Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-16, 08:41 PM   #1951
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
用左裁弓已可穩刷神A大劍
但打完都係冇銀盾既
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-16, 09:33 PM   #1952
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: minazuki 查看文章
用左裁弓已可穩刷神A大劍
但打完都係冇銀盾既
…?冇講過話AN神唔跌銀修石咩?

舊 10-14-16, 09:55 PM   #1953
神人ではない!新人だ

券仔博唔到冰劍,中雷大劍…
原來今次連石抽5星都唔俾升6星…

舊 10-14-16, 10:19 PM   #1954
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
可能因為今次石抽5星響劍係特大﹖如果再上到6星就勁過普通5星太多﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-16, 10:50 PM   #1955
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
可能因為今次石抽5星響劍係特大﹖如果再上到6星就勁過普通5星太多﹖
咁的確盲抽55就差唔多就確實有SKL 5特大 6星的確係幾誇張既…

舊 10-14-16, 10:54 PM   #1956
ShinDou

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁的確盲抽55就差唔多就確實有SKL 5特大 6星的確係幾誇張既…
你講完我又有少少後悔點解唔抽下響劍 XD 不過得果5千石,都中唔到幾多把,但把響劍以後都會落普通POOL啦﹖到時再慢慢收集﹖XD
舊 10-14-16, 10:57 PM   #1957
minazuki

引用:
…?冇講過話AN神唔跌銀修石咩?
之前睇得唔太明

BTW
裝備入面多左把4星大劍有個Slot係攻擊力UP II
唔肯定係邊度打返黎
把野如果要換要150銀
舊 10-14-16, 11:00 PM   #1958
ShinDou

果D垃圾特效5星武,我好後悔換晒佢番黎 XD 除左把邪神劍有少少用之外,不過150銀好易儲,由佢 XD 而家諗住換晒20本黃書再換晒5個攻2同防2就算,打番其他
舊 10-14-16, 11:01 PM   #1959
minazuki

垃圾特效5星武用銅換姐
個個人都有6粒架啦
舊 10-14-16, 11:05 PM   #1960
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
之前睇得唔太明

BTW
裝備入面多左把4星大劍有個Slot係攻擊力UP II
唔肯定係邊度打返黎
把野如果要換要150銀
中級アナザー
    最上段(弓)    シルバーリング×1
     上段(剣)     金チケ×2
     中段(PT指定無し) 活力の霊薬・中×3
     下段(大剣)   ☆4ウォーリアソード×1
    最下段(杖)   覚醒の真珠×1

攻UP2 LV1 - 50 LV2 - 80 之後未合

舊 10-14-16, 11:36 PM   #1961
minazuki

睇fd lv3 係110
舊 10-15-16, 12:53 PM   #1962
minazuki

十字架過1000會食字
舊 10-15-16, 01:33 PM   #1963
ShinDou

我十字架都9百幾,因為驚999之後冇,所以而家係咁送人 XD

仲有2萬石咁多﹖見你好似成日都抽6星
舊 10-15-16, 02:02 PM   #1964
minazuki

引用:
我十字架都9百幾,因為驚999之後冇,所以而家係咁送人 XD

仲有2萬石咁多﹖見你好似成日都抽6星
好耐冇抽啦
6星確定只係抽過第一次快閃
之後變左定期既週末6星已經冇抽過
仲有之前3step應援有水送先抽埋
同上次必中貞光同特效武先走去抽
近期都係爆石多,但爆石唔會爆石得你幾多

Rufus、Aluze、Alicia、Fery一個都未有
有8x張金紙等緊佢加晒落個pool先抽
同埋11月同VP1有本格Collabo,我估佢好大機會又出3Step必中VP1人物
所以點都要留下石

銀卷好耐冇中過5、6星

此篇文章於 10-15-16 02:18 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-15-16, 03:32 PM   #1965
神人ではない!新人だ

5星你地個LV要黎都冇用啦

舊 10-15-16, 04:04 PM   #1966
minazuki

引用:
5星你地個LV要黎都冇用啦
襯今期出5星肥你升返2、3把武做65lv啦
裁劍升到65lv肯定係新6星spec
再加埋獄劍,我唔信你過唔倒40000戰力
如果第時靠曜日迷宮果的1星肥好易升到破產

我都係上期升爆左獄劍、補血弓同垃圾冰杖戰力先有突破 (之前把砕劍就一早65lv)
垃圾冰杖未升過就唔好升,因為真係太垃圾
升開差最尾少少就可以升埋佢,因為佢60-65lv每次係加50。
但之前係加個位數。
最尾升完都同正常舊6星差成條街 (能力應該同55lv舊6星差唔多或更差)

我仲有一半Sub武係用緊55lv 5星
舊 10-15-16, 04:19 PM   #1967
ShinDou

垃圾冰杖呢D凸左1下都覺得蝕,應該冇人會凸爆佢掛﹖XD
舊 10-15-16, 04:31 PM   #1968
神人ではない!新人だ

在下65w
太缺杖冇計

舊 10-15-16, 07:29 PM   #1969
minazuki

洗濕左個頭咪突埋佢囉
大家55lv時,5星果把全部數字都勁過晒佢,連sub都做唔倒
突爆左起碼係我目前最勁果把杖
舊 10-15-16, 10:37 PM   #1970
minazuki

頭先刷極級A大劍又有7倍,259銀
舊 10-16-16, 10:23 AM   #1971
ShinDou

見到FD把55響劍好勁,有千6攻技5,攻UP2 LV5

我把光劍65都係千8攻
舊 10-16-16, 01:17 PM   #1972
minazuki

引用:
見到FD把55響劍好勁,有千6攻技5,攻UP2 LV5

我把光劍65都係千8攻
攻up果度,其實係咪已經加埋落去
我見我的fd攻UP lv3得1543

新星武真係勁過舊星好多
崩劍LV50已經1679攻
舊 10-16-16, 01:28 PM   #1973
ShinDou

攻UP應該已經加左落去,不過響劍係5星黎,真係算好勁,拍得住D6星 XD

5星應該會易中,諗諗下都係而家射埋D飛睇下中唔中到把先 XD

1飛中左 XD

此篇文章於 10-16-16 01:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-16-16, 03:49 PM   #1974
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
話中就中

舊 10-16-16, 06:04 PM   #1975
minazuki

咁快又出新ev
個新角色畫風又變返咁既樣既

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:32 AM

手機版 | APP版