Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-18, 12:20 PM   #976
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
有皇帝就梗係皇帝啦,里昂帶多d技打人好過,但元帥超絕岩里昂用多d

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 02:15 PM   #977
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
開左8個分身刷首抽失敗

原本ac抽到140抽都未有第2隻SSR/光頭/紅帽/黑妹,近幾十抽只有1隻新中SR 霧風 (係之前帝國pool抽到.....)

分身keep 左個最好中 克麗斯+娜姆,hea玩光輝陣

原ac 升到lv32, 不過人腳2頭唔到岸,皇帝+女王+雪莉 搭 黃毛/智將 + 粉毛/Anna.....2邊不討好.....

依家最大樂趣係到200抽會唔會都抽唔到SSR

不嬲玩開主機game 唔中意手遊,原來手遊都唔中意我
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 02:20 PM   #978
ShinDou

40抽第1隻ssr有用就開得局啦,不過遲d白毛同狗仔好似好神,等得可能等下仲好

舊 10-29-18, 02:48 PM   #979
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
40抽第1隻ssr有用就開得局啦,不過遲d白毛同狗仔好似好神,等得可能等下仲好

白毛同狗仔難組隊
真係咁無運既
簡單D去買號
買個首抽雷丁或艾爾文已經夠玩
其實個率係唔高,不過勝在派得多石同送既人都有用
唔習慣手遊尼種模式,好易會放棄
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 02:52 PM   #980
ShinDou

白毛同狗仔外掛黎用應該都得,唔駛1定要組成隊

反而我慣左0課,岩心水先開局,打唔到最多唔打

舊 10-29-18, 02:56 PM   #981
okabe

引用:
白毛同狗仔外掛黎用應該都得,唔駛1定要組成隊

反而我慣左0課,岩心水先開局,打唔到最多唔打

我陸服仲有玩,0課 200抽6SSR
仲有好多石同卷
反而台服有課200抽仲係得3隻SSR
舊 10-29-18, 02:59 PM   #982
ShinDou

台版我有幾個fd好歐,佢地都係電腦版,可能電腦易中d,好似話電腦版課貴d?

舊 10-29-18, 03:01 PM   #983
ShinDou

暫時我而家打緊果區150抽2ssr,好彩2隻都有用唔重複

舊 10-29-18, 03:49 PM   #984
ShinDou

今日步兵版真係好易,我3p1隻克麗絲都夠打,仲要冇3轉冇主力裝 XD

1p出主角帶槍兵,6lv克麗絲,2p係雪莉同暗王子,2p冇郁過見wifi logo,之後脫離戰鬥,1p打打下唔知係咪知自己帶錯槍兵又走,我當佢地肉盾俾我克麗絲好安全清晒d劍就贏得 XD

舊 10-29-18, 09:59 PM   #985
ShinDou

155抽先第3隻SSR不過係露娜唔係元帥=.= 真係2%

諗緊升唔升公主好,順便試下芙雷吉人掂唔掂,原來槍陣個20%防BUFF同超絕冇得疊,即係佢本身有冇超絕影響都唔大
舊 10-29-18, 10:02 PM   #986
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
紅種抽武我知錯啦第二把最後騎士

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 10:04 PM   #987
ShinDou

凸囉,最後騎士係低攻D不過都唔算好差,個偽破攻OK,碎既話1百紅瓜子要碎多件先可以再抽

本身想升露娜玩弓騎,但好似冇勁弓俾佢,又唔想晒料凸,都係俾佢做番飛馬拎槍算,咁岩中左把加魔防槍岩晒佢用,好似內定左會俾露娜我咁 @@
舊 10-29-18, 10:07 PM   #988
鳳熾魂
紅蓮の焔神

抽卡邊有分易唔易丫 夠大把人講爆石抽超易中SSR啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-29-18, 10:12 PM   #989
鳳熾魂
紅蓮の焔神

友情點係唔係有上限接收 佢唔俾我再攞咁

舊 10-29-18, 10:18 PM   #990
ShinDou

真係唔知友情都可以爆 XD 你而家幾多友情﹖

有冇人用過露娜超絕﹖個超絕效果係每次主動打人都會追加現HP15%傷﹖咁如果打完人發動1次之後風壓會唔會再加多次﹖會既話都好屈喎削血用 @@

我好似轉到玩公主,仲可以外掛隻里昂 @@

露娜 雪莉 奶騎 芙雷 里昂 @@

此篇文章於 10-29-18 10:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-29-18, 10:19 PM   #991
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
真係唔知友情都可以爆 XD 你而家幾多友情﹖

有冇人用過露娜超絕﹖個超絕效果係每次主動打人都會追加現HP15%傷﹖咁如果打完人發動1次之後風壓會唔會再加多次﹖會既話都好屈喎削血用 @@
0哂都唔俾我攞 話接受太多

舊 10-29-18, 10:23 PM   #992
ShinDou

係咪你1日剷太多FD再加番太多﹖

可能驚人洗友抽﹖
舊 10-29-18, 10:27 PM   #993
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
係咪你1日剷太多FD再加番太多﹖

可能驚人洗友抽﹖
唔知丫最多幾個 有D唔on梗del

舊 10-30-18, 11:17 AM   #994
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
台版我有幾個fd好歐,佢地都係電腦版,可能電腦易中d
係唔係易中D就唔知了。
我PC版浮空城冇刷首抽開局,之後第三次十抽就一次過中哂皇帝同里昂,但去到八十抽先再中第三代男主角。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 11:20 AM   #995
ShinDou

你80抽3隻ssr,我155抽先中第3隻 XD

但而家再重打既話好多野都刷唔切,由佢算 XD

舊 10-30-18, 02:40 PM   #996
十一月
Game Master

幾乎all in兩姊妹110抽,想要姐姐但中妹妹,然後唔知點解搭件莉亞娜俾我
累積194抽5 SSR
舊 10-30-18, 02:51 PM   #997
ShinDou

而家用奶騎同芙雷好似易打過1區好多,雖然果陣淨係用黃毛,芙雷好似都唔差,不過我今次揀晒d加防裝俾佢谷到2百幾防可能都有影響

舊 10-30-18, 02:59 PM   #998
十一月
Game Master

引用:
而家用奶騎同芙雷好似易打過1區好多,雖然果陣淨係用黃毛,芙雷好似都唔差,不過我今次揀晒d加防裝俾佢谷到2百幾防可能都有影響

唔計陣營,我覺得芙蕾雅勁過黃毛好多。
三次反傷,用來削血一流。
而且佢反傷係同防禦力掛鉤,唔係淨係硬咁簡單。
舊 10-30-18, 03:08 PM   #999
okabe

引用:
作者: 十一月 查看文章
幾乎all in兩姊妹110抽,想要姐姐但中妹妹,然後唔知點解搭件莉亞娜俾我
累積194抽5 SSR
我之前陸服又係中阿妹唔中家姐。。
到加下都係放倉
公主陣其實幾難攪唔多夠力
舊 10-30-18, 03:11 PM   #1000
ShinDou

拉娜囉夠晒大力

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 04:14 PM

手機版 | APP版