Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-18, 10:37 AM   #851
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我諗我會焗爆到50里昂拎埋吸血蝙蝠先停得,不過今次仲未諗掂升邊d人黎用好,太多選擇,同埋35後d騎會破護衛,唔上魔抗會好煩又打得慢,可能都要特登搵人上,淨係諗到奶騎食石帶埋,但就會冇左群補又係煩,又冇理由出隻上魔抗既人,同埋帝國好似冇人上魔抗

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 10:41 AM   #852
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
其實唔係咁緊要姐

有時破左仲好 隻坦頂騎最多都係兩下....

光頭的話好似直帶飾物最安全?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 10:45 AM   #853
ShinDou

我1區果陣冇搵人上魔抗,逐隻引再動秒咁打,但打得好慢有時緊緊3星或唔夠時間拎箱

而家有奶騎諗住進擊放落光頭,引多幾隻黎清,治癒 頑石 光頭又2條命應該都冇咁易死?除左俾魔法炸,慳番d時間應該易拎箱又鬆d

舊 10-25-18, 10:46 AM   #854
ShinDou

個裝飾品係勁但都要抽到先得,應該冇咁好彩中 XD

舊 10-25-18, 10:48 AM   #855
ShinDou

係喎奶騎要放進擊,唔得閒上魔抗架喎,真係要再諗了

舊 10-25-18, 11:01 AM   #856
ShinDou

諗諗下都係放棄雪莉了,食唔到超絕淨係收頭拎箱,或者冇騎既版先出佢了,出積西嘉算,有傳送都好用,係食唔到超絕應該冇力 XD

舊 10-25-18, 11:57 AM   #857
GUSTAV
The One
poor

裂縫開到到6-1 變返1代故事易打到爆

舊 10-25-18, 12:07 PM   #858
ShinDou

6-1係易,不過我果陣好似6-3就過唔到了 XD

今日係咁合野已經差唔多合晒d錢,得番9萬,打下錢先

舊 10-25-18, 12:09 PM   #859
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
大家進度咁好Ge我仲停緊起40打下料 主線23章
不過真係要爆體打,唔爆淨係食包真係太慢

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 12:13 PM   #860
GUSTAV
The One
poor

裂縫有我打就要打架啦...?

舊 10-25-18, 12:16 PM   #861
ShinDou

我都係有得推主線時空就推,卡左就掃定d升職料,掃完先刷兄貴同龍

舊 10-25-18, 12:37 PM   #862
GUSTAV
The One
poor

其實慢慢升完50後 應該好休閒 反正每日限氣又要掃蕩拎料都打唔到幾多野

BTW 有得揀我儲包爆石先 怕有EVENT 要衝可以用包 石就個日唔用個日完...

此篇文章於 10-25-18 12:42 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 10-25-18, 12:42 PM   #863
ShinDou

係呀50之後應該都可以慢慢打下龍整下裝

舊 10-25-18, 04:45 PM   #864
okabe

註冊日期: Aug 2002
希望港台版唔會跟....
陸版今日更新完變和諧版

okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 04:47 PM   #865
ShinDou

台版應該唔會跟呢個,大陸好似fgo都河蟹左?fgo有冇台版?

舊 10-25-18, 05:14 PM   #866
GUSTAV
The One
poor

加塊布仲叫夢戰嗎!?

舊 10-25-18, 06:03 PM   #867
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
雖然LV40就可以入去打45的積分,但根本冇可能打得贏
我覺得營運真係充滿惡意
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 06:09 PM   #868
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 十一月 查看文章
雖然LV40就可以入去打45的積分,但根本冇可能打得贏
我覺得營運真係充滿惡意
我35打30都打唔贏...........
太多野要昇~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 06:16 PM   #869
GUSTAV
The One
poor

40打45係預你抱大腿.............

舊 10-25-18, 06:26 PM   #870
ShinDou

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我35打30都打唔贏...........
太多野要昇~
35有超絕應該夠打架喎,你出咩人﹖@@
舊 10-25-18, 07:33 PM   #871
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ShinDou 查看文章
35有超絕應該夠打架喎,你出咩人﹖@@
無料轉職攞超絕~卡左係4.3/精英3.1~
3小強+拉娜+暗黑王子~兵仔LV8~裝備平均Lv20~

舊 10-25-18, 07:41 PM   #872
ShinDou

應該過到架喎,我而家33RANK都過左4-3同精英3-2,我練兵都係6左右,D裝淨係升左隻坦30LV,其他都係是但10LV 20LV

不過你隻暗王子平時打應該冇乜用可以換第2個

點解你唔用雪莉﹖好屈喎
舊 10-25-18, 07:45 PM   #873
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
應該過到架喎,我而家33RANK都過左4-3同精英3-2,我練兵都係6左右,D裝淨係升左隻坦30LV,其他都係是但10LV 20LV

不過你隻暗王子平時打應該冇乜用可以換第2個

點解你唔用雪莉﹖好屈喎
我過唔到呀~黃毛昇左騎箭~無坦用~中2下已經死~
我對雪莉沒有愛~拉娜都係搭單用~有白毛就掉拉娜~

舊 10-25-18, 07:48 PM   #874
ShinDou

唔怪得你過唔到啦,冇坦隻GAME係打唔到架,35後人地D騎仲識破你護衛 @@

你仲有咩SSR﹖有冇其他人識放超絕﹖有芙雷雅就出佢自帶超絕啦

此篇文章於 10-25-18 07:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-25-18, 07:51 PM   #875
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
唔怪得你過唔到啦,冇坦隻GAME係打唔到架,35後人地D騎仲識破你護衛 @@

你仲有咩SSR﹖有冇其他人識放超絕﹖
我記得以前無坦依樣野~純粹屬性相剋~轉職無考慮過依個問題~

無啦~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 03:12 PM

手機版 | APP版