Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-09-18, 02:08 PM   #301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
過埋normal4-3了,見已經34難,再打落去應該未必打到,應該要拎左超絕先,暫時淨係夠料升雪莉黃毛,原來d奶要遲幾版先有得打料

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-18, 07:41 PM   #302
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
唔知點解,有時麵包數量會多到超過上限的120。
最多試過有二百幾,係唔係BUG?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-18, 07:47 PM   #303
ShinDou

唔係BUG,基本上成日都會咁,因為D日任成日會派包,咁你拎完咪會多過120,升RANK又會
舊 10-09-18, 10:44 PM   #304
ShinDou

而家RANK33爭796EXP升,聽日有超絕用了 XD 試下用下聚水時鐘睇下屈唔屈到機先
舊 10-10-18, 02:04 PM   #305
十一月
Game Master

中了利昂(里昂)同皇帝
目前只有一粒魔導石,該如優先用在哪個身上?
以及轉哪個職好?

此篇文章於 10-10-18 02:07 PM 被 十一月 編輯。
舊 10-10-18, 02:08 PM   #306
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 十一月 查看文章
中了利昂(里昂)同皇帝
目前只有一粒魔導石,該如何使用?
如果2選1 升里昂先,皇帝係晚成型,而且腳短
比較難用,要練好耐先會覺勁
里昂就算單獨出都夠掃場,
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 02:12 PM   #307
ShinDou

唔駛食石住,如果你肯定會玩帝國,咁里昂唔駛拎超絕啦,皇帝拎超絕就得,里昂其實唔係太需要行超絕果邊,因為騎士精神加得多過超絕,除非你貪個破攻就食1粒石去學

皇帝我陸版用過,除左鬥雞暈人封回復之外,平時打真係廢到喊 XD

舊 10-10-18, 02:13 PM   #308
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
老司機加入台伏

有冇人係暗影之窟 一齊農
微課玩家

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-18, 02:14 PM   #309
十一月
Game Master

引用:
作者: okabe 查看文章
如果2選1 升里昂先,皇帝係晚成型,而且腳短
比較難用,要練好耐先會覺勁
里昂就算單獨出都夠掃場,
ok

咁如果我打算最終精通哂全部職,咁第一次轉職時轉哪個職好?最後又哪個職?
舊 10-10-18, 02:15 PM   #310
ShinDou

我打緊浮空城,組隊可以誇服,不過join街客多,好多時同d fd唔同進度,手上d陣又唔同,兄貴都好難1齊刷

舊 10-10-18, 02:18 PM   #311
ShinDou

隻game應該有成長率,唔同職加既能力唔同?不過正常都係睇自己需要,覺得邊條線d技想用先,之後有石多先轉職學技同拎卒

舊 10-10-18, 02:18 PM   #312
十一月
Game Master

引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔駛食石住,如果你肯定會玩帝國,咁里昂唔駛拎超絕啦,皇帝拎超絕就得,里昂其實唔係太需要行超絕果邊,因為騎士精神加得多過超絕,除非你貪個破攻就食1粒石去學

皇帝我陸版用過,除左鬥雞暈人封回復之外,平時打真係廢到喊 XD

「如果你肯定會玩帝國,咁里昂唔駛拎超絕啦」
呢一句唔係好明
其實大家所講的玩邊個陣營,到底係乜野嘅一回事?
我現在LV26,好多野都仲未了解。
舊 10-10-18, 02:23 PM   #313
ShinDou

超絕強化係lv35有幾隻人有得出,效果係4回合內同陣營全能力大up,好似係20%,所以之後出d人係會同陣營,正常最少打手要食到超絕,如果唔係好易俾人屈

因為每個陣營搵1個出超絕就得,所以我覺得里昂可以唔學超絕,同埋騎士精神出完之後可以再行再打人,勁好多,但要45先有

舊 10-10-18, 02:34 PM   #314
十一月
Game Master

引用:
超絕強化係lv35有幾隻人有得出,效果係4回合內同陣營全能力大up,好似係20%,所以之後出d人係會同陣營,正常最少打手要食到超絕,如果唔係好易俾人屈

因為每個陣營搵1個出超絕就得,所以我覺得里昂可以唔學超絕,同埋騎士精神出完之後可以再行再打人,勁好多,但要45先有

原來係咁...
咁邊度可以check到哪個人物有超絕強化?
舊 10-10-18, 03:09 PM   #315
ShinDou

子龍個官網有

http://news.zlongame.com/hero/index.jhtml

舊 10-10-18, 03:09 PM   #316
okabe

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...4&top=2&ltype=
巴哈有文介紹
舊 10-10-18, 03:18 PM   #317
十一月
Game Master

thx.樓上幾位

在商店見到伊梅爾達的碎片,
呢個人物我未有,而家手上有3750石,值唔值得用900石買呢?

P.S.
其實有冇人可以將D有用的資訊同LINK放在頭post方便大家睇呢?

此篇文章於 10-10-18 03:22 PM 被 十一月 編輯。
舊 10-10-18, 03:28 PM   #318
ShinDou

D碎咁貴架咩?但你要買幾十個碎先召到喎

舊 10-10-18, 03:32 PM   #319
十一月
Game Master

引用:
D碎咁貴架咩?但你要買幾十個碎先召到喎

SR碎30石
R碎10石
30碎 × 30石=900石
舊 10-10-18, 03:41 PM   #320
GUSTAV
The One
poor

30石係講緊30碎下

=============

未到20LV 已經卡關
要轉哂職先打到

此篇文章於 10-10-18 03:45 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 10-10-18, 03:52 PM   #321
okabe

如果要資料官網基本有齊
討論區,巴哈,百度同kekeke都有
不過係尼到講比較少人易跟
有需要時可以開LINE群, 組隊刷野
不過開服初期無咩野刷,係到後期有活動
同刷裝,真係要搵人刷,街場好伏...
舊 10-10-18, 03:54 PM   #322
十一月
Game Master

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
30石係講緊30碎下

=============

未到20LV 已經卡關
要轉哂職先打到
30石應該只買到1碎吧?
如果30石係買到30碎,直接得到SR人物嘅話,咁就唔需要猶豫,即買了。
舊 10-10-18, 03:55 PM   #323
GUSTAV
The One
poor

咁可能係1掛 我冇買過

引用:
作者: okabe 查看文章
如果要資料官網基本有齊
討論區,巴哈,百度同kekeke都有
不過係尼到講比較少人易跟
有需要時可以開LINE群, 組隊刷野
不過開服初期無咩野刷,係到後期有活動
同刷裝,真係要搵人刷,街場好伏...
等緊大大們帶打機...

舊 10-10-18, 04:03 PM   #324
okabe

引用:
作者: 十一月 查看文章
thx.樓上幾位

在商店見到伊梅爾達的碎片,
呢個人物我未有,而家手上有3750石,值唔值得用900石買呢?

P.S.
其實有冇人可以將D有用的資訊同LINK放在頭post方便大家睇呢?
你俾我就寧願抽好過買
佢有活動其實係有送SSR同SR
第一張SSR活動係送波贊魯
所以除非你有角好想要,否則都係留來抽
舊 10-10-18, 04:09 PM   #325
GUSTAV
The One
poor

隻GAME 真係好難抽

我刷首抽刷到精神病發

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:05 PM

手機版 | APP版