Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-18, 01:37 PM   #401
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: ShinDou 查看文章
粉毛黃毛係勁既,升佢地唔駛諗架喇,係主角我諗係開頭唔夠腳先落到,馬修戰鬥拎石我仲係得94場未去到100,又唔想為左拎石打少個,又唔想晒晒d水俾佢飲 XD
黃毛我轉左箭騎~即刻廢到無朋友~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 01:38 PM   #402
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
雷丁超絕要反擊先再加傷,基本上企得好都係佢反晒,即係加自己傷,艾爾文超絕就幾時都得,係全game最勁果招超絕

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 01:39 PM   #403
ShinDou

點解你會轉弓騎@@ 正常所有人都係要行左有3轉果邊先

你隻黃毛又冇理由食石轉咁晒料,我諗你要練另1隻坦了

舊 10-13-18, 01:43 PM   #404
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
點解你會轉弓騎@@ 正常所有人都係要行左有3轉果邊先

你隻黃毛又冇理由食石轉咁晒料,我諗你要練另1隻坦了

我諗住初期易打d~行左最廢個邊先~最有用既最後學~
3小強都諗住食石行3轉~

舊 10-13-18, 01:47 PM   #405
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
轉我其實都有D唔明 係唔係行哂三線都只係2石就夠?
引用:
粉毛黃毛係勁既,升佢地唔駛諗架喇,係主角我諗係開頭唔夠腳先落到,馬修戰鬥拎石我仲係得94場未去到100,又唔想為左拎石打少個,又唔想晒晒d水俾佢飲 XD

手動打低Llv

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 01:57 PM   #406
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我諗住初期易打d~行左最廢個邊先~最有用既最後學~
3小強都諗住食石行3轉~
d 石係罕有品,要小心用
黃毛升到3轉你開埋超絕
你就唔覺得廢
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 01:58 PM   #407
ShinDou

3毛要精通晒所有咁咪要好多藍石﹖應該要課好多先得 @@ 仲未計你D SSR都要食藍石

第1次行果條線行到3轉都唔駛藍石,但轉線路每轉1邊要1藍石,如果另1條線有3轉要食多粒先上到,轉過既職轉返轉頭唔駛藍石淨係俾錢

咁我打低5LV開AUTO出主角都得既,但暫時又冇咩低級野想刷 XD

諗諗下可能打暗王子活動出下主角都好,不過又驚俾人伏所以都係出定克麗絲同莉亞娜,有乜事我自己都夠打
舊 10-13-18, 02:02 PM   #408
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
3毛要精通晒所有咁咪要好多藍石﹖應該要課好多先得 @@ 仲未計你D SSR都要食藍石

第1次行果條線行到3轉都唔駛藍石,但轉線路每轉1邊要1藍石,如果另1條線有3轉要食多粒先上到,轉過既職轉返轉頭唔駛藍石淨係俾錢
所以我問能力值會唔會保留囉~保留就學晒~剩係留技能就揀有用既技能黎轉~

舊 10-13-18, 02:02 PM   #409
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:

咁我打低5LV開AUTO出主角都得既,但暫時又冇咩低級野想刷 XD

諗諗下可能打暗王子活動出下主角都好,不過又驚俾人伏所以都係出定克麗絲同莉亞娜,有乜事我自己都夠打
即係我升左英雄轉槍兵三轉要兩石,我以為一石就夠TIM
日任打錢咪出佢

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-13-18, 02:03 PM   #410
ShinDou

每次精通有D能力加幾點咁囉,但我驚你升爆晒3毛之後又因為D SSR技屈又用番D SSR,咁咪晒左D藍石﹖@@

係呀你拎完超絕轉過去槍兵果邊要2粒藍石先上埋3轉

而家日任打LV35我出少隻都驚炒 XD 開左超絕AUTO電腦亂行搞到有時有D險 XD

35之後平時D秘境都唔敢組隊打,1來唔係同陣營食唔晒超絕可能唔夠打,2來都唔少人亂咁出人,同埋低過個任LV仲出D飛兵騎兵開AUTO衝上去光速死,1次過拉晒D怪落黎 @@

打錢就因為想拎多D錢所以都係會出晒D MAP砲同再動 XD

此篇文章於 10-13-18 02:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 02:08 PM   #411
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
每次精通有D能力加幾點咁囉,但我驚你升爆晒3毛之後又因為D SSR技屈又用番D SSR,咁咪晒左D藍石﹖@@
唔會啦~識我既就知我唔會因為勁而用~剩係用自己鐘意既~不思進取之男就是我~

舊 10-13-18, 02:15 PM   #412
ShinDou

其實3毛都唔差,勁過好多角,粉毛黃毛我覺得都有1線尾實力,同埋主線打打下會升星,好過其他要碎片先凸到升星
舊 10-13-18, 02:15 PM   #413
鳳熾魂
紅蓮の焔神

我兄貴有時都怕同人打 協力見auto真心唔想玩

舊 10-13-18, 02:27 PM   #414
ShinDou

未到35開AUTO都得既,只要唔係唔夠LV OR出錯俾人克職,35開始有兄貴光線,亂行真係好易死 XD
舊 10-13-18, 03:11 PM   #415
ShinDou

去到40難既精英4-3了,嘩對面D卒1下加左成1百能力,上1版4-2 D卒只係百幾,而家帶3級卒成2百幾近3百 @@ D騎卒直頭英雄同兵都勁過我隻雪莉,我已經LV39,應該要拎左3級職先夠打了

此篇文章於 10-13-18 03:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 04:10 PM   #416
鳳熾魂
紅蓮の焔神

其實想問士兵攻擊分物攻魔攻就係睇說明有冇寫?英雄分物攻魔攻就睇數值或者戰鬥前前寫攻擊定智力分?

舊 10-13-18, 04:19 PM   #417
okabe

註冊日期: Aug 2002
日後應該會出一堆黑化角,暫時主線係仲有排未完

此篇文章於 10-13-18 04:21 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 04:26 PM   #418
ShinDou

英雄同卒都有寫,戰前睇到人地用物防定魔防應該指英雄,卒冇寫,卒要睇本身兵種個說明

例如我莉亞娜帶武僧1格用風刃打人都係寫人地睇魔防,但武僧係物理唔係魔法傷害啦

此篇文章於 10-13-18 04:34 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 04:35 PM   #419
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
英雄同卒都有寫,戰前睇到人地用物防定魔防應該指英雄,卒冇寫,卒要睇本身兵種個說明

例如我莉亞娜帶武僧1格用風刃打人都係寫人地睇魔防,但武僧係物理唔係魔法傷害啦
不過武僧真係好勁克麗絲唔打不死系我都覺佢勁

舊 10-13-18, 04:47 PM   #420
ShinDou

兩招都魔法2格打完人補血,D SSR都冇佢咁勁 XD 仲要大大力

岩岩打時空5-1之後D怪,扣成9千幾 @@ 雪莉都冇佢咁勁最多5千 @@ 仲要我唔係升左好多僧既練兵,主力升飛兵,好似武僧D技都未學 XD

此篇文章於 10-13-18 04:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 04:52 PM   #421
鳳熾魂
紅蓮の焔神

玩超時空發覺就要升好多人D特定條件 槍步騎人地加攻

舊 10-13-18, 04:56 PM   #422
ShinDou

超時空我都係打到C第3版就卡 @@ 冇特登升人去打,打唔到就算,佢每星期RESET,不過獎品都幾正,最尾有SSR飾,不過我估要後期升爆晒先夠打 XD
舊 10-13-18, 06:08 PM   #423
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
請問世界樹的嫩枝裝係光頭或芙蕾雅推薦嗎
定留住先好d, thx
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 06:13 PM   #424
ShinDou

課金換裝黎﹖

尋晚拎完暗王子唔記得刷碎片添 @@ 少左2碎
舊 10-13-18, 06:15 PM   #425
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
課金換裝黎﹖

尋晚拎完暗王子唔記得刷碎片添 @@ 少左2碎
打暗黑王子個分數獎品出的
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版