Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
pet3 10:01 PM 11-01-14
IOS8.1 經常發熱...

我沒jb的
埃及使者 08:25 AM 11-02-14
想問問
我換左部新既MINI2後
用ITUNES RESOTRE返個BACKUP

依家係GAME內課唔到金
只一味出MSG叫我去呢度搵人聯絡http://www.apple.com/support/itunes/ww/
但張JCB冇問題的, 而且係舊MINI1都仲可以課到
我到底差咩未做?
saikanobox 11:33 PM 11-03-14
作者: 埃及使者:
想問問
我換左部新既MINI2後
用ITUNES RESOTRE返個BACKUP

依家係GAME內課唔到金
只一味出MSG叫我去呢度搵人聯絡http://www.apple.com/support/itunes/ww/
但張JCB冇問題的, 而且係舊MINI1都仲可以課到
我到底差咩未做?
我都試過,send email叫佢地解,如果佢地話你個acc冇事咁就為有等,過幾日應該會課得返
Shinjyo 03:37 PM 11-04-14
依家我用jcb香港卡都貨唔到日本戶口。可能block左
ZlWS 05:50 PM 11-04-14
iPhone 6 Plus質量再遭質疑 或大規模召回

http://news.sina.com.tw/article/20141104/13489491.html
埃及使者 05:56 PM 11-04-14
咁似某ssd果個問題既
Shinjyo 07:54 PM 11-05-14
iPad air update上iOS 8.1.1 beta 回到iOS 7 九成速度。

忍唔住可以先上beta
埃及使者 06:52 PM 11-16-14
問一問先
6+既相機禁個白圓點影相冇左聲?
但禁+-就有

我印象中前幾代禁白圓點都有聲架
爽神 01:59 AM 11-17-14
問一問先
6+既相機禁個白圓點影相冇左聲?
但禁+-就有

我印象中前幾代禁白圓點都有聲架
6有
正路6+應該都唔會冇,似係有問題多
埃及使者 07:29 AM 11-17-14
作者: 爽神:
6有
正路6+應該都唔會冇,似係有問題多

等我搵日落去問下先

剛才再試又全部都得
kingtin1 05:33 PM 11-17-14
剛換6+,升埋上8.1....部機好Lag...
尢其係whatsapp碌上碌下時個情況非常明顯....點搞...
神龍 06:49 PM 11-17-14
作者: kingtin1:
尢其係whatsapp碌上碌下時個情況非常明顯....點搞...
tlc ?
埃及使者 06:59 PM 11-17-14
whatsapp果個唔關IOS事
係前者未UPDATE去SUPPORT
因為我都一樣, 上網SEARCH左先知

但你話其他LAG
我果部反而唔多覺
我係大金16, MLC
kingtin1 02:27 AM 11-18-14
作者: 神龍:
tlc ?

whatsapp果個唔關IOS事
係前者未UPDATE去SUPPORT
因為我都一樣, 上網SEARCH左先知

但你話其他LAG
我果部反而唔多覺
我係大金16, MLC
幾時先肯Update呢⋯⋯宜係睇Whatsapp矇查查咁....
X&Y 06:52 AM 11-18-14
iOS 8.1.1 出左
air 2升完感覺無咩分別,唔知會唔會少左白蘋果
平均一星期就會出現一次..
破戒僧 07:42 AM 11-18-14
幾時先肯Update呢⋯⋯宜係睇Whatsapp矇查查咁....
啱啱出左...
Dangerous-boy 03:57 PM 11-18-14
作者: X&Y:
iOS 8.1.1 出左
air 2升完感覺無咩分別,唔知會唔會少左白蘋果
平均一星期就會出現一次..
應該係部機問題,我部Air 2用咗三個星期都未試過白蘋果。
如未夠14日,去換部新啦!
X&Y 08:53 PM 11-18-14
作者: Dangerous-boy:
應該係部機問題,我部Air 2用咗三個星期都未試過白蘋果。
如未夠14日,去換部新啦!
day1買的
已經試過重灌唔restore iCloud直接setup as new iPad都係咁
身邊的同事部air 2又係試過兩三次白蘋果,我見epc又係好多人都係咁
應該係OS問題吧
Dangerous-boy 09:51 PM 11-18-14
作者: X&Y:
day1買的
已經試過重灌唔restore iCloud直接setup as new iPad都係咁
身邊的同事部air 2又係試過兩三次白蘋果,我見epc又係好多人都係咁
應該係OS問題吧
我部Air 2反而問題在當連接電腦USB時,個touch screen反應有些問題,換過部新的都係咁,費事再去換了(又要等速遞嚟收機,之後再等速遞嚟送機,中間有幾日冇機用)
但兩部都未試過白蘋果
埃及使者 11:42 PM 11-19-14
剛剛同妹果部PLUS對比
自己果部稍微偏黃MON

IR買既機有冇得WALKIN用GENIUS BAR?
因為好難BOOK到
爽神 02:14 AM 11-20-14
常用app嚟講而家係爭個line未有新解像度
blackcatlam 05:43 PM 11-23-14
想問下有用ip6 plus既朋友,用左機套會唔會出現機身變曲問題?
如果ip6同ip6 plus,大家推薦邊款?
埃及使者 11:01 PM 11-23-14
剛剛發覺部機有輕微彎左
加埋之前相機既問題

好難BOOK到BAR
anyone 11:02 PM 11-23-14
訂左p&d個套等返
所以用緊個$48cheap cheap膠套
未有任何問題

講推介見得多都係air jacket
埃及使者 09:28 AM 11-24-14
打左電話去HOTLINE BOOK
但要等覆電話CONFIRM

職員答我佢地知有黃牛炒位
但系統上改唔到

我幫我妹BOOK
部5S都就快過一年保
大半年前已經一直BOOK唔到
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面