Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-18, 11:07 PM   #301
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Tano 查看文章
我想要レッドバロン (1994版)多好多

連埋手提機計從來冇入過簡直奇怪
冇人氣吧
哩套都好啱同G gun共演
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 11:12 PM   #302
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 真!DC 查看文章
冇人氣吧
哩套都好啱同G gun共演
由手機版發出
當年好似係同G高同期播

所以完全影薄

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 11:17 PM   #303
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
睇過篇文話
百獸王、15機合體
版權都賣左俾鬼佬

又有人話
宇宙騎士版權而家都係海外持有?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 11:21 PM   #304
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
有聲D boy係必買!

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 12-05-18, 08:44 PM   #305
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
雖然0可能,但都發下夢,想加入ゼノサーガ(Xenosaga),個世界觀、技術都好夾機戰,機設好靚,係衰在主線係人戰多,而且好難交代1-3集,所以好似電腦戰機甘加就夠了
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 09:20 PM   #306
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
雖然0可能,但都發下夢,想加入ゼノサーガ(Xenosaga),個世界觀、技術都好夾機戰,機設好靚,係衰在主線係人戰多,而且好難交代1-3集,所以好似電腦戰機甘加就夠了
xenogears先啦
saga入過無限邊彊既
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 09:53 PM   #307
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
cowboy bebop都係人戰多..

今時今日入到機戰嘅都有無限可能
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 10:49 PM   #308
Lamsze
Crazy Gamer

突然被大家鼓勵
我自己真係幾喜歡Xenosaga既機設同部份人設,xenogears反而無玩過
係喎,入過無限邊彊,而牛仔仲返左去OG,不過由GAME入機戰好似暫時只有電腦戰機,cowboy bebop本身係動畫感覺大D機會
舊 12-05-18, 10:52 PM   #309
真!DC
Banned User
奉行我道

講GAME 既話最想加AZOE
不過佢真係加倒既話心情複雜

舊 12-06-18, 08:28 AM   #310
HM

引用:
突然被大家鼓勵
我自己真係幾喜歡Xenosaga既機設同部份人設,xenogears反而無玩過
係喎,入過無限邊彊,而牛仔仲返左去OG,不過由GAME入機戰好似暫時只有電腦戰機,cowboy bebop本身係動畫感覺大D機會
神作
不能不玩
你仲有PS3/PSV的話,上PSN買番黎玩囉,600円,課個金都無左
舊 12-07-18, 02:47 PM   #311
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
http://dengekionline.com/elem/000/001/846/1846889/

『スパロボT』『スパクロ』『スパロボDD』の新情報が紹介される生配信番組が12月11日21時より配信

發售日公佈?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-18, 01:43 PM   #312
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
突然被大家鼓勵
相對於Gears,saga只係一pet屎…

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-18, 03:11 PM   #313
HM

引用:
作者: sugihara 查看文章
相對於Gears,saga只係一pet屎…
Saga當年被武力介入
由手機版發出
舊 12-08-18, 11:18 PM   #314
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一都OK,係2變左一PAT當屎O者,3就由爛屎變返一條完美的香蕉屎

舊 12-09-18, 10:52 AM   #315
Lamsze
Crazy Gamer

1-3既故事其實都係短,唔係動畫多真係一集過好d,二就唔啦,三係ok,人機設都靚
不過gears既機設無saga甘靚(唔係因畫質),除左xeno同高達失落G傳說之外,仲有無機械人既RPG介紹?
舊 12-09-18, 11:02 AM   #316
真!DC
Banned User
奉行我道

印象中saga機人冇乜實用價值
Gear真係做到機人同人都有用
由手機版發出
舊 12-09-18, 12:42 PM   #317
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
印象中saga機人冇乜實用價值
Gear真係做到機人同人都有用
由手機版發出
ep1既機人係廢的
倒不如落機打
ep2強制要用機人,不過最後都係落機打
ep3同上,不過機人戰系統改良左好多,同可以打伊鐸形態
舊 12-09-18, 06:36 PM   #318
Lamsze
Crazy Gamer

印象1機人真係廢到浪費左一回合上機,仲死得快d,不過都唔算機人,只係穿裝甲
2,人既成長會對機有直接影響,呢點係幾好,但戰鬥生硬,較悶
3,人機系統分開,有得出必殺幾好,而且戰鬥時機體浮空感覺好好多,增加空間感,唔似2甘地上噴射

不過d戰鬥竟然出現用人打贏E.S!甘要E.S戰黎做咩!呢個係最大既bug

想問下Gear同Saga都有卯月呢個性,其實有無關係?
舊 12-09-18, 08:11 PM   #319
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
如果NS 賣得多過PS4版
會唔會改變眼鏡(實質係BANDAI NAMCO) 以後係任系主機嘅策略?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-18, 08:57 PM   #320
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Terry仔 查看文章
如果NS 賣得多過PS4版
會唔會改變眼鏡(實質係BANDAI NAMCO) 以後係任系主機嘅策略?
應該都係繼續跨平台
我反而想知之前手提機果班人會唔會再獨立出NS機戰
不過今次T同DD⋯⋯機會較少了
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-18, 10:08 AM   #321
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
再提提大家今晚8時有生放送

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-18, 08:27 PM   #322
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
3月20日發售,咁GXS同GGG d配角應該都係兩招系列了
雖然GXS係K果陣都係槍劍+老勇者多過3招

G高達配角set兩招既話會仲恐怖過G復國關係所以我係唔信的

此篇文章於 12-11-18 08:32 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-18, 08:33 PM   #323
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: chow263 查看文章
3月20日發售
係得呢樣新情報囉,咩都無,連介紹人都講到好無心機
感覺主角會係正經既連邦軍官?
舊 12-11-18, 08:38 PM   #324
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
係得呢樣新情報囉,咩都無,連介紹人都講到好無心機
感覺主角會係正經既連邦軍官?
有,限定bgm版有三一大決戰既bgm,莫非

舊 12-11-18, 09:15 PM   #325
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
T個宣傳人員做咩脫力成咁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 198 03-11-22 06:04 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中 chow263 電視遊戲討論版 521 04-19-18 12:04 AM
[多機種] Birthdays the Beginning︱PS4/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 9 01-09-18 07:32 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 08:45 PM

手機版 | APP版