Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-18, 03:42 PM   #376
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來尋日開始至17日,每日可以拎6次槌同1次石喎,蝕晒添尋日冇禁,都係岩岩有fd講先知,陸版冇?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
陸版之前係直接派石同錢
邊駛咁煩,陸版有CODE換野
台版少左好多野送
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-18, 03:49 PM   #377
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
入code都煩架之前都係巴哈有人貼code出黎先有得拎

ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-18, 03:59 PM   #378
okabe

引用:
入code都煩架之前都係巴哈有人貼code出黎先有得拎

官網咪有囉!
每次更新都有齊CODE

http://mz.zlongame.com/hd/201809/index.html
舊 10-12-18, 04:00 PM   #379
ShinDou

真係唔知係官網睇 XD

舊 10-12-18, 09:30 PM   #380
ShinDou

鬥雞終於入到百大,1430排94,第1果個成2千分 @@ 第2已經係千5分
舊 10-12-18, 11:02 PM   #381
ShinDou

打夠2萬召到暗王子了,而家殘陣諗下好唔好升黎用下順便鬥雞用先 @@

升左暗王子同暗法上38放落守陣試下先 XD 不過暗法未夠料3轉

兩隻平時打真係超廢 XD

此篇文章於 10-12-18 11:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 06:26 AM   #382
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
官網咪有囉!
每次更新都有齊CODE

http://mz.zlongame.com/hd/201809/index.html
香港用唔到~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 06:57 AM   #383
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

主角3小強~會唔會入到黑暗陣形個邊架~?

舊 10-13-18, 07:53 AM   #384
ShinDou

暫時主角唔係黑暗陣營,遲D唔知會唔會改,開頭主線魔族女騎已經話聞到主角有魔族氣息

暫時鬥雞陰到人1場,不過佢得LV31冇超絕,佢中完封回之後淨係行左1步就走佬唔打 XD 不過佢好似知會封回所以冇出奶

隻暗法打哥布林好堅,而家AUTO都殺得晒 @@ 有成十萬蚊

此篇文章於 10-13-18 09:06 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-18, 09:47 AM   #385
okabe

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
香港用唔到~?
陸服既code,裝wechat 可以用到
台服我暫時都未見有公佈過,好多活動都係fb出
官網比較少資訊
舊 10-13-18, 11:23 AM   #386
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
暫時主角唔係黑暗陣營,遲D唔知會唔會改,開頭主線魔族女騎已經話聞到主角有魔族氣息
主線故事未完架~?我打到15章咋~

舊 10-13-18, 11:37 AM   #387
okabe

我睇百度有人貼過主角黑化既角色圖,
似d 應該會出
舊 10-13-18, 11:43 AM   #388
ShinDou

巴哈有人話佢57rank都未打得晒d主線XD

舊 10-13-18, 11:46 AM   #389
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
我睇百度有人貼過主角黑化既角色圖,
似d 應該會出
引用:
巴哈有人話佢57rank都未打得晒d主線XD

我要魔劍統治世界~

舊 10-13-18, 12:19 PM   #390
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
後悔主角選了龍騎
龍騎有雪莉,而且光輝組冇最高階的騎....
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 12:44 PM   #391
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

想問下轉職個度~精通左1個最高階~再轉另1個職業~
個能力值會好似前作咁保留~定剩係保留技能呀~?

舊 10-13-18, 12:49 PM   #392
ShinDou

所以之前話主角最好轉騎,不過我轉完之後冇點用過,好似淨係開頭有版用黎打皇帝,始終光輝太多勁人好難有位出主角

精通bonus係永久,學左既技都會保留隨時裝番都得

舊 10-13-18, 01:02 PM   #393
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:

即係得技能保留~?以前學晒2個職業就接近無敵架嘛~

舊 10-13-18, 01:13 PM   #394
ShinDou

能力會1路加上去,而家冇無敵架喇,只有會唔會俾人屈既分別 XD

舊 10-13-18, 01:16 PM   #395
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
能力會1路加上去,而家冇無敵架喇,只有會唔會俾人屈既分別 XD

練到最高能力值要學晒3條線~好長既旅途~

舊 10-13-18, 01:27 PM   #396
ShinDou

轉線要食石,除非會課,如果唔係唔好亂轉食石升,最好留俾d轉線拎埋野先勁既人食,d石係開頭有任派幾粒,之後要鬥雞換番黎,好似1個月限換1粒

舊 10-13-18, 01:29 PM   #397
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
艾爾文學完超絕去轉槍其實有冇得諗如果唔係後期佢真係行行企企咁
雷丁個超絕其實係唔係又無艾爾文果招咁勁同埋好似佢都裝哂坦技多過要裝超絕

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 01:31 PM   #398
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

我諗住谷盡3小強~始終佢地先係今集主角~

舊 10-13-18, 01:34 PM   #399
ShinDou

所以我之前咪話雷丁係唔會有位裝超絕,淨係神衛斬陽明鏡都齊,你俾佢開超絕又開唔切神衛,冇理由咁晒料幫佢再動開晒

再動最好留番有d位要快1turn再開超絕or神衛先用,或者爭1下先清到晒又唔想等1turn俾人打先用

我覺得艾爾文真係要帶槍兵,或者自己轉槍帶步兵,等人冇咁易秒到佢先得

舊 10-13-18, 01:36 PM   #400
ShinDou

粉毛黃毛係勁既,升佢地唔駛諗架喇,係主角我諗係開頭唔夠腳先落到,馬修戰鬥拎石我仲係得94場未去到100,又唔想為左拎石打少個,又唔想晒晒d水俾佢飲 XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 11:33 AM

手機版 | APP版