Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-23-06, 10:42 AM   #1
Dick
Insane Gamer
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
[XB360] PGR 3 全速前進!!

來!! 討論吧!!

不過好像很少人玩這隻game呢, 都唔見有人講既??

我尋晚同意大利佬練, 完全慘敗.........
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-06, 11:19 AM   #2
破戒僧
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: Dick
不過好像很少人玩這隻game呢, 都唔見有人講既??
等行版...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-06, 12:27 PM   #3
Dick
最強的二打六

Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
引用:
作者: 破戒僧
等行版...
行有乜唔同(除左價錢)? 我default用中文, 所以玩時畫面都係出中文喎
舊 01-25-06, 09:43 AM   #4
HondaFit
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
我唸佢係講緊等行版360~

btw, 呢隻game真係好正~
HondaFit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-06, 11:04 AM   #5
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
行有乜唔同(除左價錢)? 我default用中文, 所以玩時畫面都係出中文喎
行平成舊水,加上而家仲FF+無雙中, 等下無妨...

引用:
作者: HondaFit
我唸佢係講緊等行版360~

btw, 呢隻game真係好正~
我講緊game, 部機已經買左成個月有多, 而家仲係好忙打FF+無雙, RR6已經上左神枱...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-06, 10:37 PM   #6
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
好好玩, 由其上網打無LAG好正..不過最好去GOA ADD人打, 果邊D人有品D, 唔會撞到人死...
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-06, 10:42 PM   #7
tylau

ADD我啦
舊 01-26-06, 12:22 AM   #8
Dick
最強的二打六

引用:
作者: tylau
ADD我啦
好. 有機會走番轉.
舊 01-26-06, 09:37 AM   #9
HondaFit

引用:
好好玩, 由其上網打無LAG好正..不過最好去GOA ADD人打, 果邊D人有品D, 唔會撞到人死...
係呀~ 最好同玩開班人玩~ 有品好多~

同鬼佬玩最好唔好做第一個入彎.. 唔係實死得好慘...
舊 01-26-06, 12:44 PM   #10
Dick
最強的二打六

引用:
作者: HondaFit
係呀~ 最好同玩開班人玩~ 有品好多~

同鬼佬玩最好唔好做第一個入彎.. 唔係實死得好慘...
好難玩呀.... 我同鬼佬練已經盡量中後段入灣, 一來小弟技術罵罵, 二來架車都麻麻, 所以次次online唔係包尾就尾二.....
舊 01-26-06, 01:51 PM   #11
tylau

引用:
好難玩呀.... 我同鬼佬練已經盡量中後段入灣, 一來小弟技術罵罵, 二來架車都麻麻, 所以次次online唔係包尾就尾二.....
我琴晚有個鬼佬JOIN入黎...正情係玩碰碰車...
舊 01-26-06, 02:58 PM   #12
Dick
最強的二打六

引用:
我琴晚有個鬼佬JOIN入黎...正情係玩碰碰車...
甘無品?? 我今晚夜d會上live, 約10:30左右, 有無興趣走番轉? 講明先, 我好屎架乍
舊 01-26-06, 10:44 PM   #13
tylau

引用:
甘無品?? 我今晚夜d會上live, 約10:30左右, 有無興趣走番轉? 講明先, 我好屎架乍
哈哈...唔得閒了... 明天早機去日本
舊 01-26-06, 11:00 PM   #14
動漫迷
Junior Member

註冊日期: Sep 2005
我有玩,不過我都接近一星期冇玩
之前打左個星期online,打到唔敢再打rank戰.

此篇文章於 01-26-06 11:22 PM 被 動漫迷 編輯。
動漫迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-06, 09:43 AM   #15
HondaFit

同碰碰車鬼佬玩不如唔好玩~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:53 AM

手機版 | APP版