Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-18, 04:58 PM   #326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
D碎應該買完1粒就冇,冇得1次過買30碎 XD

佢放ssr俾人買先諗啦,你次次用十抽應該唔難中,我陸服百幾抽好似齊sr

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 05:09 PM   #327
ShinDou

Ssr2%難中正常既,平均1百抽先兩隻,我40幾抽兩ssr,而家90幾抽都冇再中,還番晒了,我覺得唔刷好過刷,佢第40抽有保底,最緊要果隻有用又唔係雪莉就好,早d開波易打好多,衝得快鬥雞同實時鬥雞多好多野拎

舊 10-10-18, 05:11 PM   #328
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
40抽有保底a 邊到有講

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 05:14 PM   #329
ShinDou

暗保底,我陸服轉過區十幾次了,台服都轉過幾次,9成第4次十連先中ssr,最快有1次第20連中兩ssr,兩次第30連中ssr,未試過頭40抽唔中

舊 10-10-18, 05:15 PM   #330
GUSTAV
The One
poor

係第一個40先有?

仲以為每非洲40下就有隻ssr

舊 10-10-18, 05:17 PM   #331
ShinDou

邊有個so 每40抽必ssr,有既話d課長實凸爆晒d ssr了 XD

不過尋日睇巴哈都見有課長有好多隻5星ssr晒出黎,佢話課左6萬

舊 10-10-18, 05:20 PM   #332
GUSTAV
The One
poor

依家咁少角課都唔依家課啦

舊 10-10-18, 05:24 PM   #333
ShinDou

我覺得隻game應該唔駛課,你就算唔抽,用佢派既雪莉同3毛,再是但升隻石抽應該都打到,只係難打d咁,不過唔知點解咁多人已經重課緊

舊 10-10-18, 05:37 PM   #334
GUSTAV
The One
poor

課金為打機架咩

為打飛機之嘛

舊 10-10-18, 06:40 PM   #335
ShinDou

用左陣雪莉洗,係勁,不過成日連郁太快冇左超絕 @@ 可能真係要抽埋艾爾文同黃毛1齊雙開超絕先得,又或者用時鐘補超絕 @@

用用下覺得用黃毛個超絕有時爭少少先秒到人,如果係艾爾文果個超絕就應該秒到,好似都係點都要抽隻番黎好D,要玩雪莉既話

終於贏到場實時鬥雞,加成30分,唔知係我太低分定咩 XD 打32LV 4SSR陣,雷丁莉亞娜雪莉艾爾文齊晒,加隻粉毛,好彩佢未出到超絕,要鬥龜屈埋超絕先贏到 XD 真係要抽隻艾爾文好D,等雪莉易秒D

另外估唔到雪莉招風語好勁,可能因為谷到3百幾攻,1野打到佢4隻半條血 @@ 我殺左佢隻雷丁先出,早知埋去風語之後再動雷光秒雷丁就得

唔怪得成堆人咁高分,用超絕屈冇超絕人易好多 @@ 7連勝由1000分打到上1237分 XD 遲左開始打8點先打,如果早D打仲升得多D,不過遲D果D課長開到超絕之後應該俾佢地洗番轉頭了,到時唔對路就放置吸金算 XD

夠1千鬥雞金了,估唔到打左7日就夠 XD 換左SSR裝飾品,中左神翼護脛,有招攻加3%,另外俾人打防加4%,冇寫有上限,即係冇限疊﹖好夾黃毛 XD

此篇文章於 10-10-18 10:10 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-10-18, 10:08 PM   #336
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
克麗絲的近戰僧兵真係好有用
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 10:12 PM   #337
ShinDou

係好正架克麗絲,近又得遠又得,打完狂補血,裝埋時鐘,兩招兩格技可以冇限出咁濟,打魔法人就行去1格,打近戰就2格屈,我覺得佢SET到有SSR級數既技
舊 10-10-18, 11:01 PM   #338
okabe

註冊日期: Aug 2002
已經弱化左,聽百度有玩初期封測時仲屈....
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 11:15 PM   #339
ShinDou

今日忙得濟冇咩點清體,有3個包,爆石淨係去到60,是但爆石掃蕩算 @@
舊 10-10-18, 11:27 PM   #340
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
打算抽埋隻雷丁點知三四十抽下出兩隻莉亞娜
其實係唔係有艾爾文就唔洗雷丁都ok?雷丁都劍做坦打騎好似都辛苦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 11:33 PM   #341
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
其實克麗絲係第一代的女主角,我都唔明點解會係SR
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 11:34 PM   #342
ShinDou

雷丁2轉之後唔會拎劍了,最多係轉過去拎槍兵之後會轉番僧,因為唔駛俾人克

其實冇話駛唔駛雷丁既,只係光輝有雷丁既下位互換黃毛,但黃毛坦同攻都1定冇雷丁咁勁既,有梗係會好過冇啦,不過黃毛叫做夠用咁囉,但鬥雞1定差過人地齊腳既,而家差唔多個個都有艾爾文,黃毛好易俾人秒
舊 10-10-18, 11:45 PM   #343
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ShinDou 查看文章
雷丁2轉之後唔會拎劍了,最多係轉過去拎槍兵之後會轉番僧,因為唔駛俾人克

其實冇話駛唔駛雷丁既,只係光輝有雷丁既下位互換黃毛,但黃毛坦同攻都1定冇雷丁咁勁既,有梗係會好過冇啦,不過黃毛叫做夠用咁囉,但鬥雞1定差過人地齊腳既,而家差唔多個個都有艾爾文,黃毛好易俾人秒
以為雷丁先中後右tim所以先諗兩隻劍點坦 艾爾文本身都太坦
光輝班人係欠雷丁同利昂 不過暫時90抽4ssr 但三莉亞娜

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-10-18, 11:55 PM   #344
okabe

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
以為雷丁先中後右tim所以先諗兩隻劍點坦 艾爾文本身都太坦
光輝班人係欠雷丁同利昂 不過暫時90抽4ssr 但三莉亞娜
90抽4ssr
歐洲人血統

其實陸服今期係有出兩個池
一個係有齊艾爾文,雷丁同利昂PICKUP
而且係當出SSR會唔出你已有既SSR
所以忍得手又唔係太缺可以忍下手先
舊 10-10-18, 11:57 PM   #345
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: okabe 查看文章
90抽4ssr
歐洲人血統

其實陸服今期係有出兩個池
一個係有齊艾爾文,雷丁同利昂PICKUP
而且係當出SSR會唔出你已有既SSR
所以忍得手又唔係太缺可以忍下手先
歐洲就有張係雷丁啦中多隻莉亞先可以5星
咁好好彩仲有四千石淨

舊 10-11-18, 08:36 AM   #346
ShinDou

鬥雞守陣黃毛成日開完超絕再動俾佢唔識開護衛,或者護衛完唔開超絕,淨係靠隻坦開超絕真係唔掂,真係要抽隻艾爾文番黎開超絕先得

舊 10-11-18, 10:41 AM   #347
GUSTAV
The One
poor

送暗皇子個關叫新手點打...我連主線都卡LV 唔夠氣升...

舊 10-11-18, 10:48 AM   #348
okabe

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
送暗皇子個關叫新手點打...我連主線都卡LV 唔夠氣升...
有成個月時間其實夠打
起碼都夠力衝拎到一隻
唔駛擔心
舊 10-11-18, 10:59 AM   #349
ShinDou

好快架咋,你地可以追下post,我陸版好似刷左1兩日就幾萬分,最緊要快d上30lv有得打,有35行光輝就好易刷,開完超絕之後auto就清到

舊 10-11-18, 11:17 AM   #350
GUSTAV
The One
poor

都係努力衝下LV先

兵又要練人又要練RANK 又要練....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 03:36 PM

手機版 | APP版