Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-09, 02:16 PM   #301
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
係 kz2 同 sf4 夾擊下, 唔知多唔多人玩
睇左片又冇講 online, 單打又.........
上面有版友入手, 有冇報告?

舊 02-10-09, 03:01 PM   #302
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: Jockey 查看文章
行版要廿五號~
可以慢慢等清下game先
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 06:23 PM   #303
前野猿人
Junior Member

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDAndyAss
引用:
作者: Jockey 查看文章
行版要廿五號~
今日放o左學去諗住有,點知都係食白果
前野猿人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 07:12 PM   #304
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
好唔開心丫,今日出到就有時間玩啦

25號同KZ2如龍同期丫
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 07:34 PM   #305
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
好唔開心丫,今日出到就有時間玩啦

25號同KZ2如龍同期丫
到時3隻game同時進行吧
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 09:12 PM   #306
Majesty

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDdchan2008
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
係 kz2 同 sf4 夾擊下, 唔知多唔多人玩
睇左片又冇講 online, 單打又.........
上面有版友入手, 有冇報告?
有中文版要支持下啦!

Majesty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 09:16 PM   #307
屍神Season

PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
月尾一次過科水好鬼甘
屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 09:39 PM   #308
Majesty

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDdchan2008
引用:
作者: 屍神Season 查看文章
月尾一次過科水好鬼甘
可以分段出擊嘛!

Majesty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 10:48 PM   #309
KUTAR#

引用:
作者: 死.屍神 查看文章
到時3隻game同時進行吧
嘩,我怕打到肝爆

引用:
作者: 屍神Season 查看文章
月尾一次過科水好鬼甘
係啦,都唔知點解要Delay...
舊 02-11-09, 01:24 AM   #310
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%BD%E3...4286625&sr=8-1

Demon's Souls(デモンズソウル)
ソニー・コンピュータエンタテインメント
プラットフォーム: PLAYSTATION 3
価格: ¥ 13,800

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 01:31 AM   #311
KUTAR#

貴到咁

利害
舊 02-11-09, 01:39 AM   #312
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
我都唔明點解出得3萬貨.....
呢段時期又冇乜game出.....

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 01:41 AM   #313
ho03140621

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDho03140621
我係tai po hotline訂嫁好彩佢有一隻比到我咋,隻game真係好得..係難玩d成日死.同online 果到有d唔太明..
尋日打打下有人侵入黎pk..比佢砍左兩野死左
如果大家有多錢..一定要買..呢個月我放棄左人中之龍la
ho03140621 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 01:41 AM   #314
屍神Season

PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
行貨會唔會都出得唔多架?
屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 02:08 AM   #315
ll_layer
喱哎

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDTATACO
無訂仲有無機入手呢...
等唔到廿幾號啦

PAD ID:143,950,483
ll_layer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 02:22 AM   #316
NieAChunG

引用:
作者: ho03140621 查看文章
我係tai po hotline訂嫁好彩佢有一隻比到我咋,隻game真係好得..係難玩d成日死.同online 果到有d唔太明..
尋日打打下有人侵入黎pk..比佢砍左兩野死左
如果大家有多錢..一定要買..呢個月我放棄左人中之龍la
我諗住遲d有機會出去會去試下問行貨有冇得訂同埋幾$

p.s. 我都係大埔人呀大大
舊 02-11-09, 02:55 AM   #317
chicken_ho
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDchicken928
http://www.nicovideo.jp/watch/sm6107037

日本仔大戰火神 睇完勁爆想買

想問有冇人知佢個武器防具系統係點?係好似diablo,定係monsterhunter,定係其他???

搞掂
Final Fantasy XIII 白金
Winning Eleven 2011 白金

此篇文章於 02-11-09 02:57 AM 被 chicken_ho 編輯。
chicken_ho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 03:14 AM   #318
NieAChunG

引用:
作者: chicken_ho 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm6107037

想問有冇人知佢個武器防具系統係點?係好似diablo,定係monsterhunter,定係其他???
睇完條片我已經預見到當自己玩果時會變左做藥煲同埋係咁勁死.......
綜合睇左live同埋咁多片, 發現d卒仔都甚有攻擊力.....
有d boss仲西利到真係埋唔到手咁

此篇文章於 02-11-09 03:16 AM 被 NieAChunG 編輯。
舊 02-11-09, 03:22 AM   #319
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: 6402oen 查看文章

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%BD%E3...4286625&sr=8-1

Demon's Souls(デモンズソウル)
ソニー・コンピュータエンタテインメント
プラットフォーム: PLAYSTATION 3
価格: ¥ 13,800
d人亂台價啫, 同返amazon買咪得囉, 5千幾yen only

舊 02-11-09, 03:28 AM   #320
Frozen Ray
Crazy Gamer

13,800 YEN 現貨價
5,636 YEN 要等 1-3星期... YOU WIN 我決定等
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 03:30 AM   #321
狙擊手sohan
Game Master

PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
13,800 YEN 現貨價
5,636 YEN 要等 1-3星期... YOU WIN 我決定等

係得果個人無啦啦出13800o既價咋嘛唔好當公價-.- 好多人在amazon炒野,有無人買係另一回事

舊 02-11-09, 03:44 AM   #322
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
係得果個人無啦啦出13800o既價咋嘛唔好當公價-.- 好多人在amazon炒野,有無人買係另一回事
5,636 YEN > 通常1~3週間以内に発送
13,800 YEN > 在庫あり この商品は、(有)ハッピーワン(毎日出荷します!!) が販売、発送します。

我理解係 AMAZON 而家自己都無貨
但遲D會有新貨返 可以做番 5,636 YEN
而家再預約中 所以要 1-3星期 先送到貨

現貨炒價係經由 HAPPY ONE 轉賣...
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 09:03 AM   #323
mytam
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: chicken_ho 查看文章

睇見隻火神,最後因為唔識行樓梯而俾人屈死.......勁無耐........
mytam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 10:26 AM   #324
前野猿人

PSN  IDAndyAss
近排唔得閒玩,我等...........
前野猿人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 10:54 AM   #325
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
現貨炒個dou
呢種現象有幾耐無出現過....
好靈異

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 12:34 AM

手機版 | APP版