Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-18, 04:12 PM   #101
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
40抽又係莉亞娜,諗緊轉pool定中埋雷丁先,雷丁個神衛太屈

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-18, 06:27 PM   #102
ShinDou

其實好似唔係好駛諗,帝國唔射,黑王子有得派又唔射,淨番艾樂文又有隻雪莉係度,其實兩個光輝POOL都有機會重複,都係睇運 XD
舊 08-24-18, 10:08 PM   #103
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
40抽又係莉亞娜,諗緊轉pool定中埋雷丁先,雷丁個神衛太屈

我20抽中埋隻莉亞娜,可以專攻光輝
留石等PICKUP先再出手,要練勁一隻都有排攪
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-18, 10:11 PM   #104
ShinDou

你有艾樂文/雷丁﹖應該要有佢地招超絕BUFF先算玩得光輝隊喎 @@

練人主要都係練兵啦,人LV咁多水唔難升既
舊 08-24-18, 10:18 PM   #105
okabe

引用:
你有艾樂文/雷丁﹖應該要有佢地招超絕BUFF先算玩得光輝隊喎 @@

練人主要都係練兵啦,人LV咁多水唔難升既
有雷丁
加下LV38 ,不過仲係好廢
要花多D時間練兵
舊 08-24-18, 10:21 PM   #106
ShinDou

雷丁要轉武僧喎,開神衛無敵咁濟喎,幫人擋晒物魔,仲要用物防加魔防咁擋,再加上冇人克到佢 @@ 反擊人又扑兩下
舊 08-25-18, 12:47 PM   #107
ShinDou

本身諗住主力練兵,不過發覺唔夠25LV刷唔到第3級兵場升野,而家得LV22,結果都係要衝番主線同時空,主線去到14章了,時空就去到HARD 2-3卡左唔夠打,試下刷唔刷到LV25練兵場先,如果刷唔到既話可能都要等7日派果隻雪莉再屈機 @@ 今次冇SSR打手有D煩
舊 08-25-18, 03:11 PM   #108
ShinDou

原來都刷到LV25騎練兵,雖然有幾場俾D唔高LV既自動人伏左晒左D體,淨係刷騎,而家先初級38%進階8% @@ 不過其實我今次冇SSR騎,得隻SR,用緊艾馬林克,都唔差既咁多攻擊招,差唔多郁親都有招出得

終於食晒D麵包同漢堡,要等佢派同自然回了,而家全力練兵算唔特別衝主線同時空了 XD
舊 08-25-18, 11:57 PM   #109
ShinDou

巴哈有流出圖

而家有活動魔族之血派緊既索妮亞,之後應該仲有勇者的意思艾樂文,3代元帥的復仇,仲有又係黑王子暗之轉生 @@
舊 08-26-18, 10:00 PM   #110
ShinDou

下次要早D鬥雞先得,頭先8點幾打左3場仲有兩場未打,見3分人出左隻神衛,費事搏諗住等REFRESH1個鐘後再打,去左機戰果邊衝鬥雞,衝完返黎十點結算緊 @@ 雖然應該只係影響幾個COIN

隻野大陸好似好多人課,係咁見人話已買月卡,係咁叫人加佢 @@
舊 08-27-18, 09:01 AM   #111
ShinDou

原來雙奶,1坦1騎1法磨得死時空幻影,不過主要靠1隻奶引佢地衝落黎俾我再動燒晒佢兩次,又有得封技,諗諗下如果有4隻map砲應該殺仲快

舊 08-27-18, 04:03 PM   #112
okabe

港台版開事前, 10月開服
國服會KEEP住慢慢玩,要課都係選果邊

預約就送➡聖魔券、友情券、金幣
Google Play(台灣/香港)立即預約➡
https://play.google.com/store/apps/details…
Apple Store(台灣)立即預約➡https://itunes.apple.com/TW/app/id1424179149
Apple Store(香港)立即預約➡https://itunes.apple.com/HK/app/id1424179149
舊 08-27-18, 04:14 PM   #113
ShinDou

而家server係咪好卡?卡到幾秒load1次咁,連機搞唔掂喎咁搞法

不嬲0課 XD 之前巴哈仔話驚台版d營運見冇錢賺會極速執左佢喎,唔驚咩?

舊 08-27-18, 04:39 PM   #114
okabe

引用:
而家server係咪好卡?卡到幾秒load1次咁,連機搞唔掂喎咁搞法

不嬲0課 XD 之前巴哈仔話驚台版d營運見冇錢賺會極速執左佢喎,唔驚咩?

無WOR, IOS版好順
一部份喇!如果係有名IP而又係有代理既無咁易執
日服大廠SE出唔少手遊
都好多冇錢賺極速執左,無得驚太多
舊 08-27-18, 04:45 PM   #115
ShinDou

我係頭先先疾,定係女神之門個server有事?

之前隻tales of the rays好似又係國際版遲過日版出,但日版未夠1周年就執左國際版?可能得日本人課?

舊 08-27-18, 04:53 PM   #116
okabe

引用:
我係頭先先疾,定係女神之門個server有事?

之前隻tales of the rays好似又係國際版遲過日版出,但日版未夠1周年就執左國際版?可能得日本人課?

個別事件,國際版運營不當
無有償石優惠,鬼有收入唔死先奇
舊 08-27-18, 08:49 PM   #117
ShinDou

冇雷丁真係煩好多,再轉SERVER抽下先,冇理由咁多個SERVER都抽唔到雷丁開局掛﹖
舊 08-28-18, 07:22 AM   #118
ShinDou

原來雷丁pool得番兩日,而家全力衝時空執石射晒佢先,唔中既話應該會打番第1個account起碼有隻里昂可以玩帝國超絕

舊 08-28-18, 01:55 PM   #119
ShinDou

終於中雷丁正式開得局,主力練兵先

舊 08-29-18, 03:20 PM   #120
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
日版要等到下年

舊 08-29-18, 03:23 PM   #121
ShinDou

港台版十月,打住港台先都得既試晒d野再過日版

舊 08-29-18, 04:03 PM   #122
okabe

引用:
港台版十月,打住港台先都得既試晒d野再過日版

日版唔會過喇!
直接玩港台版算
到時可能玩到棄左都未出
舊 08-29-18, 04:07 PM   #123
ShinDou

應該冇咁快棄呀?隻野係我打過既手遊中最似樣喎,拍得住家用機級數既game,只係變左體力課金制

舊 08-29-18, 05:06 PM   #124
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
其實據聞大陸D電話大作基本上都高日本幾班,呢隻算係咩級數?

舊 08-29-18, 05:11 PM   #125
ShinDou

冇打過其他大陸game,我覺得好玩過火紋手遊好多

同埋隻game有得打番歷代d版,d配備同地圖雖然有改過黎,但我覺得好玩過原作,戰略性高好多

原作其實你亂咁轉乜職正常都會夠打,呢隻俾人克就算能力上勁人好多都可能俾人秒殺,冇得好似以前咁簡單def高過人atk就多數唔扣血,真係每版都要諗出d咩人,ssr能力上都唔係勁好多,主要係技既性能勁

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 07:03 PM

手機版 | APP版