Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-18, 06:22 PM   #426
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
個分唔見有,定係RANDOM SSR裝黎﹖係會派兩個SSR架,所以要打上62500分拎埋第2件,我而家22840分,未得閒再刷住,因為就快夠LV40開3級卒,要打時空打夠料先 @@

D SSR裝俾邊個用住先都冇乜所謂既,唔岩到時再附魔咋麻,D附魔又唔係難拎

此篇文章於 10-13-18 06:45 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 06:35 PM   #427
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
個分唔見有,定係RANDOM SSR裝黎﹖係會派兩個SSR架,所以要打上62500分拎埋第2件,我而家22840分,未得閒再刷住,因為就快夠LV40開3級職,要打時空打夠料先 @@

D SSR裝俾邊個用住先都冇乜所謂既,唔岩到時再附魔咋麻,D附魔又唔係難拎
Random架,32500果個分數拎,之後去返背包果度用時隨機出
我35lv卡緊素材,而家都係刷住rank先

你又啱,都係即時實力提升正路d,反正卡關已經係日常
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 06:36 PM   #428
ShinDou

通常都每5級卡1次要刷野升野,慣晒,隻GAME係咁 XD

時空NORMAL5-3又卡了,已經難40又係帶3級卒 XD 睇下而家有邊D人夠料拎3級卒先

原來雪莉唔夠料拎3級卒,有個要打5-6 OR 精英4-3,兩版都係40難以上

好彩黃毛,克麗絲,粉毛,莉亞娜 D版已經掃蕩得,只係時間問題,不過我估應該要搞幾日先升得晒4個拎3級卒 @@

此篇文章於 10-13-18 06:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 07:33 PM   #429
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
刷素材轉職都真係有排不過課月卡好似最抵

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 07:36 PM   #430
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章

有得用佢~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 07:53 PM   #431
ShinDou

唔課都夠既,爆多D石刷咁姐 XD 如果時空唔係限次數會快好多

而家鬥雞AUTO都反得贏差唔多分高戰力過我果D了 XD

本周勝場22/30,而家1495排40 XD 去到呢個分都係因為人地手動打我,我AUTO贏番佢,佢嘔凸番俾我先有咁高 XD

此篇文章於 10-13-18 07:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 07:53 PM   #432
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
仲未夠30LV仲未打得暗王子

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 08:06 PM   #433
ShinDou

叫左你地1早每日爆晒5條體掃架啦 XD
舊 10-13-18, 08:40 PM   #434
GUSTAV
The One
poor

但30LV打唔打得贏最易?

舊 10-13-18, 08:43 PM   #435
鳳熾魂
紅蓮の焔神

原來雷丁轉做聖騎都用得番劍士裝

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-13-18, 08:53 PM   #436
ShinDou

30LV單打5隻應該會難,因為第1版已經係35難,只係30LV俾你入去組隊打

不過我試過帶兩隻LV30過到,但佢地要識走位唔好亂走引晒成堆落黎,最好1隻隻引,如果開AUTO既話今日既配置應該會俾D騎,飛兵同刺客秒殺

今日試過有條友35有雷丁艾爾文有超絕神衛,1開波開AUTO,我睇佢表演,佢隻雷丁電腦又唔知點解唔開神衛,仲要係劍職拎神衛,結果俾D騎秒殺,隻艾爾文都係光速俾人秒,淨番我克麗絲同兩隻莉亞娜殺淨2隻刺客俾人屈死

今日都少左好多人刷,可能因為3種配置今日最難,D人都廢事打留番聽日先,因為D艾爾文個個都係步兵,佢地寧願出D非BONUS人都唔想俾3隻騎卒克,其實識走位係打到,只係冇之前得D步兵槍兵卒咁易

奶騎都著得鞋,因為佢1轉果陣未有得騎,所以照俾佢著,行成6格既奶 XD
舊 10-13-18, 09:20 PM   #437
GUSTAV
The One
poor

單打左局 用3隻BONUS 拉拉下贏到...雷丁就是強...

最難打係個兩隻雀又高防又高魔防又高攻...

舊 10-13-18, 09:27 PM   #438
ShinDou

雀我都係克麗絲再動埋連續兩下秒1隻 @@ 唔敢埋身打

最快都係組隊齊5隻BONUS,不過今日D人太唔合作,唔係好想刷 XD

不過都得番39體,打埋呢幾場就算 XD

岩岩又俾條白痴又開AUTO,又係雷丁艾爾文35LV有超絕,不過見佢帶D卒唔同應該另1個,再加多個30LV出積西加傳我隻克麗絲上去俾刺客打,明明隻電腦雷丁我已經幫佢再動推左上去吸

今次殺淨2隻騎

唔記得拉黑名單添 @@

鬥雞終於買埋藍石了,下次買RANDOM飾品睇下搏唔搏到SSR先,飾品應該最少都SR﹖

清完體26200分了,臨訓前再清下

此篇文章於 10-13-18 10:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 10:30 PM   #439
鳳熾魂
紅蓮の焔神

雷丁用個鎚真係好樣衰唔通要幫男人買外觀

舊 10-13-18, 10:39 PM   #440
ShinDou

彈結他都唔係好得幾多 XD
舊 10-13-18, 10:56 PM   #441
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
彈結他都唔係好得幾多 XD
咁係
兵場班特別(龍騎,狂熱)係開到班英雄就可以用唔洗話要轉特別職?
發覺就算唔開兵種有d訓練都係要升呢加能力

舊 10-13-18, 11:07 PM   #442
ShinDou

未拎過隱藏兵種 XD 我陸版都係打到40LV就冇再打落去等台版 XD 而家好似已經過左以前個進度

應該就係升到出黎就用得唔駛睇職,但要練兵場12級,同埋彩書好似要45兄貴先有機會跌,即係隊野都要夠勁先開到出黎,不過睇落D隱藏兵種係勁好多

係呀其實唔開兵種都要升加基本能力果D先升到LV
舊 10-14-18, 07:02 AM   #443
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

有無GAF旅團呀~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-18, 08:28 AM   #444
ShinDou

今日都係淨係夠料俾黃毛拎重裝槍兵,真係勁好多,全能力勁幾十 @@ 不過槍兵練兵我冇咩點升,可能又要升下

5-3隻NPC洛加淨係狂向前行,俾人打都唔打番人,特登引晒全部野落黎圍我 @@ 1開波唔救佢算,拉打

夾硬打最尾差唔多贏果陣黃毛俾兩隻飛兵就咁撞死左 @@ 之後極速俾人秒,見3星唔到雪莉自己飛去拎隱藏箱拉打過左佢算,未齊3級兵真係打唔到,都係刷番活動拎埋兩把SSR先算,D3級兵慢慢黎了

此篇文章於 10-14-18 09:27 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-14-18, 10:49 AM   #445
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
未拎過隱藏兵種 XD 我陸版都係打到40LV就冇再打落去等台版 XD 而家好似已經過左以前個進度

應該就係升到出黎就用得唔駛睇職,但要練兵場12級,同埋彩書好似要45兄貴先有機會跌,即係隊野都要夠勁先開到出黎,不過睇落D隱藏兵種係勁好多

係呀其實唔開兵種都要升加基本能力果D先升到LV
要睇職,我升到lv12時,唔合職都係用唔到
後期要用好多書,無課跟本好難升得爆
要訓既野要打既野太多
真係要集中資源升你想升果 team
唔好貪心想練哂!
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-18, 10:55 AM   #446
ShinDou

應該只係計邊個人用唔用到果隻兵,佢有得禁入去睇邊個用得,分別應該係人唔係職﹖

打夠32500分拎第1個SSR箱了,開出黎見係頭飾以為好廢,原來有得幫周圍1格上1個強化喎,同克麗絲天富1樣仲1樣有得升星,俾佢用上兩個好正咁喎 XD

此篇文章於 10-14-18 11:45 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-14-18, 11:59 AM   #447
GUSTAV
The One
poor

今日個關好易打

試左幾場組隊 真係好雷又打得耐 都係單打算...

舊 10-14-18, 12:13 PM   #448
ShinDou

基本上都係3個配置,尋日果版騎卒最難,今日步兵卒係最易,D雷友AUTO都贏到

聽日果版槍卒就睇會唔會RANDOM出水怪,如果出水怪D AUTO友可能會搞到有D危

單打要晒料升5隻BONUS人,費事晒水晒資源,我都係得2隻BONUS有升,都係組隊刷算,暫時都係俾人雷左幾場 XD

岩岩打活動有條友叫柯原武次子 XD

此篇文章於 10-14-18 02:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-14-18, 02:20 PM   #449
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
尋日開始玩.

台版係邊度課月卡? 我見到個每日限定, 這個係吾係就係月卡?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-18, 03:12 PM   #450
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
哩隻game真係卡關卡到嘔
d武器真係無錢升...算了用石買錢吧
升完打到去4-5唔夠打又卡

活動計過每日打大約5000分左右已經夠70000
都係襯星期日去刷下d兵種先

引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
尋日開始玩.

台版係邊度課月卡? 我見到個每日限定, 這個係吾係就係月卡?
商店 -> 禮包 -> 特權
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 03:11 PM

手機版 | APP版