Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-12-06, 10:59 AM   #26
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
其實好想李華度係陣容入面....做大後備也好....a
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 01:39 PM   #27
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: kin~kin
明白...
咁luisao呢??

因為我少睇其餘果d人踢, 所以真係唔知...
謝解答

廬斯奧又係愛好引球出擊的中堅

不過防守說盧斯奧比較隱健..

仲有個阿歷士、艾美臣
中堅位都..唔係話無人
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 01:18 AM   #28
ONEone
Insane Gamer
世界級"暴走"騎師

註冊日期: Dec 2003
里昂個基斯都係唔錯既選擇

Animal Crossing
Name: DeNs Town: ~SanBik~ Code: 0215-3890-8285

My AC Catalog
ONEone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 03:21 AM   #29
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
咁耐都仲未CONFIRM個名單...等死人...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 11:25 PM   #30
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
好正路的 23 人
冇左洛機祖利亞就已經好好了

Goalkeepers: Dida (AC Milan), Julio Cesar (Inter Milan), Rogerio Ceni (Sao Paulo)

Defenders: Cafu (AC Milan), Cicinho (Real Madrid), Lucio (Bayern Munich), Juan (Bayer Leverkusen), Roberto Carlos (Real Madrid), Gilberto (Hertha Berlin), Cris (Olympique Lyon), Luisao (Benfica)

Midfielders: Edmilson (Barcelona), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Emerson (Juventus), Ze Roberto (Bayern Munich), Gilberto Silva (Arsenal), Kaka (AC Milan), Ricardinho (Corinthians)

Forwards: Ronaldo (Real Madrid), Robinho (Real Madrid), Ronaldinho (Barcelona), Adriano (Inter Milan), Fred (Olympique Lyon).

舊 05-15-06, 11:38 PM   #31
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
施仙奴有份
反而巴迪斯達冇

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 01:14 AM   #32
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

lee個陣容真係好完整~ (唔計防守 )
真係冇文仙尼..
舊 05-16-06, 01:18 AM   #33
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
文仙尼踢得咁好都冇,重比人話新卡富添
佢前中後咩位都打得,有咩理由吾選佢

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 07:59 AM   #34
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我覺得巴迪斯達比薜羅拔圖好喎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 09:49 AM   #35
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
巴迪斯達,文仙尼係邊

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 12:37 PM   #36
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
Fred (Olympique Lyon)

我寧願要李華度....
文仙尼都唔選就真係奇怪...不過佢好似冇打過國家隊
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 01:22 PM   #37
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 不破大地
好正路的 23 人
冇左洛機祖利亞就已經好好了
洛機祖利亞勁有大賽命
佢既運氣其實可能好重要

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 12:29 AM   #38
Sheva

引用:
作者: 雙星
文仙尼踢得咁好都冇,重比人話新卡富添
佢前中後咩位都打得,有咩理由吾選佢
文仙尼肯定唔係新卡富
佢根本就係一個前鋒

此篇文章於 05-17-06 12:32 AM 被 Sheva 編輯。
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 12:31 AM   #39
Sheva

引用:
作者: Bleed Saga
洛機祖利亞勁有大賽命
佢既運氣其實可能好重要
歐聯決賽中表演一字馬, 最後助米蘭捧杯
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 01:03 AM   #40
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
lee個陣容真係好完整~ (唔計防守 )
真係冇文仙尼..
無文仙尼簡直可惡啦...
希望巴西今年贏唔到...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 01:08 AM   #41
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

不過我好中意巴西, 就算冇文仙尼, 我都一樣支持
舊 05-17-06, 01:13 AM   #42
wai1014
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
只要唔出大哨....而細哨無病無痛既就四強穩入
wai1014 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 01:57 AM   #43
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: wai1014
大哨可能0係世界杯會生番呢
舊 05-17-06, 01:59 AM   #44
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
大哨你會估佢唔到
佢極有可能世界杯發力

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 02:29 AM   #45
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 啤梨王子
大哨你會估佢唔到
佢極有可能世界杯發力
我都係咁話
雖然佢近來表現差, 但係走漏佢一眼可能已經要付出沉重代價
舊 05-17-06, 03:22 AM   #46
wai1014

咁即係話佢0係皇馬呃飯食0者....咁抵佢俾人鬧啦....
舊 05-17-06, 03:23 AM   #47
wai1014

點會冇巴迪斯達架?!?!?!?!
太過份喇....搵佢打防中都得啦....
舊 05-17-06, 03:24 AM   #48
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
咁即係話佢0係皇馬呃飯食0者....咁抵佢俾人鬧啦....
佢係今季特別差嗟, 之前果d雖然唔係話好勁
但都未至於呃飯食掛

點解要拎人狀態低沉0既一季黎評人地整個職業生涯呢?
舊 05-17-06, 04:41 AM   #49
wai1014

引用:
佢係今季特別差嗟, 之前果d雖然唔係話好勁
但都未至於呃飯食掛

點解要拎人狀態低沉0既一季黎評人地整個職業生涯呢?
我clarify返...我都係淨係講佢今季特別
d球迷都係今季先開始唔鍾意佢0者~
舊 05-17-06, 10:58 PM   #50
ONEone
世界級"暴走"騎師

註冊日期: Dec 2003
呢班人選...正路啦
文仙尼真係無國家隊命......
反而我想知點解會有Ricardinho
佢真係好得巴西教練們既歡心,不過佢踢國家隊個陣又係另一回事

個人好想正選中堅組合係Lucio,Cris

至於肥朗...千析唔好睇少佢
佢同國王都係盃賽球員黎架,到時我驚佢2個踢出黎既表現令你嚇一驚

Animal Crossing
Name: DeNs Town: ~SanBik~ Code: 0215-3890-8285

My AC Catalog
ONEone 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版