Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
qwe 02:10 PM 01-17-18
見你地咁講完已經預見有一班天才未DL patch就入game然後話無中文⋯
觀乎香港台灣中國呢排都好多已經唔可以哪低質,係低能嘅問題出現
LR猫 02:12 PM 01-17-18
作者: qwe:
見你地咁講完已經預見有一班天才未DL patch就入game然後話無中文⋯
觀乎香港台灣中國呢排都好多已經唔可以哪低質,係低能嘅問題出現
好似台灣咁無中文唔識打機咁?
lwmanroy 02:16 PM 01-17-18
其實係講緊美版可唔可以下載中文
lwmanroy 02:19 PM 01-17-18
巴哈之前的情怖:CAPCOM 製作,預定 2018 年 1 月 26 日推出的狩獵動作遊戲《魔物獵人 世界(Monster Hunter: World)》,製作人辻本良三今(27)日宣布,確定將同步於發售日當天透過 PSN 釋出繁體中文免費更新。下載更新檔套用之後,遊戲內包含字幕和 UI 等內容將全部對應繁體中文。

官方表示免費繁體中文更新只適用亞洲版的遊戲(PS4 獨佔發行),其中也包含實體光碟版和亞洲 PSN 數位下載版,日本及歐美版本將無法適用此中文更新。
Eking 02:25 PM 01-17-18
作者: qwe:
其實唔知個PATCH係點做, 當ADD-ON要係PSN DOWNLOAD, 定係一入GAME會問左先?
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界

返回主題版面