Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-18, 07:25 AM   #226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
刷晒3個服既意思係3個都淨係抽左第1次十連?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 09:12 AM   #227
ShinDou

嘩咁快第2日已經5個服﹖好似誇張過陸版好多喎 @@ 好多人打咁﹖

第40抽保底又雪莉=.= 又要轉區,唔知要轉幾多次先開得

此篇文章於 10-05-18 09:15 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 09:29 AM   #228
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
試玩咗1次, 超食電同埋玩到部電話好熱...
點解玩過陣個背景會彈啲人既對話出嚟既? 好似睇片咁, 又會叫人抽卡, 大陸版都係咁架?
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 09:33 AM   #229
ShinDou

我部電話冇事喎,用緊LG V30+

你試下較省電MODE

係會播彈幕架,好多人亂UP,不過有時有人會提下你邊度有伏兵同隱藏野拎,不過隱藏野打得多都知係邊D

同埋最頂果度會播公開頻,好多呃錢,可以閂晒佢地都得

此篇文章於 10-05-18 09:36 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 09:35 AM   #230
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Hawk 查看文章
試玩咗1次, 超食電同埋玩到部電話好熱...
點解玩過陣個背景會彈啲人既對話出嚟既? 好似睇片咁, 又會叫人抽卡, 大陸版都係咁架?
彈幕尼。。可以off 左佢的
你用咩機?尼隻game唔算食電,而且玩好耐都唔熱
我玩其他game,開一 陣已經變暖手器
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 09:43 AM   #231
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我部電話冇事喎,用緊LG V30+

你試下較省電MODE

係會播彈幕架,好多人亂UP,不過有時有人會提下你邊度有伏兵同隱藏野拎,不過隱藏野打得多都知係邊D

同埋最頂果度會播公開頻,好多呃錢,可以閂晒佢地都得
引用:
作者: okabe 查看文章
彈幕尼。。可以off 左佢的
你用咩機?尼隻game唔算食電,而且玩好耐都唔熱
我玩其他game,開一 陣已經變暖手器
用緊LG G6, 玩其他冇問題喎, 可能真係要入去熄咁啲冇謂嘢, 同埋第1次玩手遊會出彈幕...
刷首抽係咪冇得快? 我打到第3章都係得6卷單抽咋...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 09:43 AM   #232
ShinDou

原來首抽可以唔出蘭斯 XD 禁SKIP就可以唔抽果個POOL XD

我都係第1次打D會出彈幕既GAME,不過打慣左就冇乜野由得佢UP

最快應該係狂轉區開ACCOUNT 1入去就用果7下抽黎搏,不過第40抽有暗保底,我唔刷首抽了,不過第40抽會睇下隻保底有冇用先決定開唔開局 XD

此篇文章於 10-05-18 09:50 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 09:55 AM   #233
okabe

係,台服好似送少左卷
要打好耐先有10連,如果唔想刷咁耐
單抽幾下唔中就轉區開新號再試
用哂都唔中先慢慢再打儲石再抽
舊 10-05-18, 09:57 AM   #234
ShinDou

唔係台服送多左咩﹖@@ 感覺上陸版好似1開波冇咁多﹖

好似FIX左唔出蘭斯個BUG @@ 而家冇得SKIP

另外3個服都開埋人7抽了,揀個SKIP到蘭斯既打下先

此篇文章於 10-05-18 10:25 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 10:53 AM   #235
okabe

我記得開服果時有延誤死機,所以有賠償
我開服果時都係中雪莉,後來玩落去先中雷丁
唔刷首抽其實都玩得到
舊 10-05-18, 11:02 AM   #236
ShinDou

用冇蘭斯個ACCOUNT打左陣發覺有蘭斯會易好多 @@ 拎箱易,又行得快,過版快好多,都係轉番有蘭斯既打下先 XD

諗諗下首抽莉亞娜好似仲好,幫雪莉再動,但就要用黃毛超絕,而且個POOL PICK雷丁同莉亞娜,應該唔會咁黑又中雪莉掛﹖

此篇文章於 10-05-18 11:45 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 03:31 PM   #237
ShinDou

終於有個保底中到雷丁,不過都係想要莉亞娜 @@ 淨番兩個服都唔中就呢個開局算

用番中左雪莉第1個服個ACCOUNT拎佢派左既飛單抽出左莉亞娜 @@ 抽埋其他睇下會唔會仲有好野先 XD

嘩鬥雞有人1557分,第2日咋喎,有得課金狂打咩﹖唔係每日得5場咩﹖

都係開局算費事刷了 @@

此篇文章於 10-05-18 04:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 06:49 PM   #238
ShinDou

而家覺得莉亞娜個再動真係堅屈,唔怪得以前陸服第1個ACCOUNT果陣覺得咁易打 @@ 果陣仲要有埋里昂

而家21RANK,時空已經26難度,刷兄貴打到25先再打時空了 @@

兄貴好似15同20跌野差唔多咁﹖咁刷15仲好啦可以開AUTO都好快

竟然有人升水兵 @@

此篇文章於 10-05-18 07:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 08:49 PM   #239
okabe

最後一個服終於10連出到隻里昂
可以開得局,其實尼邊可以少課一下
8蚊有5張卷同SR娜姆都幾抵玩
舊 10-05-18, 08:51 PM   #240
ShinDou

8蚊5張飛咁平﹖每日定每月買1次﹖

已經升爆晒飛兵初級料,LV6了,要等25LV先刷中級料

此篇文章於 10-05-18 08:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 08:54 PM   #241
okabe

引用:
8蚊5張飛咁平﹖每日定每月買1次﹖
應該係開服優惠包限一次
買完唔見再有
舊 10-05-18, 10:25 PM   #242
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
十抽保底中雪莉係唔係重開

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 10:29 PM   #243
ShinDou

雪莉7日有得送,所以開頭打落會好似冇中過SSR咁,因為升左4星只係縮短1TURN殺人後開再行,不過如果以後期計埋刷SSR碎片升星黎計又唔係話好差,可以縮短升星時間

不過我都係選擇左轉區,只係之後開番出黎抽幾野中左莉亞娜先開局 XD

雪莉本身應該算勁的,秒人黎計應該最勁里昂同雪莉
舊 10-05-18, 10:34 PM   #244
鳳熾魂
紅蓮の焔神

因為想要艾爾文
另一acc單抽哂 中到艾爾文開局算

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 10-05-18 10:57 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 10-05-18, 10:55 PM   #245
okabe

轉區試哂先,如果真係無既先開番來玩都未遲
升多一星其實分別不大,雪莉其實唔易用
D飛兵好易俾敵人克到應一應
舊 10-05-18, 10:58 PM   #246
ShinDou

飛兵驚弓,不過行5格好易走到入去秒D弓,有埋奶騎個進擊加護係好屈,之前陸版用過,乜都秒晒咁濟 XD 問題係隻雷丁未必頂到咁多隻卒

而家淨係用飛抽,諗緊射隻里昂番黎定等十幾日開奶騎先射奶騎 XD
舊 10-05-18, 11:05 PM   #247
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: okabe 查看文章
轉區試哂先,如果真係無既先開番來玩都未遲
升多一星其實分別不大,雪莉其實唔易用
D飛兵好易俾敵人克到應一應
轉acc單抽哂唔知用一次定次石有艾爾文 兩隻SR索菲亞同克麗絲
主角群係唔係一定要練?

此篇文章於 10-05-18 11:08 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 10-05-18, 11:18 PM   #248
ShinDou

最好諗定玩咩陣營點組隊,最遲25LV要決定,因為之後要既料開始多,亂升人晒晒D體又要再升過

你刷艾爾文即係玩光輝啦,克麗絲必用,超屈,粉毛都好堅,槍坦光輝係用黃毛啦,呢度都4隻了,等7日隻雪莉基本上夠玩

積西嘉可以升埋,有D版傳送易好多,同埋拎箱都易好多,主角睇下你揀左咩職,睇技就飛兵勁,但有雪莉了,正常係揀騎兵,因為光輝冇其他勁騎

第2日爆晒5次體先24RANK,蝕左1日體冇打 @@ 鬥雞淨係打左8場,尋日打左3場就轉區 XD 而家1193排57,不過第1果個RANK25已經1557分 @@ 唔夠D課長黎,鬥雞都係是但AUTO算

尋日冇爆最尾果次200石,而家都有840,暫時每日爆晒5次體都夠用,抽左55次

此篇文章於 10-05-18 11:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-05-18, 11:23 PM   #249
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
最好諗定玩咩陣營點組隊,最遲25LV要決定,因為之後要既料開始多,亂升人晒晒D體又要再升過

你刷艾爾文即係玩光輝啦,克麗絲必用,超屈,粉毛都好堅,槍坦光輝係用黃毛啦,呢度都4隻了,等7日隻雪莉基本上夠玩

積西嘉可以升埋,有D版傳送易好多,同埋拎箱都易好多,主角睇下你揀左咩職,睇技就飛兵勁,但有雪莉了,正常係揀騎兵,因為光輝冇其他勁騎
主角簡左飛龍

舊 10-05-18, 11:25 PM   #250
ShinDou

正常既,我以前都係揀飛兵多,果陣唔知雪莉有咁屈 XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版