Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-18, 09:58 AM   #201
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
第40抽個十連中晒露娜同雷丁 XD 本身諗住得露娜就再轉區
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-18, 11:08 PM   #202
ShinDou

而家諗諗下其實係應該刷奶騎開局,之後再睇下抽到邊個陣就玩邊個陣,不過1開波都會送隻雪莉其實都可以升定雪莉先,冇奶騎既話D坦其實都好易死,就算奶騎食唔到超絕應該影響唔大,最緊要係佢送個自動補俾人

之前有個ACCOUNT其實又有雷丁又里昂又奶騎,其實都好夠用,係亂升人冇晒D資源要慢慢儲姐,如果遲下台版刷唔岩心水可能都打番陸版呢個ACCOUNT算 XD
舊 09-23-18, 09:01 AM   #203
ShinDou

原來新區係9點開﹖頭先8點幾睇仲未有,又玩下新區睇下中唔中奶騎先 XD
舊 09-24-18, 01:04 PM   #204
ShinDou

聽公開頻d人講後期吸血蝙蝠仲屈,里昂撞完雷丁都冇事,咁有吸血蝙蝠果d好似都幾堅,元帥仲要有疾風平時又狂補血,好似仲正咁,差唔多無雙咁濟喎

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 09-24-18, 01:27 PM   #205
ShinDou

原來主角轉騎都有吸血蝙蝠,咁冇得揀了1定用騎啦,不過最後拎既兵種係要lv45定50?

舊 09-25-18, 05:25 PM   #206
ShinDou

打番之前LV37雷丁個ACCOUNT好爽,不過打到40難果D版又難番,俾D電腦帶3級卒屈機 @@ 要盡快爆石刷到LV40拎番3級卒先得

岩岩DOWN番9遊試下,好似順過官服好多 @@ 唔知點解D人話9遊成日斷 @@
舊 09-25-18, 08:14 PM   #207
okabe

註冊日期: Aug 2002
等27號出新池ALLIN
唔中就棄GAME等台版重頭開始
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 08:23 PM   #208
ShinDou

儲左幾多ALLIN﹖

好似遲下又會出魔劍女,不過而家D怪好似俾人屈機,就算中到佢應該都係擺

而家覺得最緊要出到超絕起到陣形隊,好多R SR都勁可以用住先

台版我諗我會留石黎爆,淨係等十張飛先抽
舊 09-25-18, 08:32 PM   #209
okabe

4000石+30卷
下期出魔劍女
所以最少要中1,2代主角或帝國果邊幾隻主力先夠玩
舊 09-25-18, 09:27 PM   #210
ShinDou

你本身抽左幾多之後再儲到咁多飛同石﹖而家幾多LV﹖

主流都係光輝/帝國,其實就算唔中超絕發電機SSR,都可以用住送既下位版先,光輝黃毛同帝國蘭斯,只係冇附加能力,我用黃毛開超絕玩光輝覺得冇咩問題,主角個超絕就有附加能力,但佢隊野唔係咁易夠腳

打到30幾LV覺得積西嘉龍卷好緊要,降攻20%應該可以令到本身坦唔到既會變坦到,我果隻轉錯左奶 @@ 台版記得要轉番法

此篇文章於 09-25-18 09:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-25-18, 09:58 PM   #211
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
你本身抽左幾多之後再儲到咁多飛同石﹖而家幾多LV﹖

主流都係光輝/帝國,其實就算唔中超絕發電機SSR,都可以用住送既下位版先,光輝黃毛同帝國蘭斯,只係冇附加能力,我用黃毛開超絕玩光輝覺得冇咩問題,主角個超絕就有附加能力,但佢隊野唔係咁易夠腳

打到30幾LV覺得積西嘉龍卷好緊要,降攻20%應該可以令到本身坦唔到既會變坦到,我果隻轉錯左奶 @@ 台版記得要轉番法
二百幾抽,LV48
都無咩刻意儲石,好多關都未清
都係平時打日任同活動
舊 09-25-18, 10:36 PM   #212
ShinDou

咁真係算派得多石喎 @@ 仲要你好似冇刷黑王子打分執石﹖

LV48有2百幾抽,而家仲有4千石都抽到40幾下,仲有30張飛 @@

主線同時空打到邊﹖
舊 09-26-18, 11:44 AM   #213
ShinDou

艾爾文用用下又幾勁喎,好似單挑到d龍

舊 09-27-18, 02:28 PM   #214
okabe

50抽中艾爾文
可以暫時收手
再繼續慢慢玩
舊 09-27-18, 02:34 PM   #215
ShinDou

你光輝齊腳啦應該? 艾爾文 雷丁 雪莉 利亞娜,再搭隻克麗絲已經好屈

舊 09-27-18, 03:27 PM   #216
okabe

引用:
你光輝齊腳啦應該? 艾爾文 雷丁 雪莉 利亞娜,再搭隻克麗絲已經好屈

係,所以暫時收手
台版開局時或者會刷帝國果邊
舊 10-03-18, 09:51 AM   #217
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
An版出咗, 係咪刷隻咩雷丁至好開局呀? 我知道有哩隻game但冇正式玩過...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-18, 10:16 AM   #218
ShinDou

唔係台版聽日先開咩﹖淨係放出黎俾人DOWN﹖

而家覺得光輝隊艾爾文緊要過雷丁

主要係艾爾文要放超絕,雷丁係唔會有位裝超絕,雷丁玩神衛反擊2下屈人機,不過打到40LV都唔係好夠主線果D屈機野頂,同埋坦角太多替代品,例如1開波送既黃毛唔差,係驚步兵姐

此篇文章於 10-03-18 10:20 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-03-18, 10:32 AM   #219
okabe

引用:
作者: Hawk 查看文章
An版出咗, 係咪刷隻咩雷丁至好開局呀? 我知道有哩隻game但冇正式玩過...
其實睇你想玩咩陣營
我覺得雷丁係首選,佢個超絕包括好多隻角
就算唔中其他ssr,單係用主角群都夠打
後期既關其實你用咩角都係難打
而且佢都送唔少石
舊 10-03-18, 11:11 AM   #220
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
Thx 樓上, 放工至研究下點玩~
舊 10-03-18, 11:26 AM   #221
Hawk
Game Master

引用:
唔係台版聽日先開咩﹖淨係放出黎俾人DOWN﹖

而家覺得光輝隊艾爾文緊要過雷丁

主要係艾爾文要放超絕,雷丁係唔會有位裝超絕,雷丁玩神衛反擊2下屈人機,不過打到40LV都唔係好夠主線果D屈機野頂,同埋坦角太多替代品,例如1開波送既黃毛唔差,係驚步兵姐
睇番原來聽朝11點至開服, 而家係預下
舊 10-04-18, 05:30 PM   #222
ShinDou

40抽保底中左雪莉=.= 又要轉區再打

浮空城好似好LAG咁,唔知係咪太多人

咁快開左第3個服 @@ 有人同我撞名冇得用 @@

此篇文章於 10-04-18 05:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-04-18, 06:35 PM   #223
okabe

引用:
40抽保底中左雪莉=.= 又要轉區再打

浮空城好似好LAG咁,唔知係咪太多人

咁快開左第3個服 @@ 有人同我撞名冇得用 @@
點可以咁快有40抽?
舊 10-04-18, 06:48 PM   #224
ShinDou

食左幾次石掃蕩衝,好似爆完150,打到時空2-5 XD
舊 10-04-18, 11:15 PM   #225
okabe

刷哂3個服都未中到SSR....
玩家D報告都話台版難抽個陸服
唯有慢慢打上去再算,始終刷一次都好麻煩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版