Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-08, 08:45 PM   #726
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章

今日係mk買,勁平
近睇唔知
但遠少少睇都真係看不出一個分別

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-08, 09:15 PM   #727
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: 貝黑萊特 查看文章
近睇唔知
但遠少少睇都真係看不出一個分別
我都有買
遠睇真係ok
心大心細唔知買唔買冰河好

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 12:08 AM   #728
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章

我又轉色
出原色.........,我上釣

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 12:31 AM   #729
貝黑萊特
Crazy Gamer
胡蘿蔔部顧問

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
我都有買
遠睇真係ok
睇個勢羅湖限定版點都出唔晒五子…

可能冰河之後都唔會有後續

Strawberry Panic! : What hurts the most﹙淚
http://www.youtube.com/watch?v=Z7VRY...eature=related
貝黑萊特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 01:06 AM   #730
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
我都有買
遠睇真係ok
唔好買冰河呀...
好明顯係差好多架....
個膊頭唔係電度,個J甲又安唔到落去,
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-08, 01:37 AM   #731
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
引用:
唔好買冰河呀...
個膊真係 做咩好地地得果忽唔電鍍
我真係唔係好明

舊 11-18-08, 07:56 PM   #732
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
笨大你好野
BANDAI 3月新貨-- 神話金色版神聖衣星矢
3月派貨, 7000yen...............
神聖衣は主要部分にダイキャストを使用し、オブジェ形態にも組み換え可能。
作品中の「ハーデスの剣で胸を射抜かれたシーン」を再現するボーナスパーツ(胸カバー・剣)が付属予定。
屈錢

舊 11-18-08, 11:39 PM   #733
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: 貝黑萊特 查看文章
睇個勢羅湖限定版點都出唔晒五子…

可能冰河之後都唔會有後續
我知道,不過我都係貪平買黎玩下only
其實隻限定版係我第一隻神話

引用:
唔好買冰河呀...
感謝大大告知在下!!!
很好,可以放棄了

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 11:01 AM   #734
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 無聞 查看文章
笨大你好野
BANDAI 3月新貨-- 神話金色版神聖衣星矢
3月派貨, 7000yen...............
神聖衣は主要部分にダイキャストを使用し、オブジェ形態にも組み換え可能。
作品中の「ハーデスの剣で胸を射抜かれたシーン」を再現するボーナスパーツ(胸カバー・剣)が付属予定。
屈錢

[img]http://photo.gaforum.org/files/2/0/6/3/gold.jpg.jpg[/i5mg]
魂Shop限定

11月25日開始接受予訂, 今次限定追加"聖衣胸部有個劍孔part + 劍part" (重現被冥王劍刺穿狀態)

舊 11-19-08, 11:03 AM   #735
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
>ハーデスの剣で胸を射抜かれたシーン

呢一點好屈機
系咪有埋把劍出先 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 11:06 AM   #736
IamO
無聊人一號

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
>ハーデスの剣で胸を射抜かれたシーン

呢一點好屈機
系咪有埋把劍出先 ?
如果係既話
冥王可以玩双股劍

舊 11-19-08, 11:19 AM   #737
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: IamO 查看文章
如果係既話
冥王可以玩双股劍
寫有bonus parts (胸part同劍)

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-19-08, 11:50 AM   #738
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
一個人可以落三隻,剛剛好

舊 11-19-08, 11:55 AM   #739
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

7000羊
即系唔系鍍24k金啦喎

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-19-08, 11:57 AM   #740
神龍
↘大家比d掌聲

係咪應該有比劍插中既痛苦面跟

舊 11-19-08, 12:03 PM   #741
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

魂Nation會場會有狼賣

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-19-08, 12:18 PM   #742
IamO
無聊人一號

咁就成千蚊冇左

舊 11-19-08, 01:02 PM   #743
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章

魂Nation會場會有狼賣
有都唔係會場買啦,貴咁多

新加坡22,23號 ANIME FESTIVAL ASIA 2008 (AFA08)
有狼同教皇,隨時係28號前香港就有得玩

舊 11-19-08, 01:10 PM   #744
IamO
無聊人一號

會唔會有野送?

舊 11-19-08, 01:17 PM   #745
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: IamO 查看文章
會唔會有野送?
到時再買多隻

舊 11-19-08, 01:58 PM   #746
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
而家金色好似反而唔係咁好....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 02:04 PM   #747
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

送牌

\ /
/ \