齊埋5子啦

相薄

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版